אנו......היי? ^^"

sakuragirl

New member
אנו......היי? ^^"

שלום קוראים לי ליבת אני בת 16, לא מזמן התחלתי לראות דיביזי. הדמות המועדפת עליי היא ווג'י~פו! כמובן שולט מלך! אהאם.....וכאן מגיעה שאלתי....יש למישהו מושג מה הגובהה שלו? ובן כמה הוא? @_@" זה ממש משגע אותי....אם תוכלו להגיד לי?...טיינקס ^-^" נ.ב נכון הוא כזה נושי בתמונה? ^_____^

ashkeloni

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

אני נתן ואני בן 16 בכל מקרה, הדמות הימנית היא וג'יטה כשהוא היה צעיר, בטח בן 14 או משהו, לא ידוע בדיוק... והשמאלי הוא וג'יטה גר' הרי הוא הנכד (אם אני לא טועה) של וג'יטה שאנחנו מכירים, מופיע רק בפרק האחרון של ג'יטי. אני מקווה מאוד שתהני בפורום

OFIRB9

New member
ברוכה הבאה!

גם אני בת 16 וקוראים לי אופיר לא ידעתי שלווג'יטה יש נכד 0.0;;; הבן של טראנקס או ברה? *מתפללת* בכל מקרה וולאקם! נקווה שתהני

vegeta2

New member
זה שני תמונות של וג'יטה

שהיה בן 11, אף אחד זה לא וג'יטה ג'וניור. לוג'יטה ג'וניור יש פנים אחרות ובספיישל בארדוק נראה וג'יטה (כשהיה בן 11) מתאמן עם הבגדים הכחולים והוא נראה בדיוק ככה, גם לוג'יטה ג'וניור אין זנב.

sakuragirl

New member
קווואייי ^___^

יש לך עוד תמונות?.... יש כזה דבר ווג'טה גוניור!? @_@"" קוואי!!!!! של מי הוא? נה נה? ^__^ ותודה על קבלת הפנים ^-^

ashkeloni

New member
אייי

לא ממש הסתכלתי טוב על התמונה... באמת עכשיו שאני חושב על זה, לשמאלי יש זנב אז זה וג'יטה... אופסי, טעות שלי

OFIRB9

New member
מזל שהוא של ברה

הייתי חונקת את מי שהייתה מעיזה להתחתן עם טראנקס, ואני לא היחידה

Brolly

New member
וג'יטה מבוגר מגוקו ב12 שנים

אז בינתיים בסדרה אם אני לא טועה הוא בן............ משהו כמו 40+, 40 וקצת...

vegeta2

New member
תשובה

כשוג'יטה היה ילד הוא היה יותר גבוה מגוקו שהיה ילד. גוקו היה נמוך, אבל כשסאייאנים מתרפאים הם מתחזקים וגובההים. ולפני הקרב הראשון של גוקו ווג'יטה וג'יטה אפילו לא התאמן פעם אחת אז הוא נשאר נמוך. אבל אחרי זה הוא התרפא הרבה פעמים ועד סוף הסדרה הם באותו גובה.

Piccolo

New member
מה הקשר?

מי קבע שהם גובהים שהם מתאמנים? איפה זה כתוב? תוכיח :X בעניין הגובה אני ממש ממש לא בטוח אבל נראה לי שגוקו הוא 1.86? לא זוכר.. בג'יטה הוא 1.70 אני חושב.. לא זוכר בכללללל.. אולי אני טועה..

הגיוני...

הוא באמת נראה הרבהההההההה יותר מגודל לאחר שנכנס לחדר ההוא שכל שנה זה יום במציאות...

Brolly

New member
איזה שטויות, פה הוא נראה יותר גדול

בגלל שהוא במצב של אולטימייט סופר סאיין, המסה שלו הוכפלה אז הוא נראה בהרבה יותר גדול אבל וג'יטה נשאר בגובה שלו כשהוא במצב רגיל עד סוף הסדרה זה בערך 1.70 בגלל שגוקו 1.80 וג'יטה לא מתקרב לגובה של גוקו

bebi vegeta1

New member
אתה טועה אתה מוזמן לבדוק בבו סאגה

או אפילו בסיום הסדרה הפרק שבג'יטה מכריח את טראנקס להצטרף לטנקאי בודוקאי אז רואים שבג'יטה יותר מנוך מקקרוטו וגם רואים את זה במשך כל הסדרה אגב בקשר לסופר בג'יטה(אולטימייט באנג') אי אפשר לדעת כי בג'יטה לא עמד ליד קקרוטו אם אני זוכר נכון.

Gohan

New member
חחחחחחחחחחחחח באמת מה הקשר?

אל תנסה להמציא תשובות לדברים שאתה לא יודע. פשוט אל תגיב וזהו.

למעלה