אנחנו במלחמה (שוב)

אנחנו במלחמה (שוב)

ואני צריך קצת עזרה (שוב) תראו מה אתם יכולים לעשות לבחור הזה, אם אתם יכולים תתקיפו או תגנבו, בבקשה The Province Of Frost Thieves Den (45:31) [http://www.UtopiaTemple.com All-in-One v2.16] Utopian Date: January 19th, YR10 Ruler Name: Mr. DurgaZyn the Sorcerer. Personality & Race: The Mystic, Halfling Land: 1048 Acres Money: 1,750,531gc Food: 267,677 bushels Runes: 73,620 runes Population: 31,758 citizens (30.30 per Acre) Peasants: 11,127 (100% Employed) Content: b:93%, t:2.9gc, p:100%, m:96% Trade Balance: 806,393gc (0.00% tax rate) Networth: 166,560 (158.93 per Acre) Thieves+Wizards+Science Networth: 65,195gc Soldiers: 1789 (65.0% estimated draft rate) Spearmen: 0 Archers: 10,694 (42,776 defense points) Half-Giants: 0 (0 offense and defense) War-Horses: 0 Prisoners: 0 Total Attack points: 3578 (3.41 per Acre) Practical (80% elites): 3578 (3.41 per Acre) Total Defense points: 46,354 (44.23 per Acre) Practical (20% elites): 46,354 (44.23 per Acre) Maximum Possible Thieves: 10,865 (10.37 per Acre) Estimated Thieves Number: 8148 (7.77 per Acre) Maximum Possible Wizards: 10,865 (10.37 per Acre) Estimated Wizards Number: 2580 (2.46 per Acre) This province has been attacked moderately in the last month. ** Thievery Advisor: ** Money: 1946 thieves to steal 122,537gc Food: 964 thieves to steal 96,363 bushels Runes: 1227 thieves to steal 22,085 runes Peasants: 1248 thieves to kidnap 333 peasants Soldiers: 215 thieves to kill 214 soldiers Arson: 751 thieves to burn 3 homes

La Gamba

New member
וואו, יש לו הרבה כסף....

גם אני רוצה!

Max California

New member
___

אני לא חושב שהמטרה של הפורום זה להקים ברית ישראלית.. מצטער.

La Gamba

New member
אין לו מטרה...

אבל אם נהיה מאוחדים זה יהיה נחמד.... כלומר, אם כל אחד ידע מיט הוא ישראלי ויעזור לו בעת צרה.... וכמובן כל מיני טיפים שיעזרו. אני מניח היית חבר בכמה בריתות, אז אתה יודע שההבדל בין זה לבין ברית די קטן.....

Max California

New member
___

טיפים - כן. אבל גאנגבאנגז והתנכלויות - זה כבר דבר נתעב ומכוער.

thug4life

New member
Max California יש לך רק טענות!

אם הפורום לא לרוחך אתה יכול לעזוב. למה יש לך בעיה אוטומאטית עם כל מה שמתפרסם בפורום. בוא נסביר כמה דברים פורום זה אינו ברית רשמית אלה רק מקום לדבר בו על דברים ולבקש עצות ולעיתים עזרה, אתה לא רוצה אל תעזור אבל למה להיות אנטי? אם אני מבקש עזרה אני לא יודע בוודאות שיעזרו לי אני פשוט מבקש בתקווה, אם מישהו מהממלכה שלך היה מבקש עזרה היית עוזר לו? אני נמיח שכן אבל לא תמיד ככה זה אצלנו מבקשים זרה לפעמים עוזרים לפעמים לא! אתה לא רוצה אל תעזור אבל למה להיות אנטי?

Max California

New member
___

תקשיב לי ראפר מדליק שכמותך - תנשום עמוק - ותשתוק. מותר לי להביע דעה , אל תגיד לי מה לא ומה כן. אני יודע שאני יכול לעזוב - ואולי באמת אעזוב - זה לא ממש הנקודה. הפורום הזה עוזר בהסברים - לא בתקיפה של אנשים שתקפו אותך או התאבדו עלייך. אני אישית לא חושב שזו המטרה , חסר טופיקים על אוטופיה ?! צריך להשתמש בפורום בדרך מגעילה ו"מאפיונרית" כמו כל הבריתות המגעילות האלו ? לא חושב שזה מיותר ? כמו ילד קטן - פגעו בי , אבא לך תרביץ להם! צא מזה.

thug4life

New member
תקשיב לי משהו מדליק שכמותך - תנשום

ותשתוק!!! כי אתה סותר את עצמך - טיפש "אל תגיד לי מה לא ומה כן" - אז למה אתה אומר לי מה לא ומה כן "מותר לי להביע דעה" - זה לא מה שאני עשיתי?? "אני יודע שאני יכול לעזוב - ואולי באמת אעזוב" - תבורך יה אנטי "הפורום הזה עוזר בהסברים - לא בתקיפה של אנשים שתקפו אותך או התאבדו עלייך" - מאיפה לעזאזל אתה יודע??? "אני אישית לא חושב שזו המטרה" - תמשיך לחשוב "כמו כל הבריתות המגעילות האלו ? לא חושב שזה מיותר ? כמו ילד קטן - פגעו בי , אבא לך תרביץ להם! צא מזה" - נראה מה יקרה לך כשיתקיפו אותך אנשים יותר גדולים! "צא מזה" - מכוון ליחס שלך ושוב אני אומר הפורום בנוי לשיחה על יוטופיה.... אני רוצה אני אבקש עזרה על יוטופיה "מותר לי להביע דעה " אז מותר לי לבקש ואני לא שואל אותך בינתיים לא ראיתי מך שום השתתפות חוץ מזלזול ולזעוף אז תרגע קצת תנשום עמוק כמה פעמים מצידי תעשה יוגה ואז תחזור ותבין שלאף אחד אין פה שום דבר נגדך אבל אתה גורר אנשים לזה!

God Killer

New member
מסכים איתך

בתמצית ובדרך פחות עצבנית,אתה תדבר על מה שאתה רוצה,אני אדבר על מה שאני רוצה,כל אחד מדבר על מה שהוא רוצה. אין לך זכות לומר לאף אחד לשתוק,הנושא הזה של שיחה לא לרוחך אז אל תדבר ואל תקרא,אל תגיד לנו על מה לדבר. אתה סתם ביקורתי יתר על המידה

Max California

New member
___

אוקיי - אין בעייה. וגם שזיינו אותי עמוק בתחת וכולם קטשו אותי לא באתי להתבכיין לחברים - אתה הבאת את כל מה שאתה חוטף - אם אין לך מספיק הגנה או מה שלא תהיה הסיבה. ואם כל הקטע של הפורום הזה זה הלשנות - באמת נראה לי שאני אעוף מפה.

CFunky

New member
היי היי להרגע

טוב קליפורניה אתה לא בדיוק הקמת את הפורום הזה אתה לא פה הרבה זמן. אנחנו עושים מה שבא לנו. אם מישהוא צריך עזרה עוזרים. אני אישית לא הייתי צריך עזרה בכלל בזמן האחרון אבל אני עוזר. אני נהנה להתקיף מישהוא שהתעלל בחברים שלי. אני מבין שאולי אתה חושב שאנחנו חבורת ניובים שצריכים עזרה כבר ראיתי אנשים כמוך מדברים זה נובע מהתנשאות. אז די תקרא את הפורום אם אין לך משהוא טוב להגיד אל תגיד! אבל את תקטול כל אחד

thug4life

New member
*עיטוש*בדיוק*עיטוש*

ובינתיים אני יותר בוגר ממך כי אני מנסה להסביר לך מה הולך פה ואתה קוטל הכל כמו ילד קטן תגיד לא כואב לך לסתור לעצמך כל פעם?

God Killer

New member
לא נמאס לכם לריב??

אתם ממש מתנהגים כמו ילדים קטנים... תעזבו אותו כבר,שיגיד מה שהוא רוצה,לפעמים עדיף פשוט לא להגיב. שלא נדבר עליו שהוא רק הגיע וכבר וביקר את הפורם הזה אבל אם זה מה שהוא רוצה,שיהיה. הוא אמר שהוא עוזב בכל מקרה אז נפתרה הבעיה.

Max California

New member
___

בטח שנפתרה - כי כאשר אדם בא ומבקר משהו שאתה עושה קשה לך לעכל את זה. לא כל ביקורת חיובית - ואני אישית לא חושב שצריך לעשות את הסיפור הזה של העזרה והתקיפה "הלא חוקית" עניין רציני בפורום. אני חושב שבפורום הזה טמון המון פוטנציאל - אני וחבר שלי דיברנו על פורום כזה בדיוק שבוע לפני שהוא מצא אותו. הוא ראה פה יותר מדיי שוויץ אני אמרתי שאולי יהיה פה. אני עדיין לא הרמתי ידיים - כי באמת יש הרבה פוטנציאל לפורום - לא חסרים נושאים לשיחה במיוחד באוטופיה.

CFunky

New member
טוב בלי ריבים יותר

עכשיו סתם שאלה נטראלית, איזה פוטנציאל לפי דעתך קיים בפורום? להביא עוד שחקנים ישראליים?

Max California

New member
___

אני לא בטוח אם להביא עוד ישראלים - כי קשה להגיע לפה. אנשים לא ממש יחפשו פה. זה פשוט מקום נהדר לחלוק ידע ולנהל שיחות על הדברים שקשורים באוטופיה.

thug4life

New member
בינתיים אתה רק קוטל כל ניסיון של

שיחה, אני מסכים שאפשר להקיע בפורום. ואנשים עושים את זה! הוא רק קם וכבר יש הרבה אופציות (יחסית לפורום חדש) ובקרוב, אני בטוח שיהיו עוד כאלו. אז אני אומר לך די לקטול אתה לא היחיד פה, אבל היחיד שמתלונן, אפילו על אנשים שסתם נכנסים לפורום וצוחקים (קצת). בינתיים אנשים אהבו\לא אהבו מה שהיה פה, אבל לא התנגדו! אנלא אומר שזה טוב אבל אם לא התנגדו כלומר הבינו והשלימו עם הכל, ואז באת אתה. אני אומר עכשיו, תרגע קצת תפסיק להיות אנטי ובמקום לקטול כל טופיק לא מעניין ולא נחוץ (לדעתך) תיצור טופיקים חדשים. במקום להרוג אותם תחייה אותם!

למעלה