אנו מודים לקרפ"ר

סמדר בנ

New member
אנו מודים לקרפ"ר

ולצוותו שהקדישו מזמנם לענות על שאלות חברי הפורום, ועוד בתקופה כל כך לחוצה עובר חיל הרפואה.... לצערנו, הזמן שהוקצב לאירוח היה קצר מדי יחסית לכמות הרבה של השאלות. תא"ל חזי לוי נאלץ לעזוב בזמן המתוכנן בשל מחויבות קודמת. אנו נשתדל (בלי נדר) שישיב בהזדמנות קרובה על חלק מהשאלות שנותרו ללא מענה, ומתנצלים בפני הגולשים שטרם קיבלו תשובה לשאלתם.

SuperTiger1

New member
אני חושב שאפשר להסתפק גם

במענה פחות בכיר.. לא חייב את הקצין הכי בכיר בחייל :]

אימשל2

New member
כן צריך את ראש הפירמידה

כיון שמטרת האירוח היתה להעלות תחושות קשות שיש לגבי מערך הרפואה בצה"ל. אני שמחה שהקרפ"ר מצא לנכון להענות לפניתינו. זה מצביע על כך שליבו במקום הנכון. עם זאת, יש לי תחושה חזקה של החמצה. מטרת האירוח לא היתה רק לענות על שאלותנו, אלה לשמש במה לתסכול שהצטבר אצלנו כלפי המערכת הרפואית בצה"ל. שאלות מוכנות מראש שנענו בתשובות צפויות ולאקוניות, לא ממש השיגו את המטרה.

magal101

New member
התשובות של הקמפר-זה הכל????

מצחיק, פשוט מצחיק- הוא ענה על חצי מהשאלות- לא נראה לי בכלל שהוא התאמץ, בעיקר שתה קפה-לפי דעתי הוא היה צריך להקדיש עוד שעה ולפחות לענות על כל השאלות.

oshiko

New member
קודם כל זה לא קמפר

זה קרפ"ר - קצין רפואה ראשי. שנית, לא הוגנת הביקורת. היו המון שאלות, יותר מדי למסגרת הזמן שהוקצבה. קשה לצפות מראש את כמות השאלות ולתזמן באופן מדוייק. כמו שכתבה סמדר, נשתדל להעביר אליו חלק מהשאלות שלא נענו.

magal101

New member
האירוח היה יכול להיות יותר יעיל

כל הכבוד לו שהוא הגיע, אבל בשורה תחתונה האירוח לא היה יעיל כי הוא ענה רק על 24 שאלות בשעה וחצי- ולפי דעתי, בגלל שהשאלות היו כלליות, הוא יכול היה לענות על יותר ולהבא פשוט תוסיפו יותר זמן לאירוח.

oshiko

New member
אכן היה קצר ../images/Emo4.gif

אני לא יודע כמה פעמים בחיים יצא לך לארגן אירוח עם תא"ל או אלוף במטכ"ל. זה לא "יאללה, סגרנו, שבע עד תשע?" "סבבה" "אתה יודע מה, אולי תישאר עוד שעה?" "אחלה, אחי, בכיף". יש מגבלות של דובר צה"ל, כמו כל ראיון עיתונאי. נציגי דובר צה"ל מגיעים לאירוח, מפקחים, ומגבילים בזמן. זה המצב לצערנו. הצטערנו מאד, כמו כל השואלים והגולשים בפורום, על ההגבלה ההדוקה מדי, שאיפשרה להשיב רק על חלק מהשאלות, ולהשאיר אותנו עם חצי תאוותנו בידנו. החדשות הטובות הן שנוצר ערוץ תקשורת, שאפשר לקוות שיהיו לו שימושים גם בעתיד. נצטרך לבדוק ולראות איך ממשיכים הלאה.

אימשל2

New member
עכשיו אני מבינה - תשובות מצונזרות

התשובות אכן נשמעו כמו מטעם דובר צה"ל.

s h o o s h a

New member
אירוחו של הקרפ"ר בפורום

לא הייתי נוכחת בשל מחויבות אישית בפורום שלי (מנצלשת להודיע כי אצלי התארח ח"הכ רומן ברונפמן) אבל- להעביר ביקורת על מי שטרח רבות לארגן את האירוח הזה, דאג ליצור ערוץ תקשורת בין בכירי הצבא בתחום לבין ההורים, זו לטעמי חוצפה. אושיקו וסמדר עושים כמיטב יכולתם ומשקיעים ממיטב זמנם (הפכתי לסניגורית בלי להתכוון אולם עם הרבה כוונה) והמינימום הוא להודות להם על פועלם. יש עוד שאלות? יש עוד תלונות? תנו להנהלה בשיתופכם להחליט אם ומתי תתארח דמות ייצוגית נוספת. הכי קל להעביר ביקורת. ולמבקרים למיניהם- קחו יוזמה וזמנו לכאן דמות שתוכל לענות לכל השאלות שלטענתכם לא נענו או שנענו באופן חלקי תוך ששימת הדגש היתה על קפה ועוגה שהוגשו להם באותו זמן. בטוחני כי מנהלי הפורום יסמכו ידיהם על יוזמה שכזו. בוקר טוב והמשך יום טוב, שוש

oshiko

New member
א. תודה על הפירגון ב. בכל זאת ...

חשוב לי להבהיר שאני מקבל ביקורת בברכה ובהבנה. הפורום איננו דיקטטורה של המנהלים, וסמדר ואני עוד לא התחלנו לגדל שפם של דיקטטור
כמובן שיש ביקורת שנסכים איתה, ויש ביקורת שלא נסכים איתה. בנושא האירוח, ראיתי לפחות ביקורת אחת בונה ומוצדקת. היה יותר טוב אילו היינו מאחדים מספר שאלות לשאלה אחת, כדי להפחית את מספר השאלות ולהגדיל את הסיכוי למענה. מקבל. מעבר לכך, ביקורת עצמית, בדיעבד. אין חכם כבעל הניסיון. באירוח הבא מסוג זה אני חושב שנפתח את שירשור השאלות יותר מאוחר, ונגביל את מספר השאלות הן לפני האירוח והן בזמן האירוח. אם וכאשר ייפתח עוד אירוח של בכיר בצה"ל עם המגבלות הנ"ל, אני חושב שכדאי לערוך דיון מקדים בפורום לגבי ההתמודדות עם מספר השאלות והזמן הקצר. וחוץ מזה, כמובן, אני יודע שאתם מעריכים את מה שהושקע ומודה לכם על כך.

אשד4

New member
ראשית כל תודה.../images/Emo104.gif

בוקר טוב, ראשית כל תודה לקרפ"ר שהקדיש מזמנו וענה על השאלות. תודה לאושיקו וסמדר על הבאת הרעיון והיוזמה לידי ביצוע. למרות שלחלק מאיתנו יש תחושת תסכול צריך להביא בחשבון את אופייה של המדייה ופורומים מסוג זה (זה לא צ'אט שבו ניתן לקיים שיחה, ובטח לא מפגש פנים אל פנים...). נכון, לא כל השאלות נענו מפאת קוצר הזמן, אך עם זאת, השאלות סיפקו תחושה של חוסר שביעות רצון מהמערכת הרפואית. להבא, ומכיוון שהיו שאלות דומות בתחומים מסויימים, אפשר לקבץ ולהכליל שאלות, וכך היה מצטמצם מס השאלות ויותר שאלות היו מקבלות מענה. יום טוב אשד

מציעה- לקרוא שוב את התשובות בנחת

כל אחד ימצא בהן אפילו שביב מידע קטן שהוא חדש לגביו. בהתחלה גם אני התעצבנתי על התשובות. אבל בקריאה שניה ושלישית אספתי פירורי מידע חשובים לי אישית. נכון שלא קרה לנו משהוא דרמתי פה.... אבל לפחות קיבלנו יחס בתור הורים. הגיע צוות בהחלט רציני( מלא ברזלים). ותודה לאושיקו וסמדר על המאמצים הטירחה וההשקעה. נא לזכור שהדברים הם בהתנדבות!

מיקקוש

New member
בוקר טוב, מצטרפת לתודות לסמדר

ואושיקו וכמובן לקרפ"ר. אתמול בערב לא הייתי נוכחת בעת ביקורו. הבוקר קראתי את התשובות. למרות שלא היו לי שאלות ספציפיות, למדתי כמה דברים.

mars4

New member
תודה לקצין רפואה ראשי

ותודה למנהלי הפורום על היוזמה הברוכה. כן ירבו.

סמדר בנ

New member
../images/Emo124.gif הבהרות

א. האירוח - שלפעמים יכול להיות וירטואלי היה הפעם פיזי - במשרדי, כך שהייתי עדה לכל התהליך. ב. הקרפ"ר - לא רק שהסכים ברצון להתארח אלא גם הביא איתו שני קצינים בכירים כדי לכסות היטב את הנושאים שעשויים לעלות. ג. כל התשובות נענו בשיקול דעת, עם המגבלות שיש לקצין במערכת הצבאית לתת אינפורמציה במדיה כ"כ פתוחה כמו האינטרנט. ד. לא היתה כל צנזורה של דובר צה"ל - נציגי דובר צה"ל היו נוכחים אבל לא התערבו כלל בתשובות עצמן. ה. הקרפ"ר אכן שתה קפה...תוך כדי ישבה מול המסך ומתן תשובות. חס וחלילה היה חוזר ללשכתו ואומר "ההורים האלה- לא מספיק שיש להם טענות הם אפילו לא הציעו לי כוס קפה..."
ו. יש להביא בחשבון שבאירוח של קצין כ"כ בכיר חלות מגבלות זמן. הקפ"ר והרע"נים ענו תחילה בשיטתיות, לפי סדר השאלות, כשהתקרב זמן הסיום הם עברו ברפרוף בנסיון לענות על שאלות שטרם נענו. הקרפ"ר ביקש להתנצל שלא הספיק לענות על הכל.

תודה לסמדר ואושיקו

על עבודכם בארגון האירוח למען כולנו . וצריך לזכור שהכל באהבה ובהתנדבות) תודה לקרפ"ר שהשקיע מזמנו לענות על שאלותנו.

טפת

New member
חשוב לדעת ולזכור...

"אין אדם יוצא מן העולם וחצי תאותו בידו" זה לכל המתוסכלים שמבינינו. בשביל הקרפ"ר המציאו את הפתגם "הזמן קצר והמלאכה מרובה". בינינו לא תמיד אנחנו מספיקים את מה שהצבנו לעצמנו ביום יום , בעבודה ובכלל, וחוץ מזה תמיד ניתן להזמינו שוב . ואני מי אני? תם שאינו יודע לשאול,נתתי לותיקים ממני לשאול. תודה לסמדר ואושיקו אמרנו? אמרנו.

../images/Emo51.gif ל:אושיקו, סמדר וקרפ''ר

אושיקו וסמדר- תודה רבה על זה
ולקרפ''ר גם תודה רבה שהוא ענה על השאלות.

למעלה