אנחנו אבודים: חלק 1

אנחנו אבודים: חלק 1

אני זוכרת אותך.
אתה זוכר אותי?
אני נזכרת מאוחר מדי והפרטים מעורפלים.
השכל אומר שהנוסטלגיה היא זו שמעוררת, שאין ממש.
הרגש לא אומר כלום (וטוב שכך)
אבל הגוף כנראה משקר לי.
האם הוא משקר גם לך?
שבע שנים אחרי, מרחק כמה יבשות ומי יודע כמה הפרשי שעות-
שפת אימך היא גם שפת אימי.
משהו אומר לי ששפת גופך דאז הייתה גם שפת גופי.
כישורי המידענות שלי מעלים חרס.
ובכל זאת, אחת ל... אני מנסה.
איך מחפשים מישהו שיודעים רק את שמו הפרטי, הנפוץ כל כך?
איך מחפשים מישהו שחוג המכרים שלו - כולם עלומים?
איך מחפשים עורך דין רזה אחד בבואנוס איירס?
היהירות שלי שכבר סיבכה ועוד תסבך אותי בצרות, חוברת לחוש האסטרטגי ובשילוב עם "סטוקריות" אינפנטילית- מתכון מנצח לבלגן. ואוי.... כמה שאני מחבבת בלגן...
אני מנסה להיכנס למוח שלך ולדמיין שגם אתה מחפש אותי.
אם היית מחפש אותי, מה היית כותב? ואיפה? האם רשמת באתרים מעין מודעת "אבדות ומציאות" על בחורה ישראלית אחת העונה לשמי שטיילה בין התאריכים כך וכך...?
אם אני זוכרת נכון הייתה לך נפש של משורר. האם השנים השחיתו אותך או שיש סיכוי שאי פעם כתבת משהו עלי? שחיפשת אותי? האם בכלל הכול היה משובה חולפת ואתה קבור עכשיו מאחורי ערימת ניירת משפטית מתישה?
ואז הזיכרונות שהם לא רק פרטים יבשים מתחילים לצוץ מתהום הנשייה. מתובלים כנראה בפנטזיות שחלקן התממשו וחלקן דומיינו. אבל בכל זאת- קו השפיות והאיזון מורים לי שמה שזכור אכן היה, והיה טוב. היה טוב גם לך?
היה לך טוב כשהחברה הכי טובה שלי "התבייתה" עליך? כמו הכריזה בעלות לשבוע ימים בעיירת האמנים הדרומית בפטגוניה? אגב, היא אמרה שאתה זיון אדיר למחרת כששתינו שתינו קפה בערסלים בזולה של האכסניה. לי לא היה אכפת. נחשבתי מחוץ למשחק. נהניתי לשמוע את הפרטים העסיסיים, לשאול את החברה שאלות, ולהיות המתורגמנית של הסטוצון ביניכם. אני מודה שלפעמים יש דברים שלא תרגמתי לה שאמרת- כי בספרדית החלקה שלך, הדברים הללו היו מכוונים אליי בטיזינג מעודן. לכן, אם חושבים על זה אולי בכלל הייתי גם קצת העורכת של הפרשייה ביניכם, והתרגום לא היה חף מאינטרס.
אני נזכרת בלילה המטורף ההוא שבו הבאת חבר ונסענו ארבעתנו יחד במהירות מופרזת לאגם לראות מיליון כוכבים. בי נשבעתי- השמיים היו כסופים ומנוקדים באינספור... החבר היה בעניין שלי אבל לא התאים לי. הלילה שלי היה כל כך יפה, עגול ומשולם, שלא התחשק לי שדרדס קופצני אחד ישחית לי אותו.
עשיתם סקס באוטו. ראיתי את כפות הרגליים של שירה בסנדלי השורש הגמלוניות, מבצבצות משמשת המכונית הפתוחה (גם הרגליים שלה היו פתוחות). כשיצאתם לאוויר חייכתי אליכם. שירה נראתה שקטה ומרחפת לא צריכה יותר כלום בעולם, אצלך זיהיתי רעב.
בבוקר למחרת אני ושירה הלכנו לתחנת האוטובוס המרכזית עם התרמילים הכבדים על הגב. נפרדנו ממך באכסניה- היא בנשיקות רטובות, ואני בנשיקה ידידותית וחיוך סמי-אירוני. The show must go on , ואנחנו צריכות להמשיך ולהדרים. לתפוס את העונה הטובה ביותר לטרקים המתוכננים. אנחנו עולות על האוטובוס וכשאני באה לשלם את הכרטיס שלי אני מגלה שהשארתי את הארנק באכסניה. אני יורדת מיד מהאוטובוס ואומרת לשירה שאם האוטובוס יוצא, שתישאר עליו אני אקח את הבא יום למחרת. הנסיעה הזו יקרה וחבל שהיא תאבד את הכרטיס שכבר רכשה.
זוכר? זוכר איך נכנסתי כרוח סערה חזרה לאכסניה? חשבת שתראה אותי שוב? תגיד, עמד לך הזין כמו שאני הייתי רטובה?
היה לי ברור שהארנק עומד להישאר שם לפחות הלילה, וכך גם אני. מצאתי את הארנק במקומו, שמטתי את התרמיל שילמתי חזרה ללילה ונכנסתי למקלחת קרה לחישוב מהלכים. ומה לך רץ בראש?
יצאתי מהמקלחת מעודדת, מתחילים לשחק? היה פשוט יותר עכשיו בינינו. ידידותיים כביכול בספרדית בלי הצורך לייצר תיווך מלאכותי של תרגום בכל משפט. גיליתי שאתה שנון וסרקסטי, וששנינו מעריצים את בורחס ואת כתיבתו. אכלנו פיצה בפארק, דיברנו קצת על שירה, ועל המשך הטיול שלנו ועל החיים.
זוכר שאמרת לי שאף פעם לא הצלחת להירדם בטבע? זוכר שאמרתי לך שאם תשתחרר אז תצליח? זוכר שנמנמנו בפארק שנינו מתחת לעץ? כשקמנו גיליתי שהראש שלי מונח לך על המפשעה ושהזין שלך עומד בפראות שלא משתמעת לשתי פנים. זוכר ששמתי את היד שלך חזק על החזה שלי? ומי לדעתך נתן את אות הפתיחה לימים הבאים?

Maja the Naked

New member
איזה כיף לראות אותך פה!

ואיזה יופי של כתיבה, אלוהים, עשית לי צמרמורת.
אנא תמשיכי,
זה פשוט נהדר.

אנחנו אבודים: חלק 2

הימים הבאים היו אורגיה חושית מטורפת. עשינו את זה בכל מקום, בכל חור, בכל זמן ומכל כיוון. התפאורה המהממת של שמש מתרסקת לתוך קרחוני עד ואגמים, החווירה כלעומת הביצועים שלנו, הקולות שלנו, האנחות, המציצות, הצביטות והשד יודע מה עוד.
עשינו את זה לבד במיטה, ובמקלחת, באגם בתוך המים בדיסקרטיות (יחסית) ועל חופו מלא אנשים, עלית ממני וירדת אלפי פעמים, התייחסת לחזה שלי כאילו כל מי שנגע בי עד אז הה בתול. אלוהים, לגמור רק מהידיים שלך על החלק העליון של חזיית בגד הים...

היה יום שהכרזת על משחק בתאומים סיאמים. כללי המשחק שהמצאת הכתיבו כי אסור לנתק מגע 24 שעות ולא משנה מה. הבעת הפנים שלי ככל הנראה הייתה סקפטית משהו כי תשובתך "גם אם זה רק להחזיק ידיים" גרמה לי להיענות בחיוב. הסכמתי. העולם היה כפוף למשחק שלנו. משועשע ואינדיפרנטי, מחבק ואוהב. אותו יום שנינו, תאומים סיאמים התקלחנו יחד, עשינו פיפי יחד, קראנו יחד מאותו ספר ממתינים איש לרעהו ומתאמים את קצב העברת העמודים. ובעיקר הזדיינו כמו חיות כי גילינו שזה יותר קל לא לנתק מגע כשגם תוך כדי גומרים.
אם היינו צמאים, את הנוזלים היינו מעבירים מפה לפה, יונקים אך ורק איש מגוף רעהו- חולקים הכול. זוכר את זה? שיחקת בזה גם עם מישהי אחרת לפני? ומאז?

סיפרת לי מתוך שינה שכל שנה באותם התאריכים אתה עוזב הכול לחודש ובא להשתקע בעיירה הדרומית המשוגעת, מותיר את זוגתך והילד שלה לטרדות היומיום ובא להתמסר לשמש ולאווירה החופשית ולפסטיבל הבירה השנתי. אמרת גם שכזו אווירה חופשית מוצלחת מעולם לא הייתה לך. חייכתי. דמיינתי שאעלה לרגל כל שנה באותו המועד, מארץ הקודש אליך לעיירה הדרומית כמו במחזה Same Time, Next Year. האם תצליח לאגור ולחשוב על מספיק משחקים מיניים בין שנה לשנה, להפתיע אותי בהם?

הימים חלפו בשכרון מופלג, הארכתי עוד ועוד את שהותי ושירה קיבלה תירוץ במייל מתנצל, שנפלתי למשכב (היה בכך שמץ של אמת , כי אכן בחלק מהזמן שכבתי
). ואז רגע לפני שאיש מאתנו לא יכול עוד לחזור שוב לחייו ארזתי את הדברים שלי, נתתי לך שואו שקשה לשכוח (ואגב, גם לבצע) ועליתי על הקו המקולל דרומה. לנוע. לא לעצור. להיזכר בהתרפקות ולהבין שנגמר.

Maja the Naked

New member
mamma mia... יש עוד?

(בבקשה, תגידי שיש עוד).

כל כך אוהבת סיפורים כאלה.

אנחנו אבודים: חלק 3 ואחרון

החודשים בדרום היו מלאים ביופי. עם שירה הדברים היו בטוב. אני שתקתי, והיא התגעגעה. אני שתקתי, והיא העלתה זיכרונות לחים מהזין המשובח שלך. אני שתקתי, והיא לא הייתה מסוגלת להיות עם גברים אחרים מרוב געגוע. אני שתקתי, ושמעתי ממנה דיווח שהיה לך רק "באג" אחד- שאתה לא אוהב לרדת. אני שתקתי מחויכת - כי ידעתי כמה טוב עשית את זה, ובאיזו שמחה מותיר אותי רועדת על הלשון שלך בעלת הסבלנות האינסופית.

זוכר את היום שביקשת ממני להגיד מה הכי בא לי, ולאף אחד עד אז לא הייתה היכולת לבצע? זוכר שאני עמדתי בסירובי להגיד, וביקשתי כמה שעות חופשיות לעצמי? זוכר שנתתי לך נשיקה ארוכה, לקחתי תיק קטן ויצאתי? וזוכר כמה צחקנו כשגילינו שעה אחרי זה, ששנינו בחרנו לנו את אותו המקום להתבודד בו באחד האגמים השוממים? כשזיהינו בזווית העין אחד את השני זוכר איך הורדת את תחתוני בגד הים שלך 20 מטר ממני? זוכר איך טמנתי את ראשי בספר וחמש דקות אחרי זה, כמו קוף אחרי בנאדם הורדתי גם אני את בגד הים? וזוכר שאז באותו הערב במבשלת הבירה המקומית קצת שתויה ובעיקר בתחושת "אין מחר", הסכמתי לומר לך, ואתה הסכמת עד שתיפול לך הלסת לבצע?

כשדידינו חזרה שיכורים לאכסניה בלילה, זוכר בוודאי שאמרתי לך שאין סיכוי שיצא משהו מהערב, כי שכרות מנמנמת ומקהה אותי ואתרסק לשינה? אני זוכרת שהפתעת אותי. מאז אני הכי אוהבת לגמור כשני שתויה. הכישור הזה רשום לזכותך בספר הדברים שלא אומרים אותם. אתה זוכר שהתחלת ללקק אותי כמו גור מורעב כשאני מנמנמת? זוכר שגמרתי לך על הלשון ממושכות, ואז מיד, חזק, ורק פעם אחת חזקה ומשמעותית בלי טיפת רחמים חדרת כמו סותם בפקק הר געש פעיל? זוכר איך למרות שהתחננתי שתישאר בפנים שתכנס ותצא ותרביץ בי עוד ועוד, יצאת מיד משאיר אותי פתוחה ואז צללת שוב בין הרגליים שלי לסבב נוסף זהה, וכך שש- שבע שעות שוב ושוב עד שעשית ממני עיסה דביקה, חלושה, צייתנית, מריירת, בעל חיים בעל צרכים נמוכים בלבד?
אתה לא זוכר כי אתה לא יודע כמה התביישתי בבוקר בעצמי. לא היה לי מה לתת לך בכלל בתמורה. אני מצטערת שהתחמקתי ממך באותו היום. זוכר? לא יכולתי להסתכל לך בעיניים. לא ידעתי איך בכלל אפשר לגמול לך על כל מה שעשית ממני.

אני מחפשת אותך ברשת. מיליונים של פרצופים כבר עברתי. חלקם דומים יותר. חלקם פחות. אני רוצה לשחזר אותך. מה המילים בהם היית משתמש אם היית רוצה שאמצא אותך? האם אתה איש ממלכת הפרטים היבשים המזהים או איש של חלומות ונוסטלגיה?

אנחנו אבודים, אבל אם דברים לא השתנו במרוץ הזמנים, יש לי כרטיס טיסה לחודש ימים בתאריכים שלך לדרום ארגנטינה.

ואתה זוכר אותי. זוכר טוב מדי.

אוי, נפלא

איך אני אוהבת סיפורים כאלה שנבנים נכון וכתובים נכון
עם מילים שאפשר ללעוס ולהרגיש ומרגשות עד העצם
כמה לא אוהבת פנטזיות ריקות מתוכן ועלגות...
תודה!

Maja the Naked

New member
בדרך כלל אומרים (בצדק!)

טוב מכדי להיות אמיתי

בקיצור, מה זה משנה, זה סיפור מצויין.

אני מצדיעה ליכולת שלך לבנות סיפור מעניין, על אף שהוא מתחיל בעצם "מהסוף".

מוסיף4

New member
כשמגיע, אז מגיע

כל כך יפה ציירת במילים את התחושות ואת התשוקות

למעלה