אנחנו ב -
!!!

ayelet i

New member
אנחנו ב - ../images/Emo82.gif !!!

לא האמנתי שהרגע הזה יגיע אבל הנה אנחנו בבית!
אחרי 62 יום בפגיה נועם השתחררה, במשקל מרשים של 2,880 גרם (!) אתמול, רגע לפני השחרור, הספקנו לקבל עירוי דם, לראשונה מאז הלידה (עובדה מרשימה בפני עצמה...) - כך שהיום קיבלנו אותה יפה ושזופה...
אני לגמרי מבולבלת, וגם נועם - מאז הארוחה של שלוש היא ערה.
הנה נועם, ארוזה ומוכנה לתזוזה הביתה.

../images/Emo41.gifשמחה להיות ראשונת המברכות../images/Emo41.gif

ולאחל לכם ברוכים הבאים הבייתה הרבה זמן אני חושבת איך תיראה התגובה שלי להודעה שלך על החזרה הבייתה (באמת ששברתי את הראש
) והנה מה שמצאתי....הכי קולע למצב ה
ולילדונת היפה שלכם. מוקדש לנועם ב
רבה וגם לך איילת , אמא שלה !
1000
ות / יהורם גאון
ראשונה על מצחך הקטן כמו קשר באמצע דמותך וממנה יצאו בשפעת זוהרן
ות
ות לשערך. כותרת פנינים עשויה מ
ות על שחור תלתלייך אמטיר שתהיי לי ילדה היפה בנסיכות המושלמת בכל בנות העיר
אלף
ות לך אהובתי אלף
ו
אלף
ות לך חמודתי היפה,הקטנה המתוקה
גם את צווארך השלגי הבתולי הגמיש כמו צוואר הברבור אכסה ב
ות מחרוזות מחרוזות ילדת מים,קטנטונת שלי... ועתה שום אשים את ראשי על כתפך כדי למצוא בו את דופק ה
וגם סתם
ות בלי תאווה ותכלה כמו
ים מושלכים על כלה.... אלף
ות לך אהובתי אלף
ו
אלף
ות לך חמודתי היפה,הקטנה המתוקה
כאילו נכתב במיוחד בשביל נועם, נכון ?
המון בריאות ואושר
ברוכים הבאים ה
ה
מכל ה

ayelet i

New member
../images/Emo23.gif מתה עליך!

אין כמוך יקירתי
קוראת והמילים מעבירות בי צמרמורת. איך ששירים יכולים לקבל משמעות שונה כשמייחסים אותם לארוע/לאדם ספציפי???... מתה על החתימה שלך - אני יכולה לקרוא אלף הודעות שלך ביום ולחייך לעצמי כל פעם מחדש כשאני מגיעה אליה. שולחת לך אלף אלפי נשיקות!

מתי לקחת לנו את הסל-קל?

הלו, זה שלנו, תחזירי! היא נכנסת בכלל לסל קל עם הגודל המרשים שלה?
מזל טוב! ושנשמע רק חדשות כאלה...

ayelet i

New member
אפשר לחשוב שמחלקים כאלה...

בפגיה ברמב"ם...
אם היו משאירים אותה שם עוד קצת הייתי צריכה להחליף את הסל-קל לאחד גדול יותר.............. אותה דר' סוחוב כבר לא ניסה להכניס לכיס (יש גבול!)

justmom

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

engel_j

New member
בשעה טובה !!!

מזל טוב על השיחרור הביתה(סוף,סוף ) עכשיו מתחילה העבודה הקשה, אך אין יותר כיף מיזה. מזל טוב !!

מזל טוב ../images/Emo140.gif ../images/Emo39.gif

וכל הכבוד לנועם, ממש פרח! אני זוכרת את ההודעה הראשונה שלך בפורום ומתרגשת כל-כך בשבילכם! מעכשיו מתחיל החלק הכיפי ! (וגם חסר השינה, אם להיות כנים, מעולם לא הייתי עייפה כל-כך ומאושרת כל-כך כמו אחרי החזרה הביתה
)

איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב, בשעה טובה ותיהנו מכל רגע! והמשקל מרשים עד מעלף!! מחכים לתמונות הראשונות של הנסיכה בבית...

מזל טוב, בשעה טובה ../images/Emo95.gif

עכשיו רק שיהיה הרבה נחת והרבה בריאות שתישן טוב, תשמין יפה
(למרות שלא נראה כי יש בעיות בתחום..) והכי חשוב הרבה נחת. וחוץ מזה כל הכבוד לשירלי על הברכות שהיא מרעיפה על חברי הפורום, על ההשקעה בהודעות, ועל השמחה... אמא של עופרי

26יפעת

New member
בשעה טובה

שמעכשיו רק תהנו ממנה, ושהסלקל יהיה קטן לה במהרה!!! מקווים להתראות ברגע שיגמר ה"הסגר"

hagit2000

New member
מזך טוב גם מאיתנו ../images/Emo39.gif

איזה יופי שיצאתם הביתה! כל כך משמח לקרוא הודעות כאלה. תיהנו מנועם, ואל תשכחו להמשיך לעדכן אותנו.

קרן משם

New member
איילת ונועם בשעה טובה../images/Emo140.gif

צר לי על האיחור בתגובתי, זה מכיוון שלא נותנים לי זמן מחשב אצל הוריי לצערי (או שלא!). שמחתי להכנס ולראות את הכותרת המרגשת שלך
אחלה של חג בזכות האוצר שלכם מחבקת אתכם ומאחלת לכם נחת אינסופי!!
קרן מפה

למעלה