אנחנו גוססים פהההה....

the z girl

New member
אנחנו גוססים פהההה....

להתעוררררררר יאללה מי בא אלי ביום שלישי? ח תראו אותי משפילה את עצמי קצתת.. בא לכם?? הרצון לצחוק אף פעם לא נגמר! ברור שבא לכם! חח בואוווו (ולא נורא אם יש לכם פיזיקה, זה אחה"צ.. וזה שעה וחצי נסיעה..
)

EleVaTioN

New member
זה כל הצהריים../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

לפחות למי שמסיים בשלוש וצריך ללכת שוב בחמש....
פכל מקרה השבוע הוא ביטלללל אההההה ז לא יכל להיות שבוע הבא או משו?! עוד הייתי באה! חחח קקי אוף אני לא מבינה כלום בפיזיקה

EdgeHead

New member
אה?

חחחחח אהה..הבנתי יש לכם פה קליקות....... תגידו..יש בכלל בנים בפורום הזה? כאילו אני כבר יומיים פה ועדיין לא נתקלתי בהודעה של בן אחד....

the z girl

New member
קליקות? לא לא לא!

כולם פה מכירים את כולם ואוהבים את כולם! (אני בכל אופן..) יש פה בעיקרון שני בנים (אני חושבת שאחד, אבל אורלע מתעקשת) רועי כאן (יוגי..), ונדב בא והולך.. נזכר בנו לפעמים ונכנס.. ואומר שהוא חזר.. ולא חוזר עוד חודש.. חח.. אפילו לא הספקתי להכיר אותו
ויומיים... זה לא משו.. אתה עוד תראה.. אני אגיד לרועי להכנס להגיד שלום.. שהוא יתחבר.. :) מה האייסיקיו שלך? חח כשכתבתי בהתחלה הייתה משוכענת שאתה בת, ואז נזכרתי. אךי קוראים לך?... *נעים להכיר, אני עופר, ואני בת*

the z girl

New member
הי ביקרתי בבלוג שלך פעם...

עכשיו נזכרתי.. אני נורא אוהבת את השם שלך! זה קיצור של ג'ייסון או שזה רק ג'ייס? או שזה בכלל כינוי? בכל אופן זה יפה
גם ג'ייסון זה נורא יפה..
וולקאם טו דה פורום אם עוד לא אמרתי..

חבריםםםםםםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif

חברים סדרה שולטתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

EleVaTioN

New member
כי יש יותר מאחד!../images/Emo129.gif

יש את רועי נדב ומישו חדש הצטרף [סורי שכחתי שם
] ואת זה שהגבת לו! [סורי אבל לא אמרת שם
] זה כבר 4!

EleVaTioN

New member
אה לא רגע..../images/Emo129.gif

השניים האחרונים זה אותו אחד
סורי טעות שלי
אז יש 3 בנים!

xxxHADASxxx

New member
קוראים לו ג'יי ואני מאוהבת בשם שלו

ונדב לא נחשב הוא כבר חצי שנה לא היה פה ורועי

the z girl

New member
זאת הייתי אני...

כתבתי מהשם משתמש של אחותי... *אבל אולי גם היא אוהבת את השם של ג'יי?*

the z girl

New member
כה הילתהה את יותר ממוזמנת!

אבל אני לא חושבת שזה כזה שווה לראות אותי מנגנת... לנסוע יום שלם... אוי שנסעתי לאילת כ"כ סבלתי... למרות שישנתי הרבה.. והיה כיף כי היינו מלא אנשים.. אבל זה היה נוראאא... כזה ארוך וזה... אבל לפגישת פורםו וכאלה.. או שבחופש הגדול אני אבוא.. חסר לך שאנחנו לא ניפגש! (*א תעדיין מוזמנת אם בא לך.. חח*) איך את יכולה לגור שם? זה כ"כ מרוחק.. שאני חושבת על זה.. אפילו אני גרה במרכז העולם בהשוואה אלייך.. אבל בחופש הגדול באים אליכם כוווולם וזה כיף :) גמאני באה דרך אגב.. חחח

KaUrO DoNo

New member
יא איזה כייף לי אני מוזמנת :)

אבל לך יותר כייף כי את יודעת לנגן ואני לא =/ אני יודעת לנגן רק יונתן הקטן! היי! גם זה משו לגור באילת זה סיוט.....מתה לעבור מכאן....במיוחד שחבר שלי גר היי שם בצפון....וכל מישפחתי שאני קשורה אליה....ויש לי הרבה חברים בצפון....לא נורא עוד פחות משנה אני בת 18.....ניראה מה יהיה :) ושתהיי באילת אני אשמח להיפגש......וגם שאני אהיה בצפון!! :) חבר שלי קיבל רשיון היום אז עד שאני אגיע לצפון ייגמר לו המלווה והוא יהיה הנהג הפרטי שליי מואהאהאה.. :)

למעלה