אנחנו גדלים!!

אנחנו גדלים!!

מנהל חדש הצטרף לצוות הניהול!! עמרי - הוא המנהל החדש וכבר עכשיו הוסיף סקר חדש לפורום !! מזל טוב לו ומזל טוב לנו!! טלי (עייפה)

yyzz

New member
סקר? בוקר טוב! זה לא אפקטיבי!!!

ראיתם כמה אנשים עונים על הסקרים? במקרה הטוב 15! הסקרים כאן לא אפקטיבים. אפשר לוותר עליהם.

האמת

תראה היו סקרים שענו 30 ! נכון שסקר מסויים לא ישנה כליל את המדניות שלנו אבל יכול להשפיע על בדיקה אישית בסניפים . מכיוון שהוא לא מחייב הוא לא פוגע ... שעשוע רגעי עמרי

lionalx

New member
כבר יש 18..

יובל, התיאוריה שלך לא עובדת.........................

tali_le

New member
יובל...

ממש התאפקתי ביציאה הקודמת שלך לא לענות לא ("די לרודנות של טלי ואלון", למי ששכח) אבל די, נמאסת - באמת! יש דרך אחת להעביר ביקורת שבה יקשיבו לך, ביקורת בונה! אז מעכשיו חוק חדש במיוחד בשבילך אם אין לך הצעת ייעול, פתרון או שיפור - אל תתלונן!!! אז זהו... מחכה לשמוע הצעות ייעול לבעיית מעט האנשים בסקרים...

תחי את

ויחי אלון, ויחי עומרי. מי יתן ותשלטו בפורום ביד רמה, ותמגרו כל הודעות לא נחוצות. מה חבל שהנכם חוששים למחוק הודעות מטומטמות, במיוחד של ימנים, כנראה בגלל שאתם לא מעוניינים שיבקרו אתכם בטענת סתימת הפיות. אך זה מה שהפורום זקוק לו! סתימת פיות למטומטמים, על מנת להשיג פריחה ושגשוג. רק כוח.

יחי ירוני,

ומי ייתן והוא ישלוט בסניפנו לעד ויהיה מלך ועריץ על פני אדמתנו זו ועל פני הנתינים השכובים עליה. כמו כן, אסיים בתפילה אישית פנימית, מי ייתן וכל האידיוטים מהפורום, ימנים ושמאלנים כאחד, יחליטו לסיים תפקידם על פני אדמה זו, ויעזבו אותנו לנפשותינו ולהמשך קיום פולחננו.

yyzz

New member
יש לי הצעת ייעול:

וויתור על הסקרים!!! או לחילופין העברת הסקרים מהפורום הזה, שגם מי שכבה נכנס אליו לא בהכרח נכנס לסקר, אל סקר שיעשה בסניפים כל שבוע ויועבר להנהלה (אם זה כ"כ חשוב לכם)

yyzz

New member
נ.ב.

לפני שאת מתנפלת עליי כדאי שתנשמי עמוק. הנוסח של ההודעה הזאת לא היה דומה כלל וכלל להודעה שמוזכרת, שאגב כבר התנצלתי על הנוסח והיא נחמקה. אני רק רציתי לומר שהסקרים כאן לא אפקטיבים. (למקרה ומישהו לא שם לב) ואם מישהו חושב ש30 אנשים זהו מדגם מייצג או אומר משהו, אז PLEASE... כנראה שמישהו מאוד עיצבן אותך היום (כאילו, ביום שכתבת), שאת אפילו לא יכולה להבחין בין הודעה תוקפת ולבין הודעה שמטרתה היא לעורר את תשומת ליבך ולהעביר ביקורת על הסקר כאן, שלדעתי הוא מטופש. אל תיקח הכל ללב, אני לא זוכר שהזכרתי את המילה "טלי".

למעלה