אנו מחזקים את ידי הטאליבן

nightbird

New member
אנו מחזקים את ידי הטאליבן

ומקווים מאוד שלא ייכנעו ללחצים ולא יסגירו את בין-לאדן. רק זה חסר - שאמריקה תסתפק בהעמדת בין-לאדן למשפט, שמדינות הקואליציה ילחצו לוותר לאפגניסטן כי הם היו בסדר, שבמהלך השנתיים הבאות (עד תום משפטו התקני והחוקי של בין-לאדן) יירצחו אלפי אנשים בעולם בפעולות-נקם או פיגועי מיקוח של בין-לאדנים אחרים ונאמניהם שרוטי-המוח.

אבו-דני

New member
היאנקס כבר אמרו: בין לאדן לא מספיק

CRUSADE זה לקרוע לכולם את הצורה...נקודה

nightbird

New member
אז מה הם מתיידדים עם אירן?

אני מקווה שזו רק טקטיקה, למנוע התלכדות בעולם המוסלמי.

אבו-דני

New member
ציפור לילה היאלרי ואחרים אמרו ברור

ואותם אנשי מימשל אמרו הדברים הבאים: EITHER YOU ARE WITH US....OR YOU ARE NOT =AGAINST) דברים בשם אומרם

אבו-דני

New member
ציפור לילה היאלרי ואחרים אמרו ברור

ואותם אנשי מימשל אמרו הדברים הבאים: EITHER YOU ARE WITH US....OR YOU ARE NOT =AGAINST) דברים בשם אומרם לא פלא שהעולם הערבי בהיסטריה אדירה.. ראה את נאומו של מושארף בפקיסטאן..ואת התנהגותם של כולם

רלוונטי

New member
הם מבינים................

שזה בלתי אפשרי לנצח בכל החזיתות באותו זמן. הם מקווים שבשיטוף מדינות כגון אירן (ועוד מעט פלשטין) הם יוכלו לגרום לאותן מדינות לעשות את העבודה בתוך הבית. אם הכוונה היא באמת להלחם בטרור ולא לבוא נקם, האסטרטגיה הזאת מסוגלת לעבוד.

אלי.

New member
שאלה מצוינת

אוביקטיבית, בוש לא נחשב כאחד מהנשיאים היותר-חכמים שקמו לארה"ב (בלשון המעטה), אבל גם הוא יודע שמה שארה"ב לא הצליחה לעשות בעבר (בקוריאה, בויטנאם, באירן, ואפילו בעירק) - הוא לא יצליח לעשות גם היום. אז מה נשאר לו ? לחקות את הפעילות של ראש הממשלה הנוכחי והקודם שלנו: בוא נכניס את כולם לקואליציה, לפעמים על חשבון בנות ברית מסורתיות שלנו, ואז נצליח לעשות חלק קטנטן מהמשימה שלקחנו על עצמנו, עם מינימום מתנגדים. לא שהמשימה תצלח, אבל לפחות זה יראה כאילו אנחנו עושים, כשהקדנציה והפז"מ דופקים. כאן אני חייב לציין לזכותו של שרון (וכאיפכא, לגנותו של בוש), שהישראלי לפחות יודע את מגבלותיו הרשמיות ומכפר עליהן במדיניות חשאית ואפקטיבית של חיסולים. בוש עדיין מצהיר הצהרות בומבסטיות, שאנחנו מקווים שיוכל לעמוד בהן.

nightbird

New member
אני מניח שהוא יעמוד בהן

לארצות הברית אין את ארצות הברית שתעצור ותסרס אותה.

אלי.

New member
ואני מקווה למה שאתה מניח

ומניח שלא נופתע אם בתוך שנה תתגלה עובדה "מפתיעה" - גרמניה וצרפת מוכרות ידע וחימוש לאפגניסטן ... עולם כמנהגו ינהג.

רלוונטי

New member
אין לו שום כוונה

לעמוד בהן...הוא רוצה את בן-לאדן על מגש והוא יקבל אותו..........בנתיים הוא מנסה להראות מאד רציני.... זה עובד.

למעלה