אנחנו והמערכת

א י נ ס

New member
זוהרה, זה לא מתאים לצחוק הבריא

שקורה פה בשרשרת (כמה זמן לא צחקתי צחוק משחרר כזה) בשרשרת הגנטית בפורום הריון שאלתי אותך משהו, ועכשיו אני שולחת עוד הודעה אינס

אוי וי, עצוב מאוד - אם זה ככה,,,,אז

האפרוח המזופת צריך להשאיר את חותמו בתדירות גבוהה יותר

נעמה2

New member
בעילום שם יקרה מאד

זו הזכות הבסיסית שלך לקבל את התיק הרפואי לקריאה, ולקבל צילומים של בדיקות, ושל התיק כולו (אמנם תמורת תשלום שנקבע ע"י משרד הבריאות). אחרי הרבה שנים של נסיונות בחלק מבתי החולים למנוע ממטופלים גישה לתיק הרפואי שלהם, היום על פי חוק זכויות החולה, שהתקבל ב1996 - הם חייבים לאפשר לך זאת. יש מחלקות שנותנות לך לעיין בתיק בלי בעיה, ויש כאלו שמאפשרות זאת רק בנוכחות איש צוות (בין השאר - מפחד שמטופלים יעלימו מסמכים.... נראה לי שלא חשבו על האופציה שהתיק כולו יעלם...) בכל מקרה, אם יש תחושה שמנהל המחלקה שותף לטיוח - לא להסס. זה הזמן למכתב בתפוצת נאט"ו : לנציב תלונות הציבור של בית החולים - והכי חשוב, העתקים למנהל בית החולים, וכל מי שנראה לכם רלוונטי במערכת הזו (תלוי אם זה בי"ח של קופ"ח או ממשלתי וכד´). בכל מקר, אני מסכימה לחלוטין עם מה שכתבו לך כאן אחרות. ומיכל צודקת בהחלט - את לקוחה של המערכת, והם צריכים להתייחס אלייך במלוא הכבוד. ואל תדאגי - לא נסגיר אותך למשטרה... (אם תרצי מידע נוסף לאן אפשר לפנות, את מוזמנת לשלוח לי מסר). בהצלחה!!

../images/Emo9.gif תודה נעמה

בעיקר על שאינך מזעיקה את המשטרה
סתאםםםם אני יודעת שזו זכותי, כי זה שלי וזה עלי ו,,,לומשנה, העניין הוא שהם באמת מקשים וסתם - הם יודעים ואנחנו יודעים שזו זכותנו, ויחד עם זאת הם סתם "פלצנים" לפעמים. אבל עכשיו התיק אצלי, אז באמת שכבר לא אכפת לי למעט זה,,, שגילתי בו, נתונים לא הכי הכי בעיר, ושממש לא ידעתי לפני . והכי הכי הכי הכי הכי הכי חשוב,,,,,שבסוף יהיה לנו

salpter

New member
הרבה זמן, אני תוהה איך הויכוח הזה

לא עולה, במיוחד אחרי כתבות תחקיר שנעשו על מצב הלידות באיכלוב, והיחס שקיבלו מטופלות. (מבחינתי זה אותו דבר.) הדוגמא הכי טובה לעובדה שלא חשוב הרקע אלא המהות ניתן לראות בבית חולים בליינסון, את כל בית החולים שיפצו הקימו את מרכז שיינדר. ראיתם את המרכז לפוריות צריף ישן ומוזנח המזגן בימי הקיץ בקושי מצליח לקרר. אז נכון שמיטב הרופאים פועלים שם, אבל הם מקבלים הון עתק מכספי המדינה ומטופלות לאן זה הולך? אנו אזרחים סוג ב´. אותו יחס שהיא מדברת ניתן לקבל במעקבי זיקיקים, שוק בשר (בימי ששי ) אם חס וחלילה הרופא ביקש עוד מעקב השבוע ולא הצלחתי לתאם תור אני צריכה להרגיש כמו שוליה תמתיני זה רק מעקב יש אנשים עם בדיקות אחרות. אני לא רוצה להתייחס לקופות חולים וכוי´ כי אני רוצה לפעול בעניין לא במטרה לתבוע ולהוציא כסף על מחדל אלא כדי שקופת החולים תדע אם מי יש לה עסק ולא ניתן לעשות בנו מה שרוצים ? כבר שמעתי סיפורים על בחורות שפנו למרכז לבריאת האישה ונענו בחיוב ואף שיפרו את היחס כלפיהם.

רומי^^

New member
אחת הסיבות שלי לבחירה בטיפול פרטי

היא בערך סך כל מה שאת מתארת למעלה. התחלתי את הטיפולים דרך קופת החולים, ולמרות שטופלתי אצל אותו הרופא שאני מטופלת אצלו בפרטי כרגע, היתה הרגשה כללית של מה שאת מתארת. גם משיחות עם הבנות וגם מהתרשמות אישית. לא יודעת מה המצב הכלכלי שלך - אבל הייתי מייעצת לך ללכת לפרטי, אני יכולה להעיד על עצמי כאחת שכל חודש "מגרדת" בבנק את הכסף, אבל מרוצה ושלמה לגמרי עם ההחלטה שלי!! שלא לדבר בכלל על שעות קבלה הנוחות לך, וכן מעקב וטיפול אצל אותו הרופא, בלי לחשוש על מי "תיפלי" היום... בכל מקרה - שיהיה לך בהצלחה.

אושרתת

New member
טיפול פרטי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הייתי מטופלת אצל רופא פרטי אז בטיפולים הראשונים ולא היה לו אפילו רישום קטנטן על מה שאני עוברת! ז"א שכל פעם שהייתי באה אליו, הייתי צריכה להזכיר לו מחדש מה קרה ומה היה,, כל הרישום היה אך ורק בבית החולים אסותא, שם עברתי את ההפריות. בטיפולים האלו, הלכתי בהתחלה לרופא דרך קופ"ח, שהכל היה רשום אצלו ובכלל הזכרון שלו חבל"ז... לא משנה שלא הייתי מרוצה ממנו אז חזרתי לרופא הפרטי. אבל עדיין הוא לא מנהל שום רישום. בקוצור, מה שאני רוצה להגיד הוא, שכל הרישום נעשה בבית החולים שבו עוברים את הטיפולים. אין לי מושג למה עושים בעיות לחלק מהבנות בקבלת התיק אני למשל כשעברתי לבי"ח ציבורי, פניתי למדיקל סנטר וביקשתי את התיק שלי והם שלחו לי בדאר צילום של התיק. עכשיו אני עוברת שוב בי"ח, מקווה שלא יעשו לי בעיות ויתנו לי את התיק....

רומי^^

New member
אשרתתת - מה קורה איתך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא רואים אותך לא שומעים אותך אופו את???????????????? מנ זמאן לא דיברתי איתך. הכל בסוודר???????????.. אוי ואבוי לבית החולים שיעשה לך בעיות - הרי תהפכי שולחנות ותשברי ת´חלונות, כמו שאני מכירה אותך
(ואני מאוד מאוד מקווה שאת האושרת שאני מתכוונת אליה....
) נשיקות, אהובתי!!!!!
רומי

אושרתת

New member
אופו אני התעלמתי??? אופו את התעלמת!

אני פה, דופקת נוכחות כל יום בעיקר בבוקר,,, הצ´ט התייבש לו,,,לא יודעת מה קרה שם,, חשבתי שאני אעוף משם כולם יכנסו
מסתבר שאני לא הבלאגניסטית
1000
ות (מכירה ת´שיר?) אל תדאגי בעיות לא יעיזו לעשות לי
וייי עשית אותי אחת מהמאפיה אולי מהמאפיה - יענו אוכל
וזאת אושרתתתתת לא מכירה עוד אחת פה ועוד כמוני
אין סיכוי כמו שאין עוד רומי עם ציצים וגבות כמוך

@ריטה

New member
כשאני שומעת סיפורים כאלו

ואני שומעת די הרבה, זו הפעם היחידה שאני שמחה שאני גרה בפרובינציה הלא מפותחת שלנו, אבל כ"כ ביתית לפעמים. אני טופלתי בקפלן ויש לי רק תשבוחות על הצוות והרופאים, שלא לדבר על אחוזי ההצלחה (ואני הוכחה), אמנם אצלנו קשה להשיג זריקות ותרופות והבירוקרטיה בקופות חולים חוגת, אבל הצוות מקסים, זכיתי להיות מוקפת בצוות מקצועי וחם. אז באמת בחום ממליצה במקרים כאלו לעבור לבית חולים קטן יותר. דרך אגב, אני מכירה זוג שטופל בתל השומר, ואח"כ חזר "הביתה" לקפלן. הם זכו לבשורות טובות בהפריה הראשונה. והיו מאוד מרוצים מהצעד שעשו.

מרב.

New member
אני מבינה את ההרגשה

וגם קצת מכירה אותה, אם כי לא מהמקום בו אני מטופלת עכשיו, אלא ממקום בו לשמחתי עשיתי טיפול אחד בלבד- ולשמחתי לא עוד, וזה לא היה בדרגות שאת מתארת. דומני שהמצב שאת מתארת הוא קצת קיצוני- ועל כן לא צריך לטאטא אותו אלא למצוא למי ולאן להעביר אותו הלאה. נכון שמחלקות של בתי חולים שואפות להגדיל את "לקוחותיהן", אבל עדיין ההתיחסות היא לא כלקוחות במגזר הפרטי- כי אחרי הכל זה בית חולים, עם המוני מטופלים, וזה בד"כ במגזר הציבורי. בבית החולים בו אני מטופלת עכשיו לא נתקלתי מעולם ביחס אותו תיארת, ההרגשה תמיד ביתית וחביבה ואני מרגישה חופשיה לשאול הכל- כמובן שיש רופאים שיש לי כימיה טובה יותר וכאלו שפחות. אשר לתיק עליו דובר- בכל פעם שאני יושבת וממתינה לבדיקות הדם אני מעיינת בתיק שלי- נראה לי לא יאומן שלא נותנים לך לעיין בתיק שתוכנו מלא בנתונים שהוצאו ישירות מדמך, מגופך! נכון שבכל מערכת קיים קצת ממה שתיארת- אבל לא עד כדי כך, וזאת להרגשתי, מתוך נסיוני כיום. יש לי הרגשה שבמקרה הנ"ל לעבור בית חולים דווקא כן יתן פיתרון- אבל קטונתי מליעץ. מקוה שדברים יזוזו, ויותר מזה- שלא תזדקקי לשירותי מחלקת פוריות כלשהי בשום בית חולים, מרב

תודה לכל מי שהתיחס

המצב אכן חריג ובא לאחר תחושה שנמצאים דוקא במקום נכון וטוב. ולא מדובר בבית החולים שזכה פה להשמצות תדירות אלא למקום מוכר אחר ואני לא מעונינת להסגיר בשלב זה פרטים. טעויות קורות בכל מקום אבל חייבת להיות מידה של לקיחת אחריות והודאה בהן ולא סתימת פיות והתיחסות מתנכרת כחלק מצורת התמודדות המערכת. ותודה על הסיפור שהצחיק על גניבת התיק.אכלה רעיון.

למעלה