אנחנו במלחמה (שוב)

thug4life

New member
בינתיים אתה רק קוטל כל ניסיון של

שיחה, אני מסכים שאפשר להקיע בפורום. ואנשים עושים את זה! הוא רק קם וכבר יש הרבה אופציות (יחסית לפורום חדש) ובקרוב, אני בטוח שיהיו עוד כאלו. אז אני אומר לך די לקטול אתה לא היחיד פה, אבל היחיד שמתלונן, אפילו על אנשים שסתם נכנסים לפורום וצוחקים (קצת). בינתיים אנשים אהבו\לא אהבו מה שהיה פה, אבל לא התנגדו! אנלא אומר שזה טוב אבל אם לא התנגדו כלומר הבינו והשלימו עם הכל, ואז באת אתה. אני אומר עכשיו, תרגע קצת תפסיק להיות אנטי ובמקום לקטול כל טופיק לא מעניין ולא נחוץ (לדעתך) תיצור טופיקים חדשים. במקום להרוג אותם תחייה אותם!

Max California

New member
___

צודק

La Gamba

New member
וואו!

אז אני הולך איקטיב לסופשבוע, חוזר ומגלה כאן בלאגן? היחיד שמעיף אנשים מהפורום הזה הוא אני! לבריון לחיים יש זכות בכורה כאן בדיוק כמו שלמקס יש זכות בכורה ביוטופיה. לאף אחד כאן אין מה להגיד. עם זאת עלי לתמוך בTHUG הטוען שאתה קוטל הכל, אך איני יכול להתעלם מהצדק שבטענה של מקס בקשר לכל תלונה המובאית לפורום. גם עם זה משהו קטן, תמיד אפשר לעזור בעצות, כפי שיעצנו לו איך לטפל במצבים שונים. לא תמיד הוא בא במצב של "התקיפו אותי, תהרגו אותם", אז אל תתנכל אליו, מקס. אני גם רואה פוטנצייאל הדגש|בך כשותף פעיל, כאד אשר יש לו הרבה ידע וניסיון ביוטופיה, ויוכל תמיד לתת עצה לאחרים. רק אל תהיה כל כך Critical בתגובתיך, ואנא נמק את מסקנותיך. (דיפלומטי מספיק?
)

Max California

New member
___

הודתי לפני שהגזמתי קצת, נכון. ואין לי ידע וניסיון באוטופיה.. אפילו מיליון עוד לא עשיתי. לעזאזל.

La Gamba

New member
מה זאת אומרת?

היית כבר 3/4 עידנים. מה זאת אומרת, עוד לא עשית מליון?

Max California

New member
___

זה העידן הרביעי שלי. אבל עדיין לא הגעתי למיליון נט וורת´. תמיד משהו הפריע לי. בד"כ אני מחקתי.

CFunky

New member
תראה

אניט משחק 3 עידנים ולא עברתי את ה 400 אבל אני אני מקום 50 בעולם בהונור. נייתי 4 עד שהתקיפו אותי. פשוט עוד לא הייתי בממלכה שהייתי צריך לגדול אם צרילך אני יכול יופי להיות 2 מיליון.

Max California

New member
___

500 אלף זה בסדר אולי לעידן השלישי ... אבל אני מאוכזב מעצמי. העידן הזה בקלות יכולתי להגיע למיליון - אבל מחקתי. אבל עידן הבא - אם ירצה השם ומהול - אני אסגור מיליון.

La Gamba

New member
שמע, הצעת שיפור....

אתה יכול לתת אולי כותרות אחרות להודעות.

Max California

New member
___

שמע - לא. תיכף תגיד לי גם איזה מילים לכתוב ואיך לפסק. אל תגזים.

La Gamba

New member
שים "," לפני "אל תגזים"

סתם... זו הייתה הצעת שיפור כדי שנוכל להבדיל בין הודעות שקראנו לבין אלה שלא קראנו עדיין, כותרת זה תמיד טוב, לא?

God Killer

New member
גם אני מאוכזב מעצמי

באייג´ הראשון שלי הגעתי רק ל300 אלף ש"ר והפכתי למלך תוך חודשיים (אבל עזבתי),סתם! אני מאושר :))))) בעקרון אני עכשיו על 280 אלף ש"ר,הגעתי ל300 אלף אבל הורידו אותי... אני מאמין שאני יכול להגיע ל300 אלף עד סוף האייג´ למרות שזה יהיה קשה

למעלה