אנו גרים בצמידות

אנו גרים בצמידות

(אני המתוסכל-מערכת תפוז לא נותנת לרשום בניק זמני משוןם מה...) אנו גרים דלת מול דלת ודלתם פתוחה תמיד לכן יש להם אפשאות לראות את מתקין של יס...קופסאת הDVD החדש והאנשים שנכנסים יש להם מספיק חוצפה כדי לשאול מי זה למה הוא בא וכמה עלה קיבלתי עצות נהדרות אבל אני בטוח שזה יוביל לפיצוץ השאלה היא האם יש עוד צאנס שאולי לא...

nutmeg

New member
אני לא מבינה

למה אתה מרגיש חייב לענות בכלל. אתה לא יכול לעמוד שם, לפלבל בעיניך ולחייך חיוך מתוק? שישאלו עד מחרתיים, אתה לא חייב לענות. ממש לא.

גרא.

New member
נוטמג, יש לא מעט אנשים, שאינם

מבינים גם את ה"מחווה" הזו, וממשיכים בשלהם, כאילו מה שהיה לא היה..האיש מנסה איכשהוא לשמור על יחסי שכנות טובה,ולכן להרגשתי ממש מחזיק את עצמו לפני שהוא יתחיל לשבור את כל הכלים...הוא יכול לבחור בשלוש דרכים.האחת, התעלמות טוטאלית..אמרו? אז מה..כפי שהצעת, לעמוד מולם ולפלבל בעיניים.. לא עזר? הוא יכול להתעלם לחלוטין מדבריהם, כאילו היו לא היו..והדרך השלישית, היא בשיטה הישראלית: להרים עליהם קול,לפתוח פה גדול ולומר כל מה שהוא מרגיש..כשהוא דורש במפגיע שיניחו לו, אחרת...אם גם זה לא מצליח, מה שנשאר, זה להשלים עם המציאות אבל לא לתת להם על מה לדבר. כלומר, לא לקנות דברים חדשים..אם אפשר גם להפסיק לעבוד..בקיצור לגרום להם לאבד עניין בו, מאחר וכלום לא קורה לו..

למעלה