אנוס מחפש אנוסה,,,,

מיטאקשת

New member
את טועה בעינין!

שטיגליץ לא מתמחה רק עם בנות שיצאו עם ערבים.(פוי) הוא גם מתמחה עם בנות ש"נפגעו" מהשפעת כיתות שונות כמו הרי קרישנא וכו' וגם לפעמים שולחים אליו בנות רגילות שבתהליך חזרה בשאלה כיוון שחושבים שהדרך שלו מתאימה להם.

צודקת אך

הבייבי שלו זה הנושא שצינתי. ישלו הרצאות מדהימות סרטים ומצגות על העינין.

מיטאקשת

New member
כן כך גם אני הבנתי..

אם כי כל הנושא של היוצאות עם ערבים התפתח אצלו רק בכמה שנים אחרונות. בזמנו כשהכרתי אותו .הוא לא היה בעסק הערבים בכלל.אז היו שולחים אליו גם כל אחת שהתחילה ללבוש נעלי ספורט לבנות במקום שחורות או ר"ל אפילו ללכת עם חצאית ג'ינס..

מיטאקשת

New member
הוא אשר אמרתי!

אני מהדברת על תקופה של קצת יותר מ10 שנה. אז עוד אנשים היו תמימים ותופעת החזרה בשאלה עוד לא היתה כל כך נפוצה..

/tapuzforum/images/Emo254.gif אין מילים.

א. איזה כישרון כתיבה (אייייי מצקצק בלשוני, אילו היית משקיע בתורה) ב. דבר אחד לא הצלחתי להבין, אתה אוהב אותה? אתה מבין השלכות של מה קורה אם היא תופסת אותך? אתה מוכן לזה? תעשה מה שצריך כדי להיות מאושר, רק תבדוק קודם שזה מה שזה יעשה ולא יגרום לך להתחרט.

MrNiceGuNY

New member
אוהב כן מאוהב לא

תמיד יש את הסיכון להיתפסת למרות שאשתי לא תעזו אותי במקרה של בגידת היא אמרה לי זאת יותר מפעם אחת שהיא מאמינה שאם הזוג חייב טו והבעל התפתה היא לא חושבת שצריך להתגרש, יותר מזה נסיתי להסביר לה פעם שאם בעל לא מסופק הוא יותר עלול לבגוד היא אמרה לי אין בעיה זה גיהנום שלך,,,,,,

ד ר א ל

New member
אתה באמת חושב שאתה אוהב אותה?

אדם אוהב יקריב כל דבר למען אהובתו וזה כולל את הצורך המיני. וכן, כנראה שאתה צודק, אתה לא מכיר אנשים כאלה שיתגברו על כך צורך ורצון. אך יתכן וישנם מעטים. יחידים בכל העולם כולו. והאמונה שזה אפשרי נעלמה ממילוניהם של בני-האדם. והאהבה הבלתי-מושגית לדידם הפכה להיות משהו שכן ביכולתם ואינה אהבה כלל.

אם היא חושבת שלבגוד זה גהינום

כנראה שבאמת יש לה בעיה עם מגע כל שהוא

זה בסדר, אפאחד לא מאוהב

בטח לא אחרי צאצא או שניים, אהבה לעומת זאת יכולה לשרוד שנים.

אגס 10

New member
כואב הלב

כואב הלב לקרוא הודעה כזו. וכן,ההתנהלות החרדית בהחלט אשמה בענק במצב כזה! מאחל לך למצוא במהרה את הפיתרון והאושר,למרות שאני לא ממש אופטימי.

סוג ב

New member
בוקר בוקר

אני חושבת שאשתך לא הגיע לגורמים מטפלים מתאימים. ברור שיש נשים שלא אוהבות מגע, אבל בכלל? גם מהילדים? קשה לי לקבל זאת ולא נירא לי שזה קיים. (אני מקווה שאני לא טועה) בכל אופן, לבגוד- לא אשלח אותך. אני עצמי גרושה והתגרשתי מהרבה סיבות, אחת מהן- חוסר אהבה ואי הימשכות לבן הזוג. עשיתי חשבון פשוט שילד עם הורה אומלל, הוא ילד אומלל בעצמו. כשאתה מאושר, ילדיך גם. כבר שאלו אותך לפניי אם אתה אוהב את אשתך, אם אתה אוהב אותה, תדבר איתה שהמצב הזה יביא לבגידה מצדך (היא לא חייבת לדעת שזה כבר קרה) ושתעבור טיפול בדחיפות לטובתכם. אם אתה גם ככה לא אוהב אותה והדבר היחיד שמונע ממך לעזוב ולהיות מאושר, זה הילדים- אתה עושה טעות. ילדים לא מתים מגידול עם הורה יחיד. ובכל זאת, הדשא של השכן לא ירוק יותר. אשתך קרה והברונטית-חזה גדול-רגליים שלא נגמרות-חייכנית-וואט אבר, שאתה חולם עליה, נוחרת בלילה. לכל אחד יש פאק. דבר אחרון, אל תחפש חצי שני. בנות לא אוהבות חצאים. הן אוהבות גבר גבר, אחד שמרגיש מספיק שלם עם עצמו, כדי לחיות עם שלם אחר. חצי גבר, זה הדבר הכי לא סקסי שיש. הרבה בהצלחה

MrNiceGuNY

New member
לפי מה שהבנתי מהפסיכולוגית המלומדת

ואני חייב להגיד שהתרשמתי מאוד מהפסיכולוגית , היא דתייה, לא חרדית, היא הסבירה לי ש אשתי גדלה בלי חיבוק של אמא ולא למדה את היכולת לאהוב כך , התגובה של לחיבוק כנראה דומה למה שאמא שלה הגיבה כשהיא היתה קטנה, מהילדים לפעמים היא לוקחת חיבוק עם פרצוף חמוץ ולפעמים אפילו נותנת כשבא לה אבל כשהם רצים אליה ומחבקים אותה בספונטאניות היא תדחוף אותם ותגיד להם תעזבו את אמא , אני אוהב אותה כ אמא של הילדים שלי וכשותפה לקן החמים שבנינו, אני לא מאוהב בה אף פעם לא הייתי, אבל הייתי מוריד לה את הירח לו בקשה , (גברי מספיק? )

סוג ב

New member
../images/Emo98.gifחמוד אתה

וקצת חרמן. שזה לא דבר פסול. מאחלת לכם הצלחה ורק אושר.

למעלה