אנחנו בבית!

חוה76

New member
אנחנו בבית! ../images/Emo2.gif

חזרנו הבייתה היום אחר הצהריים. אני. בעל. ילדה בת חמש וחצי. ילד (תינוק?) בן שנה וחצי. תינוק בין שלושה ימים פחות קצת. הייתה לי לידה מדהימה. אין לי מילים לתאר כמה טוב החוויה הזו עשתה לי. הגעתי אליה מוכנה נפשית אחרי קורס הכנה ללידה אישי עם אשה טובה שליוותה את עיבוד הלידות הקודמות שלי ובררה איתי מה אני רוצה מהלידה הזו ולמה אני מסוגלת. על אף הזירוז שהתחייב בגלל משקלו של הילדון, החלטתי לא לקחת אפידורל והייתי אמיצה להפליא (if I may say so myself) הייתה לי מיילדת שתחרט בזיכרוני תמיד כאדם רחום ומקצועי להפליא. האישפוז שאחרי הלידה כלל אפס מבקרים כמעט, ושלושה (!) ספרים שנבלעו בכיף בזה אחר זה. אויש כמה שזה היה טוב. עכשיו אנחנו בבית ואני נלחמת בפאניקה מאלף השינויים הצפויים אבל על זה ארחיב בהודעה פחות אופטימית. תודה על כל הברכות והאצבעות שהוחזקו לכבודי!!!! כיף להיות כאן שוב!

zofo

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif

ברוכים הבאים הביתה מקריאת דבריך עולה בבירור עד כמה חווית הלידה הייתה מדהימה ומעצימה!!! אין ספק שזאת הולכת להיות תקופה מאתגרת
סומכת עליך שבדרכך תצליחי לנווט את הדרך... מזל טוב, מזל טוב ושוב הרבה מ-ז-ל ט-ו-ב

זושיה

New member
מזלטוב!

שמחה לשמוע על הלידה הברוכה, ותיאור האשפוז שאחריה נשמע טוב מכדי להיות אמיתי - שלושה ספרים??? בקצב הזה את תהיי זו שתמצא איפה מסתתרת החופשה בחופשת הלידה
אם זה עוזר למלחמה בפאניקה, יש לי חברות שטוענות שהמעבר משניים לשלושה היה הרבה יותר פשוט מאלה שקדמו לו (אני טרם התנסיתי). בכל מקרה, שיהיה פוסט שלו (או בעצם כמה שפחות מטורף) והסתגלות חלקה ככל האפשר לכל בני ובנות הבית.

happy

New member
אושר גדול ../images/Emo77.gif

חוווש אמא ל 3 ילדים
המון המון מזל טוב. מקווה שגם בבית תצליחי לנוח כמו בבית החולים
. מאחלת לך "נחיתה" קלה עד כמה שאפשר. מזל טוב

ברוכה הבאה אמא לשלושה../images/Emo70.gif

את "נקראת" נפלא, ולמרות שבטח תהיינה עוד הודעות גם ברוח שהבטחת, שמחה מאוד מאוד לקרוא את ההודעה הנוכחית.

עדיקים

Active member
מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

לחווה המקסימה אמא לשלושה. שמחה שהצלחת לנוח בבית חולים בבית בטח יהיה קצת יותר קשה לפחות בהתחלה. את אכן אמיצה ואני שמחה לשמוע על החוויה הנפלאה שהיתה לך בלידה.

סינטה1

New member
חווה יקרה ../images/Emo24.gif

המון מזל טוב ללידה הטובה, נשמעת כמו חוויה מיוחדת ומעצימה. אשמח לשמוע בהמשך גם על השינויים והקשיים (בעיקר עם הבת..)

מקוםבלב

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לכל המשפחה

איזה כיף שהלידה היתה חוויה נעימה ומתקנת. מאחלת לכם המון בריאות ואושר.

ל ג י

New member
אמא ל 1,2,3 - שלושה

WOW כמה מדהים! שלושה אפרוחים בבית. יקירה, כיף לקרוא אותך וכיף שאתם בבית יחד. שמחה שהלידה היתה מדהימה וחוויתית. המון בריאות ונחת. ל ג י

איזה יופי, איזה כיף לשמוע (-:

בטוחה שהחוויה המעצימה של הלידה תיתן לך כוח להתמודד עם השגרה החדשה, ולגבי פאניקה - אנחנו כאן להגיד לך שוב ושוב שאת מלכה ושהכל קטן עלייך (אחרי ההתמודדות עם החלום שנהגת בסיבובים של עין כרם בלי ברקסים....)

אמאדובה

New member
איזה כיף לשמוע!

עשית לי חיוך גדול על הפנים. מקווה שהפאניקה תבוא ותחלוף, מי שילדה בלי אפידורל תינוק בגודל של ילד בר מצווה יכולה לעשות הכל

דיא

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

איזה תענוג לקרוא אותך. שמחה על הלידה והימים הראשונים הטובים ויודעת שלמרות הפאניקה, תהיי בסדר.

חוה

מזל טוב להולדת התינוקי שמחה שהלידה הייתה מדהימה. איזה כיף. וכל הכבוד על האומץ. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, שהשינויים הצפויים יהיו פשוטים ויזרמו ואתם תזרמו איתם. שיהיה קל וכייפי וטבעי. יעל

אםדניאל

New member
איזה יופי !

שמחה לשמוע על הלידה הטובה - מכל הבחינות. תני לפאניקה את המקום שלה, אח"כ היא כבר תמשיך משם הלאה. שיהייה פוסט קל והתאקלמות טובה לכל המשפחה.

נייטי

New member
יקרה שלי

את נשמעת נפלא, נפלא, נפלא, כאילו מתוך הפחד מהקושי צומחת לה כאן גיבורה אמיתי עם המון אויר שכולו אושר. אני מקווה שהתחושה הנפלאה הזאת תשאר לפחות כמה חודשים טובים ותתן לך לעבור את ההתחלה בכיף גדול. ובכל מקרה גם אם לא את מוזמנת לבוא לקטר ולשבור כאן צלחות. המון מזל טוב, אין סוף בריאות לכולכם, ושתזכו לאושר ואושר ואושר.

אוו. 5 דקות אני לא בפורום

ואת כבר הופכת לאמא לשלושה. אז מנצלשת למזלט על ההפיכה לאימפריה! שמחה על הלידה המדהימה, המנוחה הנפלאה שלאחריה ובכלל מחכה להודעת הפאניקה (אני מכינה אותה כבר 4 חודשים..) יאללה בתמונות.

תמי ס

New member
כפרעלייך

מזל טוב, מזל טוב. שמחה לקרוא שהייתה לידה טובה. המון בריאות ופוסט קל (אגב, לא כדאי לתלוש שערות מהראש - הן כבר תנשורנה לבד..).

למעלה