אנחנו ברדיו!!!

ראם ערן

New member
אנחנו ברדיו!!!../images/Emo70.gif

דיברתי הרגע עם ארנון והוא מוסר כי עוד מעט ידווחו על המפגש הלבבי שלנו ביומן ברשת ב. ערן. נ.ב ד"ש מארנון ערן

avitalit

New member
כמה חבל שאין לי כאן רדיו .../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo31.gif

מי ששמע מוזמן לספר - מה מי מו וכו יום טוב איצ

ראם ערן

New member
תיקון טעות - ../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif

כנראה מרוב שמחה: התוכנית הוקלטה היום ותשודר יותר מאוחר, כנראה בהמשך השבוע מצטער ערן

ornan

New member
נסה לברר מתי בדיוק../images/Emo35.gif

שמעתי את כל הדיווחים מהמונדיאל משעמם.....

../images/Emo7.gif

הרבה מעוניינים פוטנציאליים מנועים מלהקשיב לראדיו בשבת ... אז למה שבת
אולי ניתן לבצע שידור חוזר באמצע השבוע
שבת שלום
סענדער

דדיחתם

New member
הקלטה

אולי הקלטה תעזור? אני לא בקיא בהלכות - מותר לשמוע משהו שמישהו הקליט עבורך בשבת? יש קובצי קול שאולי מישהו יכול ליצור ולשלוח לכל מי שמבקש. לי אין מושג בזה, אבל זה אפשרי. מישהו מוכן להרים את הכפפה?

א77

New member
אסור. שיעור בגמרא זה לא סיפור לשבת

אז לא אפרט. ולא נורא. אם היהבחול הייתי מאזין. ויותר מששמרו ישראל על השבת השבת שמרה על ישראל באמונתי. שבת שלום ומבורך לכל חברי הפורום.

זוהי בדיוק הנקודה ...

אליי אושות הבעייה אינה רלוואנטית, אבל - מה לעשות - לפעמים צריך לחשוב גם על אחרים
שבת שלום
ומבורך
(ללא הנ"ל, האילנות שלנו לא היו כה ארוכים)
סענדער

א77

New member
סענדער´ל, איני מצטער כלל.

עם כל הבעות הרחשה, האהדה ואהבת כל ישראל. בנושא זה, אין לי שום תחושה של פספוס שמיעת רדיו. לא כולם יבינו לליבי. אבל זה המצב. לפני דקותיים סיימתי לקיים "טועמיה חיים זכו" אכלתי קצת המטשולנט של שבת. לא לפני שאכלתי מנת דג סלמון ממאכלי שבת. הנשמה יתרה תיכף מגיעה, הרי השבת ממשמשת ובאה.

../images/Emo103.gif

דמוקרציה: אוכלים טשולענט של שבת או "אוכלים אותה" ! העם יתאחד בס"ד, כאשר כל אלה ה"אוכלים אותה" יטעמו גם קצת טשולענט, וכאשר כל אלה שאוכלים טשולענט של שבת יודו כי אפילו הם לפעמים "אוכלים אותה" ! (אף אחד אינו מושלם - אחרת לא היה בן-אדם) סענדר

א77

New member
אני חושב...

שאנו צריכים לשמור על מסגרת הפורום. מטרתה היא "שורשים" והיא נפלאה. אוליי כדאיי להמנע מ"אני שומר, הוא לא". אם זה היה מיותר עד לכאן, אז אני מתנצל על ההודעות הללו. נהיה בקשר.

למעלה