אנו מודים לליזרד

אנו מודים לליזרד

על הקמת הפורום וניהולו עד כה. ליזרד בחר לפרוש מניהול הפורום, ואנו מאחלים לו בהצלחה בהמשך. בהזדמנות זו אנו מקבלים ברכה את אלון סלומון לניהול הפורום לצד בת-ים. למנהלים הוותיקים והחדשים, ולגולשים, גלישה נעימה והפלגה בטוחה.

lizard

New member
בהצלחה לאלון ולבתיה.

אני שמח לפנות את מקומי בשביל האדם שבזכותו אני שייט. אני מאמין שאלון יקדם את הפורום בצורה הרבה יותר טובה ומקצועית ממני ולכן שמחתי לתת לו את מקומי. חוץ מזה, זה לא שאני נעלם, פשוט היום כמו שכמה חברי פורום יודעים החלטתי לקחת ביתר רצינות את הנושא של הכשרות מקצועיות לסקיפר והחל מה21 לחודש אני מתחיל (טפו טפו טפו
) לעבוד על יכטת זכוכית במטרה לצבור נסיון וSEATIME בשביל הדרגות הגבוהות יותר. לצערי יוצא מזה שלא יהיה לי זמן כמעט לכלום. בטוח שלא לניהול של שני פורומים. מאחר ואלון כבר חצי מנהל פורום אז החלפתי נראתה רק הגיונית. אני מאמין שהוא יצליח לקדם את הפורום ואת הקהילה שלנו בצורה שאני לעולם לא אצליח. בהצלחה לו ולבתיה. מיכה

בת ים

New member
תודה../images/Emo24.gif ובהצלחה../images/Emo140.gif

עשית את הצעד המתבקש ואני גאה בך!! מאחלת לך המון הצלחה בהמשך-מכל ה
ואל תלך לשום מקום. עדיין נתונה לך זכות מייסדים

wow >>

תודות רבות למיכה
על הברכות ועל המאמצים עד כה נמשיך ונתראה במרינות,בהפלגות ובפורום ותודה גם לך בתיה

בהצלחה לנפרד ולנשאר

אני נכנס ללא מאט פורומים, שייט ונושאים אחרים, כולל פורומים מחוץ לארץ, והפורום הזה הוא בין היותר טובים בפגשתי, בעיקר בגלל הפעילות הערנית שבו. תודה ובהצלחה.

arye9

New member
היי מיכה

תודה על ניהול הפורום ובהצלחה בעתיד.

lizard

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני מאוד מקווה שבעתיד יהיה לי הרבה יותר ידע ונסיון.

dov98

New member
../images/Emo45.gifתודה ובהצלחה לlizard ------->

וברוך הבא למנהל הנכנס, אלון סולומון. אכן תוספת מכובדת של ידע לפורום.

למעלה