אנחנו הדור החדש..

אנחנו הדור החדש..

אנחנו הדור החדש, לא בוכים בלילות.. לא שמים על אחרים, רק שמים, מסיכה על הפנים! לא מדברים רק שותקים... משאירים, את המחשבות לבפנים לא יאמרו לנו מה לעשות, אנחנו הדור החדש אין מגבלות אין פה חוקים רק אנחנו המחליטים היחידים! לא הדור הישן- שבוכה, כול הזמן לא הדור שמרגיש, לא הדור הרגיש! אלא הדור שליבו כפטיש בתוך מסיכה אלף מסיכות אנחנו נמצאים.. עם סודות או בלי סודות בלי בעיות בלי שאלות אנחנו, הדור שחוצה גבולות. -מעניין אותי מה תאמרו

chuchi46

New member
תגובה D:

אני בדרך כלל לא מגיבה, אבל הפעם קראתי את זה... אז רק הערה אחת- את לא חושבת שזה יותר מתאים לדור של דור שני לשואה? לא יודעת ככה זה נשמע לי...

לא נראה לי

בגלל שניסיתי לפחות לשמים דגש על כך שהיום, אף אחד לא רוצה שיגידו לו מה לעשות, וכולם רוצים להיות עצמאים, אולי את גם צודקת-וזה גם וגם.

Yozem55

New member
מדהים.. כנסי שניה

יש בליונטוורק פורום של כתיבה ויש שם הרבה יוצרים ויצירות.. הייתי מציע לך ללכת לשם יכול להיות לך שם מאוד מעניין :] אם את רוצה אז את מוזמנת לנסות.. בפרטי אם אין לך את הכתובת

היי!

היי, ממש תודה על ההצעה אין בעיה-אין לי את האתר, אז אם תוכל לתת לי, אשמח תודה שוב, חן ^^

Yozem55

New member
רק עכשיו שמתי לב שהחזרת לי תשובה

הינה הכתובת: lionetwork.net

Yozem55

New member
טעות שלי הפנתי אותך לראשי

קבלי תיקון על הדרך: אפ!

Yozem55

New member
קפוץ כבר!

UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!UP!U

Yozem55

New member
בשביל להרשם צריך אמייל של הספק

אי אפשר להרשם לפורומים האלה באימיילים כמו וואלה וגי'מיל או הוטמיל.. צריך את האימייל של הספק אינטרנט (הוא נשאר חסוי) הסיבה היא שיש הרבה מתחזים

Yozem55

New member
לא.. את צריכה את האימיל של הספקית

זאת אומרת את האימייל שיש לך למשל של נטוויז'ן או בזק בינלאומי אם את לא יודעת מה האימיל שלך את יכולה להתקשר למרכז תמיכה הם ישר יביאו לך אחרי כמה פרטים מזהים.. מקווה שלא תתיאשי ותבואי לפורום שם ייכול להיות לך מאוד מעניין

אני אשאל ידיד שלי ה צריך לעשות-אבל

כרגע, אין לי זמן להיתעסק בכול כך הרבה סיבוכים ודברים-כי אני עסוקה.

למעלה