אנו הולכים ברגל

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

טרה10

New member
בקיבוץ במועדון בליל שבת או במוצאי

היו ריקודי עם. היה רדיו זניט- שיש לו צורה מיוחדת.כמו שעון.. ביטלו לנו את הכפתור שמעביר תחנות ושמענו רק קול ישראל. לא אז היה רשת ג' וגם רמאללה לא משענו כאמור כי ביטלו לנו את האפשרות.

../images/Emo6.gif הזכרת לי משהו דוקא לא כזה ישן

לפני כמה שנים בעבודה היה לנו רדיו ישן ותקוע על קול ישראל וזה כבר בתקופה שהיו כל התחנות שיש היום, אבל אנחנו נאלצנו לשמוע קול ישראל.

magy

New member
קמאון בייבי טו דה לוקומואשיין

קודם ניגנו......ברשת ב' + איט ווז דה טיני וויני יילואו פולקה דאז ביקיני

magy

New member
הגל הקל זכור לי בגלל

פרסומת............. "כששששששששששש - נמות יקברו אותנו בייקבי ראשון לציון........"

שניהם לקחו עמם שני תרמילים של גב

שתי מימיות מלאות (אחת צבאית, אגב), מפה אחת למאה אלף ישנה ושקי שקי שינה ושני שקי שינה. גם לגשש החיוור היו שירים מדהימים

מה הוא עושה לה

יש לה עינים כמו שני ספלי קפה תורכי יש לה מותניים כמו לגיטרה איטלקית יש לה שיער כמו כתר יש לה את כל היתר אך מסתבר באיחור שיש לה גם בחור

יוליקה

Member
מנהל
בואו תראו מה זה כשלא

יודעים מה זו נוסטלגיה. כרגע הקרינו את הסרט "לופו" בסוף הסרט יש שיר: לופו הוא מלך הכביש לופו הוא מלך הכביש מג'בלייה עד רסקו... אבל יש גם תרגום בסרט והמתרגמת כניראה צעירה מאד לא מכירה ביטויים של מושגים שכבר לא קיימים היום. תירגמה: לופו מלך הכביש מג'בלייה אגרסקו... אגרסקו היא מכירה רסקו לא!!!

magy

New member
מה שאומר

שגם המתרגם צריך להיות בגיל הסרט....... אחרת חוטאים לתרגום........... אגרסקו..............חחחחחחחחחחחח

יוליקה

Member
מנהל
השיר מה הוא עושה לה

הוא שיר מתורגם במקור שרו : מרוסלה....מרוסל..

הגשש החיוור

עוזי עוזי..עוזי הוא לא נקי.נקי דפקו אותי...דפקו מסדר נוסף.נוספף הרב סמל..סמל הפלוגתי....גתי שלוש לירות הקניס אותי

למעלה