אנחנו ביחד

• פותח הנושא gay46
  • פורסם בתאריך

gay46

New member
אנחנו ביחד

את אוהבת את זה בתחום המנטלי גם אני אוהב , ולכן אנחנו ביחד. את אוהבת לראות אותי מושפל , ומתמסר גם אני אוהב, ולכן אנחנו ביחד. את אוהבת שאנחנו יכולים להפגש לקפה רגיל גם אני אוהב, ולכן אנחנו ביחד. אבל אתמול שנכנסנו לחנות חיות והמוכרת שאלה״אפשר לעזור?״ ואת אמרת ״מחפשת מתנה בשבילו״ לא אהבתי , ולכן אנחנו ביחד.

A לוןA

New member
לא הבנתי

מה לא אהבת ולמה זה שלא אהבת, זו הסיבה (או אחת מהן) שאתם ביחד.

gay46

New member
לא אהבתי

אני לא אוהב שהיא משתפת בתהליך השליטה וההשפלה אנשים נוספים אני מאוד מעוניין שכל מה שקורה ביננו יעשה בדיסקרטיות זה האופי שלי.זה המשחק הפנימי שלנו והוא באמת בא להעשיר ולהוסיף , ולכן אני לא מרגיש בנוח להיות חשוף לאנשים נוספים. לגבי ההמשך מה שתיארתי זה שאני איתה גם אם אני אוהב וגם אם לא,היא משהו מיוחד עבורי, אני אוהב אותה כמכלול ענק והיא מעניקה לי את הרגעים הכי מדהימים שאפשר לחוות , בלי אותה אהבה לא יכול להתקיים כל קשר. במהות חיינו זה בא רק להעשיר לשנינו את מגוון החוויות,ולכן צריך לקחת הכל בפרופורציה. מקווה שהצלחתי להסביר את דברי.

A לוןA

New member
צריך לקחת בחשבון

שלפומביות יש מחיר, והוא יכול להיות גם מחיר כבד. אתה צריך להחליט עם עצמך האם הקטע הפומבי, על הנאותיו והמחירים שמתלווים אליו הם גבול מבחינתך, או "סתם" לא נעים, ובכל מקרה לתקשר את זה מולה.

gay46

New member
אני מבין את המחיר הכבד שקיים בפומביות

ולי יש הרבה מה להפסיד, לו כל הנהתי הייתה מופקת מיחסי שליטה אז קרוב לוודאי שהייתי לוקח את הסיכון הכרוך בהחשפות , אבל אצלי יחסי השליטה לא מהווים את התפריט העיקרי והמרכזי , ולכן אני לא חושב שהמחיר הכבד שעלול לנבוע בגין הפומביות שווה את ההנאה אשר תיווצר מהעניין,הפומביות זה גבול מבחינתי , דברנו על על זה, היא הבינה את הקושי שלי להיחשף , היא לא הייתה ערה כמה אני קנאי לפרטייותי

A לוןA

New member
חווית קושי

תיקשרת אותו מצאת אוזן קשבת בצד השני- אשריך. (אם לא עשיתם עדיין שיחת גבולות, אולי זה הזמן...)

amy3373

New member

למעלה