אנחנו באוטו

אנחנו באוטו

הי קצת קשה לי לכתוב מהפלא אבל נגיע בעוד 40 דקות אנחנו ממש נהנו נדבר אחר כך אגב אני נעמה כותבת הכל

דיתוּש

New member
../images/Emo24.gif

שובו כבר הביתה! (((עמיתוש, געגעתי. תרים טלפון מתישהו
)))

אני לא יבשה... אני ים...

[חה חה חה, אני פשוט קורעת מצחוק. ים-יבשה, כמו משחק הילדים ההוא. הבנת את הבדיחה השנונה?
] האמת היא שאין הרבה מה לספר. היה כיף, מאוד-מאוד, אבל כל הכיף היה בעצם שעשינו כלום... זזנו בין החדר, לבריכה, לארוחה, לחדר, לבריכה, שוב לארוחה, וחוזר חלילה
. היה פשוט כיף, ככה, לרבוץ ולעשות שומדבר, בעצם. איי נידד ד'ט חופשה :]

אז היה כזה כיף ..

ביום הראשון היה כיף יצאנו באיזה רבע ל-12 ועשינו לנו שתי עצירות אחת לאוכל כמובן ואחת לסתם כזה .. היה כיף .. הגענו לחדרים ונשכבנו לישון קצת אמנם אני לא ..ואז שיחקנו לנו טניס .. אבל שיהיה אחרי זה הלכנו לארוחת ערב ראינו משהו סתמי בטלוויזיה ונרדמנו ... היום השני היה טוב .. התעוררנו בשעה 7 לארוחת בוקר ..ואז הלכנו לנגבה שזה מקום מדהים עם מלא בגדים וכל מיני שטויות אחרות ..ואז אם אני לא טועה הלכנו לבריכה.. היה אחלה לקחנו איתנו אבובים וכל מיני דברים לבריכה .. ואז ישנו .. עכשיו גם אני .. ואז שיחקנו טניס .. (אני השתפרתי בגלל שאני משחקת סקווש מלא פעמים בקאנטרי) הלכנו לארוחת ערב .. אחרי זה ראינו טקס פתיחה של האולימפיאדה שהיה מדהים .. מי שלא ראה מרובע .. וכמובן גרוזיני חנון .. חח .. עזבו .. אני והשטויות שלי .. איפה הייתי ? אה כן .. ראינו טקס פתיחה לא עד הסוף ואז הלכנו הילדודס לחדר שלנו וראינו סרט מפחיד בhot סרטים .. היה מפחיד ועוד איך ! יום שלישי התעוררנו לארוחת בוקר והלכנו לחמי יואב שזה בעצם לא בדיוק בריכות אבל זה מקום עם בריכות כימיות משהו מופלץ כרגע עם ריח דוחה אבל בריכות חמות בטמפרטורה של 39 או 37 מעלות .. קנינו שם אוכל טעים .. יאמי !! ואז ישנו קצת התעוררנו הלכנו לטניס חזרנו ארזנו כבר והכל יצאנו לדרך ואז כתבתי ת'הודעה הזאתי של האוטו !! ואז פשוט אכלנו פיצה טעימה ..! אוף .. זה היה ארוך מדי ! אני מצטערת ..

למעלה