[אנחה]

[אנחה]

שוב ההרגשה הזאת כאילו פינצ'רו אותי
שוב התסכול הזה
למה הרסתי לעצמי 7 שנים מהחיים? למה נפלתי לבור הזה שוב ושוב ושוב ושוב?
יכולתי להיות במקום אחר היום.

skiper63

New member
נכון

כל החיים שלך יכלו להראות שונה לחלוטין ויכולת להיות במקום אחר.
אבל, גם עכשיו את במקום אחר ממה שהיית במשך כל ה7 שנים האלו.

זה באסה שפספסת 7 שנים, אבל יש לך עוד כל כך הרבה לפנייך שיכולות להיות טובות ונכונות ובריאות.

אל תשכחי את זה.

מה יכול למלא אוויר ולסתום את הפנצ׳ר?

lital172

New member
הכי חשוב זה מה עכשיו.

נכון ביזבזת הרבה זמן בשנאה עצמית וגם לי כואב שעשיתי הרבה סבל לכולם אבל אני תמיד אומרת שכנראה זה מה שהייתי צריכה לעבור כדי להעריך את החיים האלו כמו שמגיע להם. לפעמים צריך לכאוב כדי לגדול מחדש יותר יציב ונכון. ואחרי הכל העבר שלנו הוא חלק גדול ממה שאנחנו היום, תשמחי שהתעוררת לחיים שכל יום מחדש את נלחמת ולא מבזבזת. כבר רואים שינוי בך וזה מדהים. תראי את זה שגילית את עצמך מחדש ועכשיו את פועלת ל7 שנים טובות. אני מאוד גאה בך שהחלטת להילחם ושאת מתחילה להבין כמה את יקרה ושווה . י
ות.

כן,

אני מבינה את התחושה הזו, של ההחמצה ושל הזמן שעבר ויכל להיות אחר.
אני מקווה בשבילך שאת עוברת דרך התחושה הזו ואוספת ממנה מוטיבציה לעשות אחרת,
ולא נתקעת בה- כי זה מאוד מייאש להיות שם.

את עושה היום דברים אחרים. רואים.

Blackbird fly

New member
האמת, אחרי הרבה מחשבה

במשך הרבה שנים, במצבים מסויימים קשה לי לקרוא לזה "בזבוז" או "פספוס", כי כן, אולי פספסת חיים אחרים, שאת גם לא יודעת איך בדיוק הם היו יכולים להיות, וגם אני בדיוק 7 שנים בחרא ובהרבה סוגים של חרא, אבל לפעמים כשאני שמה לרגע את הסבל על "השתק", אני מצליחה לחשוב על הדברים האחרים שהרווחתי בשנים האלה, שאולי לא הייתי מרוויחה אותם בחיים "נורמטיביים". את חושבת לפעמים שהרווחת בשנים האלה דברים כמו ניסיון חיים, חוכמת חיים, גיבוש אופי, אישיות ואידיאולוגיות, אפשרות להבין ולעזור לאחרות, ואפילו חברות לעת צרה...?
ואת יודעת, אולי שמעת על המחקר הזה על דיכאון (אני יודעת שזה לא בדיוק האישיו שלך, אבל זה די דומה), שאנשים שחלו בדיכאון ויצאו ממנו, חיים חיים הרבה יותר טובים מחיים של אנשים שמעולם לא היו בדיכאון?
בדר"כ כשאנשים מקבלים לידיים שלהם דבר טוב מבלי שהתאמצו בשבילו, זה ממש נחמד להם, והם מבסוטים, אבל אנשים שמקבלים את זה אחרי שעבדו בשבילו, שהתאמצו בשבילו, מעריכים את הדבר הזה הרבה יותר, זה לא נראה להם מובן מאליו, וכשדברים לא נראים מובנים מאליהם, נהנים מהם הרבה יותר.
(ואת יודעת פחות או יותר באיזה מצב אני ושאני לא בדיוק הטיפוס הכי אופטימי בעולם, אבל אלה דברים שבאמת קיימים, אי שם, גם אם קשה לחשוב עליהם, לפעמים, רוב הזמן, אבל קיים.)
(
)

לא שמעתי על המחקר הזה,

זה מעניין.
אני מרגישה ככה הרבה פעמים בהקשר להפרעות אכילה,
שבנות שיוצאות מהפרעות אכילה בסופו של דבר הן הרבה יותר בריאות ושפויות בעניין אכילה ודימוי גוף מנשים שלא עברו הפרעות אכילה [או לפחות לא עברו אותן באופן רשמי]

תודה לכל המגיבות

כל מה שכתבתן מאוד נכון
פשוט קצת נמאס לי להילחם על כל דבר.
בא לי רק לקצת זמן להיות מאלה שהכל בא להם בקלות....

והיום אני מרגישה שמנה יותר מהרגיל
ואני פשוט לא מצליחה להתרגל לגוף הזה ולקבל אותו
וזה היה יום מבאס
ופשוט אוף.

או.קיי

יש ימים כאלו. הם קשים.
אבל לאט לאט יש יותר ימים אחרים.
ימים שאת גאה בעצמך, שאת רואה איזה שינוי וכמה את אמיצה שאת עושה אותו.
כמו היום הזה עם הדיאטנית השבוע, זוכרת איך הרגשת?

הלוואי שדברים היו קלים יותר.
אני מאמינה שאם מתמידים בדרך הזו, הם נהיים קלים יותר בסוף.

אל תוותרי.

למעלה