אנחנו בני אדם???

NOBLESSE99

New member
אנחנו בני אדם???

פלסטינים פנו לווטרס וביקשו שלא יופיע בארץ... נו באמת... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3225681,00.html

vegetable man

New member
אני חושב ש...

למי שהיה ספק לגבי דיעותיו של רוג'ר קיבל תשובה סופית ונחרצת. רוג'ר אכן מעולם לא סרב/שלל/דחה על הסף הצעה להופיע פה על בסיס אידאולוגי/מצפוני. זה פשוט לא קרה כי לא היה מפיק שיעזור לזה לקרות. הוא חושב שהגדר גרועה, ואני מרשה לעצמי לומר אפילו שמסכים איתו, עדיין, בתור מי ששותף לכיבוש ומחזיק בדעות שונות, יש לי זכות לראות אותו. אין ספק שהוא הוכיח בתגובה שלו קמצוץ של אנושיות ואמפאטיה, אני בטוח שתמיד היה ידוע לו שיש לו המון אהדה בישראל, למרות שזו פעם ראשונה שהוא התייחס לזה. מי יודע, אולי הוא יצליח גם לשנות במשהו אנשים פה, אני רק מקווה שזה יהיה בלי ה"פוליטיקאים" שלנו.

אממ..קצת צרמה לי התגובה שלך

ולי כאדם שחושב שחומות בחיים הן משהו לא טוב, אבל החומה הספציפית הזו שהיא גבול בינינו לבין רוצחינו עוזרת להגן עלינו רבות. לי אין זכות לראות אותו?

vegetable man

New member
זה בעייתי

הנה הלכתי בבוץ של הפוליטיקה ועכשיו אני צריך למצוא איך לצאת ממנו... כיוון שהסברת למה אתה מצדד בגדר, אני אסביר למה ההפך: אני חושב שהגדר, החומה, או איך שקוראים לה, בעייתית ומונעת זכויות בסיסיות של בני אדם, אני מתבייש בה, היא בין היתר טאטוא של הפתרון האמיתי של הסכסוך. היא עוזרת בסיכול פיגועים? אין ספק שכן, אבל היא עלולה לעקב אותנו שנים רבות מהפתרון האמיתי והנכון עבור כל הצדדים, ולא פתרון שמשרת רק את הצד שלנו. אין לי ספק שאם רוג'ר היה מעורב יותר במציאות המזרח-תיכונית הוא היה חושב אותו דבר. חומות זה דבר רע. אני לא מעוניין לפתח מעבר... ברור שאתה כמו המון ישראלים לא רק ראויים לראות אותו, אלא קופחו במשך שנים ארוכות בכך שזה מעולם לא יצא. אבל כפי שעבורך זה צורם, גם לי צורם שיש מי (לאו דווקא אתה) שרואה בגדר הזאת פתרון, ובו בזמן מזדהה עם עולם הערכים של ווטרס. מוסיקה אמורה לדבר לכולם, אבל צריך להבין: כשמכניסים לה טקסטים (עם דעות) פוליטיים זה יכול לעשות אותה משהו עוד יותר מעניין בעיני, ומצד שני, זה יכול לפגוע במי שנהנה רק מהמוסיקה, ולא מזדהה עם הטקסטים, אני בהחלט אגיד לך שאני לא הייתי שמח להיות בצד הזה. רוג'ר הסכים לבוא לפה אחרי ההתנתקות ולמרות הגדר, כי הוא יודע שאנחנו עם שוחר שלום בסופו של דבר. אז כן, כנראה שכולם מוזמנים.

CrazySheep1

New member
אחרי הכל, זה לא מה שהיה פעם.

לפי דעתי כל ההיתנגדות הפוליטית של ווטרס לחומה היא מניפולציה של יחסי ציבור. היום האמנים הולכים אחרי הכסף, זה לא מה שהיה פעם.

תגובתו הפתיעה אותי לטובה

היא פחות "דיפלומטית" ויותר נחרצת ממה שחשבתי שיאמר. וזה אכן יסתום את הגולל על הטענות שווטרס הוא "עוכר ישראל". וגם תחשבו על איך התגובה הזו תשפיע על כל אותם אמנים - רבים - שהיססו או מהססים לבוא לישראל, גם בלי לחץ פלסטיני. הצלחה של המופע של ווטרס יביא, להערכתי, לפתיחת השערים להופעות גדולות נוספות.

The Walrus

New member
ווטרס המלך...

אני שונא ששופטים אותנו - האנשים הפשוטים בארץ - בגלל ההחלטות של הפוליטיקאים.

חרטושה

New member
המממ...

בזמנו מקור שנחשב אמין (אם כי אי אפשר לדעת בבטחון גמור במקרים האלה) סיפר שארגונים פרו- פלסטינאים פנו למדונה וביקשו שלא תבוא לארץ , כשהיא סרבה , הם הפנו איומים כלפי הילדים שלה. זה כמובן לא עזר לאף אחד והיא הגיעה לארץ. אבל מספיקה הדרדרות לא גדולה במצב ששורר כרגע בכדי לנפץ פה הרבה שמחות.

adiville

New member
אמרתי הבוקר ש

אם ווטרס לא היה מגיע בגלל הערבים המסריחים, אני אישית הייתי נכנסת לעזה עם חגורת נפץ ומראה להם מה זה !!!!!!!!!!

חרטושה

New member
אל תעצבן אותי

לא בבוקר, לא בצהריים ולא בערב, ובמיוחד לא עכשיו. המקום ל הערות כאלה הוא בפח הזבל.

חרטושה

New member
למה התעצבנתי

קודם כל זה לא שום דבר אישי, אני לא חושבת שצריך לקחת את אדוויל ולזרוק אותו לזבל, אני חושבת שהניסוח בעייתי. זה מעצבן מפני שאם האמירה הזו הייתה מכוונת כלפי אוכלוסיה אחרת או כלפי מקום אחר כולם היו מזדעזעים עד עמקי נפשם, אבל בגלל שאנחנו נמצאים בסכסוך אלים עם אותה קבוצה, מותר עכשיו להסתכל עליהם כפחות בני אדם. זה לא נושא פוליטי, אני לא מסתכלת עכשיו על הפלסטינאים ונוקמת את כבודם, ממש לא, אני מביעה מחאה כנגד מה שהמצב הזה עשה לנו.

petrucci2

New member
מה זה אמור להביע..

אני לא מוכן שיכתבו פה דברים כאלה איזו מן רמה!? אנחנו בפורום של פינק פלויד

מה זה אמור להביע?

אני לא מוכן שיצנזרו פה אחד את השני איזו מן רמה?! אנחנו בפורום של פינק פלויד ומה זה אמור להביע!?!?!? מאיפה יש לי את החוצפה לבוא ולהגיד לאנשים מה להגיד ומה לחשוב ומה להגיב לאנשים שכותבים ומביעים דעות כאלה ואחרות הרי זה פורום של פינק פלויד

petrucci2

New member
מצטער..

אבל זו לא דעה זה פשיזם ללכת להתפוצץ איפשהו תעשה לי טובה..

גם דעה

להרוג את כולם זו גם דעה אנרכיה זו גם דעה אפילו נאציזם זו דעה אני לא אומר שהוא צריך ללכת לעשות את זה לא אומר שאני מסכים איתו אבל אני אומר שלצנזר אותו זה משהו גועלי לא פחות חוץ מזה שזה היה בצחוק אני מאמין שלאנשים צריך להיות את היכולת להאמין במה שהם רוצים ולהגיד מה שהם רוצים לא משנה מה זה מעשים זה כבר עניין אחר אבל אני גם מאמין שזה לא ענייני בכלל מה אנשים אומרים הוא אמר את זה הוא בחר בזה ומי אני או אתה שנגיד לו לא להגיד אפשר פשוט לא לקרוא וזהו... זו חוצפה ודחיפת אף

FunkyMonk

New member
בלי קשר לכוונתו,

זהו פורום פינק פלויד ולהודעה שלו אין קשר לפורום.

FunkyMonk

New member
אני לא מתכוון לתוכן.

אלא לעובדה שזה ספאם. מצדי גם אם זה היה "ףחשדקעיךח'עק", היחס שלי לזה היה אותו דבר. =)

למעלה