אנו תלמידים טובים...

דודו21

New member
אנו תלמידים טובים...

לפעמים הבחור הסגור - נראה דיביל - זה ברור , אבל לפעמים הוא מסתיר, אהבה גדולה - מקיר לקיר, אבל לא יודע זאת לומר, אבל את יודעת שאפשר... אז למדי אותו לאט לאט- והוא בסוף ילמד. בתחילה יכתוב שירים , אח"כ - ישלח פרחים , ובסוף , בקול נחנק - את אהבתו בכל העיר יצעק... אז אל תוותרי חולמת , על הביישן העומד בדלת, כי בסוף לך יתברר- כי הוא הוא הגבר, שכל חייך חיכית אליו, רק תלמדי אותו ויהיה נאהב - כי אנחנו תלמידים טובים, באמת - רק מחכים ליד המכוונת...

דודו21

New member
לנסות לחשוב

אם יחד או לחוד זה כואב או טוב יותר אמרת כי זה קשה להיות לבד המחשבות רצות וצריך תשובה לתת היכן את יושבת אכן אמצה אותך נערה? בין השורות ומי זאת עולה מאוצר של חלומות מתפרקת היא עטופה סודות סביבה תחוס כמו באגדות שבת קסומה לכולםםםםם

דודו21

New member
עיניי פקוחות...

צעדתי כחולם לבד לעבר נקודת האור רציתי להלך יד ביד אך את העדפת להישאר מאחור.. לא אשכח את הנשיקה כשהכל כבר נגמר אותה נשיקה שמעוררת מול עיניי את העבר.. אהבתי אותך ויותר מכל אהבתי לאהוב אותך כמו שרק לבי יכול.. אני עדיין חולם דמותך כשעלטה עוטפת אור אני עדיין שומע את קולך כשאת קוראת לי לחזור.. אך אותו קול מסתורי המהדהד באוזניי מחפש פתחי מילוט מראשי כדי לצאת מחיי בלכתי, עקבות השארתי טוויתי לך דרך ובמנוסתי, את לבי השארתי כי בלעדייך...אין לו ערך

שאלה קטנה

חשבת לפרסם את השירים שלך?? או שהם כבר מפורסמים ואני בבורותי כי גדולה פיספסתי זאת?? רק טוב!!!

דודו21

New member
גחלילית שלחתי..../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

א ת ה ש י ק ה ז ה אך לשבבבבבב

ובכן

אני חושבת שצריך להדפיס את כולם ולתת לאיזו הוצאת ספרים טובה ורצינית שיודעת להעריך כשרונות ויש כמה כאלה.. ומשם הגבול הוא האופק!!! רק טוב!!!

דודו21

New member
תכתוב היא אמרה לי תכתוב

תכתוב היא אמרה לי תכתוב... תכתוב כל עוד אתה יכול... תכתוב על ילדה כואבת ועצובה תכתוב על ילדה רוקדת ושמחה תכתוב על אושר ואהבה תכתוב על אור בקצה המנהרה תכתוב היא אמרה לי תכתוב... תכתוב כל עוד אתה יכול... תכתוב על גולם המייחל בסתר להיות פרפר תכתוב על לב שנאסף מרסיסים ומתחיל מחדש תכתוב על חום ובית וגם על ארץ רחוקה תכתוב על גוזלים שיוצאים אל העולם תכתוב היא אמרה לי תכתוב... תכתוב כל עוד אתה יכול... תכתוב על עצב ואכזבה תכתוב על ציפיות ומשאלות הלב תכתוב על כוכבים נופלים ,על מלאכים שומרים תכתוב היא אמרה לי תכתוב... תכתוב כל עוד אתה יכול... תכתוב על יום חדש ועל סוף שהוא ההתחלה.. תכתוב על החיים שלך,שלי ,שלנו.. תכתוב על ימים אחרים ועל שקט ושלווה... תכתוב היא אמרה לי תכתוב.. תכתוב כל עוד אתה יכול... תכתוב על מזל ועל גורל ואמונה תכתוב על כח ועל חולשה תכתוב על חברות אמת ועל בגידה תכתוב על אהבת בוסר ועל אהבת אמת... תכתוב היא אמרה לי תכתוב... תכתוב כל עוד אתה יכול... תכתוב על שלום ועל קשת בענן תכתוב על האמת וגם על הדמיון תכתוב על נסיכות באגדה תכתוב גם על אנשים בעבודה ...

למעלה