אנו הולכים ברגל

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
אנו הולכים ברגל

הופה הופה הופה היי.........

magy

New member
היה

היו היו שני חברים......... אחד רב טוראי השני חיל פשוט......... סתם קופצים לי שירים ישנים.........

argamon

Member
היו היו

magy ערב טוב דווקא אחרי ההתחלה שלך "היו היו" קפץ לי לראש השיר הנפלא של בני ברמן שמתחיל עם היו היו, וזה על שני קבצנים וחמורון אחד,,,

היה היו

היו היו שני קבצנים וחמורון אחד יחדיו רכבו על החמור וכך פשטו הם יד כדי לזרזו לכל מקום שם כסף מצלצל היכו בעטז באחוריו בתוף ובמקל

argamon

Member
איציק

אני קורה את המילים שכתבתה, וממש שומע את בני ברמן בראש.

טרה10

New member
בני היה אתי בטירונות..

חמשה חדשים במחנה 80. אמר שהוא הולך ללהקה צבאית כי קיבלו אותו במבחנים. אכן הגיע ללהקת צפון כאקרורדיוניסט....וגם זוכר אותו במחנה נופש של הצבא באשקלון- אז הופיע לבדו כזמר-גיטריסט. הליצנים האלה- החמורים והקבצנים עליהם שרו 'העפרים'..בני האמין בעצמו- היה גם בארה"ב-והופיע- חזר חולה ונפטר בגיל 65.

היה היו, היו שני חיילים

היה היו, היו שני חיילים אחד רב טוראי השני חייל פשוט אחד רב טוראי השני חייל פשוט....

י רדן

New member
מיד שורקת ../images/Emo13.gif

את השירים הנפלאים שהזכרתם כאן...

מצעד האביב

אם יבשו שלוליות ואם פרחו הפרדסים אם תפסו נוריות את מקומם של נרקיסים זה סימן שאביב כבר מטייל על הכבישים וחלון יש לפתוח ולהרים את התריסים סתוונית עלתה בואדי צבעונים פורחים בניר ואני פתאום שמעתי קול ארצי דוברת שיר כי כאן האביב הוא בן יומיים כאן האביב ימות צעיר כל מי שעוד יוש בבית הוא פיסח או נזיר.....

יוליקה

Member
מנהל
אני כל הבוקר שרה

איזה זכרונות יש לי מהשיר על האביב... פעם היו בימי ששי שעורי חברה. בעיתון הארץ שלנו היו מתפרסמים מילות השירים שרצו ברדיו. אני עם עוד שתי חברות היינו מכינים שיר לשעור חברה את שיר האביב - שהיה די קשה לשיר... שרנו בחדווה. אהבתי אותו.

magy

New member
שני חברים יצאו לדרך

בים בם בום....... אחד קיבל מכה בברך........ בים בם בום........... לא בדיוק אבל בערך..................
הבוקר שמעתי את רבקה מיכאלי שרה את זה........

יוליקה

Member
מנהל
מישהו יודע מאיפה זה בא?

אביבו, אבבו, איבי-וה-וו הפטי בפטי בבלבה בפטי צ'ינגלה מינגלה לוף לוף לוף..... משהו כזה.

magy

New member
המילים מדוייקות

אבל אני לא זוכרת למה זה שימש אותנו.......... לצורך מה. אני זוכרת את : אן דן דינו סופלקטינו סופלקטיקטו אליק בליק בום כרצינו לבחור פריט אחד בין רבים.........

טרה10

New member
אן דן דינו..נשמע רומנית..

וישנו בהרבה שפות..גם אבן מספריים נייר..

magy

New member
אן דן דינו?

ברומנית? אוּנה דוֹאה טרֶיי זה ברומנית........ אֶיינס צבֶיי דרַאיי - יידש (גרמנית) וואחד תנֶן תלתי.....ערבית אן דה טרואה - צרפתית אונה דואו טרס - איטלקית? או ספרדית? ONE TWO TREE

הי ויוו הי ואוו וכו... הגיע הישר

מהצופים ואולי גם, "אן דן דינו, סופה לה קטינו סופה לה קטי קטו, אליק בליק בום, בום בום בום אתה תהיה ראשון" היה בשביל לבחור מישהו. בכל מילה היו מצביעם על מישהו ומי שהצביעו עליו במילה ראשון - נבחר, בטוב וברע. מעניין באמת אם אלה סתם מילים או שיש להם משמעות באיזו שהיא שפה. מישהו יודע?

למעלה