אנחנו ב

ברבי28

New member
אנחנו ב ../images/Emo82.gif

אז אחרי אישפוז מתיש של שבוע לפני וארבעה ימים אחרי אנחנו בבית, משפחה, הורים לשניים, אמא לשניים,אבא לשניים, אחות גדולה, אח קטן התחיל בדראמה גדולה של אישפוז עם חשד ל IUGR ומשקל מוערך של 2132, המשיך עם לחצי דם מטורפים, ונגמר
בשבוע 36+5 עם 2340 גרם של מתיקות, שהפתיעו את כל באי חדר הניתוח, אמא כמובן ישנה שנת ישרים בגלל הרדמה כללית שהוחלט עליה בלעדי (מסתבר שיצא לטובה כי הניתוח היה א-ר-ו-ך מאוד בשל דימום שחיכו שיעצר, והשאירה את האיש מודאג מאוד בחוץ שעה וחצי), אבל מה זה משנה, אנחנו כבר בבית, מתרגלים, מסתגלים, קצת כואבים (אבל מתגברים), אז תכירו את הבחור שנולד לתוך אדי המדורות ביום לג בעומר ונושא את השם הזה ממש עׂמר

ה ו ר י ת

New member
ברוך הבא עמר

איזה שם יפה בחרו לבחור כזה יפה.......... שמחה שאתם אחרי. אושר , בריאות, נחת והרבה שינה.

happy

New member
כמה שעמר מקסים

ברבי איזה אושר לקרוא. כמה כיף להתבשר שאת אחרי ואת אמא ל 2 אפרוחים מדהימים. איזה שם מדהים בחרתם. עמר ברוך הבא
אתה מתוק מתוק

נאשא

New member
הצליח לך יא ברבי

הבחור מהמם, השם מקסים ומלא עומק ומשמעות (זה כבר הילד השני שלך שאני מטורפת על השם שלו!). ברוך השם שאתם בריאים ובבית. זה עושה לי הרבה נעים בלב. ונ.ב. (בתור מורה לעברית אני חייבת): לפעמים הבאות שתרצי, חפשי באחד המקשים שליד החולם החסר שבחרת, ותמצאי אחד שעושה אותו בלי העיגול של הכאילו הייתה שם אות. יש אחד כזה.

whimsical me

New member
יו! איזה חומד../images/Emo214.gif

הוא ממש ממתק! כמה כייף שאת אחרי! ועם ידיים מלאות בעמר! אמא לשניים, היית מאמינה? שיהיה פוסט נעים ושופע חלב ושינה

אמאדובה

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

אוף, המסע היה לא קל... אבל היה שווה הכל. עמר מתוק ומקסים, מקווה שההסתגלות של כולכם תהיה קלה ככל האפשר ושוב - מזל טוב!!!

א וש ר י

New member
מזל טוב....

איזה בון בון מדהים... שתמיד תהיו אוהבים יחד, המון בריאות ואושר!!!!!!! נשיקות

סינטה1

New member
אויש ברבי יקרה ../images/Emo24.gif

איזה עמר מתוק וקסום
מאחלת לכם הסתגלות כמה שיותר מהירה הביתה ו
גדול.

sarity33

New member
ברבי יקרה!

איזה קסם ואיזו מתיקות. נשמע שהיה ממש לא פשוט אבל העיקר שאת אחרי ונהנית כבר מהפירות. החלמה מהירה, הרבה הרבה נחת מהקטן. הוא הגיע בל"ג בעומר זה מחייב כניסה לעניין לא... נשיקות, שיהיה קל וכיף ומהנה בהמשך.

אין כמו בבית (-:

איזה יופי שאת אחרי, איזה יופי שאתם כבר בבית
הרבה בריאות, עליה במשקל, עליה במשקל ועליה במשקל!

מזל טוב עמר

שתהנו מהביחד מהמשפחה המקסימה שהתרחבה שפע של בריאות שמחה ואהבה. וכמובן השם מדהים (עמר שלי חגגה 5 השבוע...)

חוה76

New member
ברוכים הבאים הביתה!

כמה שהיום הזה של החזרה הביתה מבלבל אותי תמיד. מאחלת לך שאוטוטו תעלו על פסי שיגרה מרגיעים!

mic75

New member
הי ברבי

הבחור פשוט מתוקי מלא חיבוקים ונשיקות הרבה נחת ושירבו רק שמחות מיכל

כמה מרגש ../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

מזל טוב לך, עומר הקטן והמתוק! לך ולכל המשפחה! ולך אמא יקרה התחזקות, בריאות, אושר והרבה נחת מעומר, אחותו הגדולה והאיש. כמה שזה מרגש! שולחת חיבוקים אם צריך משהו, אני גרה קרוב, אשמח לסייע. מירי

עדיקים

Active member
וואו ברבי איזה מקסים

פשוט תינוק מתוק עם שם מהמם. המון מזל טוב. שמחה שאתם בבית אחרי הורים לשניים.

נעיתה

New member
נחת מריחה עגד כאן יקירה../images/Emo57.gif

מה אומר ומה אגיד, עמר שם כל כך אהוב ומקסים לילד כל כך
אהובה, אושר גדול, שמחה על המקסים החדש שהצטרף אלינו לילדי האושר טפו+++ איך נועמיקה?

נייטי

New member
אההההההההההההה עמר המתוק והקסום

כמה חיכינו לך, כמה מחשבות טובות הופנו אליך עוד לפני שבכלל הכרנו אותך, עמר, עמר, עמר - איזה נימנום רגוע ושלו ואיזה שקט יש על פניך הקטנות - לו ידעת איזה דראמה! אבל אתה פה ויש פה חבורה של דודות שמחות מאוד, שבכלל לא אכפת להן שלאמא שלך כואב או שהיא עיפה או שהיא בהלם. אכפת לנו רק שאתה פה ושלנו יש סיבה למסיבה. נו טוב, קצת גם אכפת לנו מאמא'שלך ובגלל זה אני אשלח לה מליונים של נשיקות ואיחולים טובים. ברביונת - יש לך משפחה מקסימה וכ"כ, כ"כ שלמה! טפוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו תהיו לי כולכם בריאים ומאושרים.

פאקא

New member
עֹמר... אחד השמות החביבים עליי

והתמונה היא קסומה ומתוקה בטירוף. ברוך הבא עֹמר והמון מזל טוב!!
פאקא

למעלה