אנחנו בפריז

ariane

New member
אנחנו בפריז

סוף סוף מקום שאין לי שום זכרונות עם רפאל. פה לא היינו איתו. והאמת בצעירותי פריז הייתה העיר שהייתי נוסעת אליו כשהייתי בדכאון בחוזרת מלאת כוחות. לא יודעת למה יש כאן קסם מיוחד שעושה לי טוב. היום בערב היינו בערב משפחתי אצל בן דוד של אמא שלי. ביתו הייתה גם שמה עם הילד בן שנה שלה... היה לי מאוד קשה, הוא הזכיר לי כל כך את רפאל עם הצחוק שלו ואם החיוך הרחב שלו. גם לראות את עדן משחקת איתו היה לי קשה, לא יכולה לדעת מה בדיוק עבר לה בראש אבל ראיתי אותה כאילו משחקת עם רפאל. נשמתי לרווחה כשהילדון החמוד הזה הלך לישון. לא הייתי מסוגלת לגעת בו אפילו. חוץ מזה עדן מאושרת להיות בפריז. ביום ראשון נהיה שלושה ימים בדיסנילנד ולראות את האושר של הילדה שלי שווה הכל.

בפאריז באמת יש קסם מיוחד

ומקווה שהוא ישפיע עליך לעומק. כל כך לא קל לראות את עדן עם תינוק אחר
. מתפללת ליום שעדן תזכה לחבוק או או אחות חיים ובריאים משל עצמה
תהנו בדיסני!

דיא

New member
או, פריז

יכולה בהחלט להבין את ימי צעירותך. מקווה שגם עכשיו לעיר המדהימה הזו יהיה אותו אפקט. שמחה שהחג עבר, נשמע שלא נורא אפילו. את נקראית כמישהי שמתחילה למלא מצברים לצורך המשך התמודדות עם היומיום. בטח שקשה לך לראות את עדן עם תינוק אחר, אבל אני בטוחה שהיא פשוט מפעילה את כל הרוך והאהבה שהיא למדה עם רפאל כלפי העולם החדש בו היא חיה. אני חושבת שבשבילה זה גם נכס רגשי וחברתי. ובמהרה, אולי תזכה לעשות את זה בבית, עם אחות או אח משל עצמה. תהנו בדיסנילנד. מה יכול להיות רע. תקחו את זה באיזי וגם עדן תהנה וגם לכם זה לא יהיה מעיק כפי שזה יכול להיות.(למרות שכך מרגישים, לא חייבים להספיק את הכל)

עדיקים

Active member
יקירתי ../images/Emo201.gif

שמחה שאתם נהנים בפריז עם כל הקשיים. מאחלת לך שבקרוב מאוד גם לעדן יהיו אח/אחות קטנים לשחק איתם.

נאשא

New member
אין כמו פריס

מותר בה הכל: מלנכוליה ואושר מצליחים להתחבר בה הכי טוב. תהנו בדיסני. נ.ב.- כיון שלא נפגשנו לא יכולתי לקחת את הדיסק. עוד נדבר איך הוא יגיע אלי.

טוב שאתם במקום אחר ועוד בפריז ../images/Emo215.gif../images/Emo96.gif

גם אני מאוד אוהבת את פריז, הריחות שם בבוקר מטריפים את המוח והנופים עוצרים את הנשמה... מאוד עצוב לי לשמוע על החוויה שלך עם תינוק אחר, כל כך מקווה בשביל כל המשפחה שלך שבבוא היום כולכם תהנו מצחוק של תינוק/ת נוסף או נוספים בביתיכם. אמן! שולחת לך חיבוקים תהני מכל הלב ממה שאת יכולה מירי

נייטי

New member
למרות הכל נשמע טוב

פאריז זאת באמת עיר כדי לשאוב ממנה אנרגיות. אני מתה עליה. נשמע שגם עדן נהנת וזה נפלא. יורודיסני נשמע לי כמו חלום לילדים. איזה כיף לה. יקרה, מקווה שתמשיכי להנות מהשמחה שלה למרות הזכרונות המציפים.

למעלה