אנחנו אשמים

yanis

New member
אנחנו אשמים

ללא ספק בכל מה מה שקורה אם זה ההסתה או הברוטליות והשנאה יש לנו חלק גדול בזה אנחנו נתנו להם רובים אנחנו עשינו את עראפת ``בן אדם`` לא לשכוח שרק לפני 10 שנים לא היה לו אישור בניסה לאירופה ואמריקה אבל חברים הפתרון הוא לא מלחמה נכון חייבים להרגיע את המצב אבל אין לחזור לשיגרה עלינו לשאוף להפרדה מוחלטת ואז להעניש אותם בצורה הקשה ביותר כסף כסף כסף כסף אנחנחו חייבים להרוס אותם כלכלית 1.לא לקנות מוצרים מהשטחים 2. לא לתקן שם את המכוניות שלנו 3.גנבי רכב פלסטינים שיתפסו יענשו ב 15 שנות מאסר 4. לא להמר ביריחו (הרבה כסף ישראלי שנשפך שם נמצא עכשיו כפצצות בידי אירגוני טרור) רציתי לסיים בזאת אך איך בלי את ערביי ישראל ואני רוצה לציין שאני אישית מכיר ערבים שגרים בארץ אנשים נחמדים אמינים וטובים אבל לצערי תפוח אחד רקוב גורם הרבה נזק ולכן לפי דעתי יהודי שמתקן רכב או קונה או אוכל במסעדה ערבית או משתמש בשירותים של קבלני בניין ערבים הוא מזמין את הפיגוע הבא לכל מי שקורא הודעה זו תעתיקו אותה ותפיצו אותה שכולם יבינו ולא ימשיכו בטעויות

הלוכדת

New member
מה קורה פה???

מה קורה פה? זאת המדינה שלנו והערבים עושים בה מה שמתחשק להם! הלינץ` המתועב שהם עשו לחיילים שלנו זה היה הקש ששבר את גב הגמל- אבל כנראה שרק העם חושב כך ולא ראש הממשלה שלנו! ההפצצות ברמאללה ובעזה היו מעטות מידי והגיעו מאוחר מידי. עם ישראל לא מבין מה קורה פה! המשטרה הפלסטינית שאמורה לעזור לצבא שלנו להשתלט על המהומות רק עוזר למתפרעיםומצית את הכעס! מתי השלטון ו``מר`` אהוד ברק יקלטו את המסר??? ראש הממשלה שלנו, שהוא רמטכ``ל לשעבר- עומד בשילוב ידיים ולא עושה כלום, כלום!!!!! שום פסגה ושום מפגש לא יעזור להשיב את המורל של העם! אנחנו מושפלים ברחבי העולם ואומרים שאנחנו אלה שאשמים! למה הממשלה לא עושה כלום???

בואנ`ה, תרגעי חמודה....

אל תתני לשם שלי להטעות אותך... אני לא חושב כמוך.. את צריכה להבין שאי אפשר להשוות מעשים של לינץ` להחלטות ממשלה. את בעד אלימות? כן. ואל תגידי שלא! מזתומרת צריכים להחזיר להם?! למי?! אני לא רוצה שאף אחד ימות! מפה צריך להתחיל! לא צריך לחשוב על אלה שמתו ולמצוא דרך להחזיר, אנחנו לא ילדים קטנים. אסור, מצד שני להבליג, האשמים באלימות חייבים לשלם. אבל אתם כולכם לא מבינים דבר חשוב מאד. הכי חשוב!! לא מדובר פה באותה מלחמה. לא משנה מה אנחנו נעשה במטרה לשבור להם את הרוח, התקשורת הפלשטינאית תמיד תסובב את זה נגדנו. אם אנחנו נתקוף, התקשורת תגנה את האלימות שלנו ותעודד אלימות ביוזמתם. אם אנחנו נבליג, התקשורת שוב תגנה אותנו בפחדנות, ועוד יותר תעודד אותם להתנהג באלימות. הפלשטינאים מורעלים מהתקשורת המסיטה. בגלל זה אני חושב שצריכים להשבית את כל התקשורת. צריך גם לבודד אותם מבחינה כלכלית ומבחינת תשתית, לפחות עד שהאירועים ייפסקו, אבל אסור להרעיל אותם עוד יותר. יאללה הבנתם כבר.... פושע.

הלוכדת

New member
להפציץ אותם!!!

פושע, רק שתדע דבר אחד: אני נגד אלימות!!!!!! אבל כשזה מגיע לעיניין של השפלה פומבית בתקשורת העולמית על דברים שקריים שהפלשתינים מציגים- אני לא אשתוק ואני לא מוכנה להיות נימוסית ונחמדה! מה לעשות- זה מעצבן אותי! ובגלל שאני מטבעי לא אדם אלים ואני לא אלך להפגין ולהוציא את הזעם שלי בהרס ובפגיעה בפלשתינים אני מוצאיה את הזעם שלי פה! וכן אני כועסת!!! אני לא מבינה למה הממשלה הזאת מרחמת עליהם! צריך למחוק אותם מעל פני האדמה!להטיל עליהם יש להם חוצפה בלתי נסבלת לעשות לנו את כל הדברים האלה, ולחלל את המקומות הקדושים שלנו. מה זה צריך להיות??? צריך להטיל עליהם פצצת אטום ולגמור אותם. אני באמת ל-א בעד אלימות - אבל יש גבול לאיפוק שלי! ואני באמת מכבדת את דעתך... אז בבקשה תכבד את שלי. אם אתה רואה את ההודעה הזאת- תכתוב לי תגובה.

למעלה