אנוסים לאהוב

mik504

New member
אנוסים לאהוב

האמת שזה אמור לחלק מסויים אך מי שזה אמור אליו יזדהה והכי עמוק שאפשר, זה מתחיל לרוב בגיל 18 עד 21 כשאנחנו בתקופת השידוכים ואין לנו שמץ של מושג בענייני זוגיות ואהבה, הלחץ החברתי נותן את אותותיו ואופס גם אנחנו רוצים להתחתן ואז מגיעים ההצעות המהוללות ואנחנו נפגשים ורואים את הבחורה שהיא קלילת המעלות וייתכן שבאמת היא כזו ונפגשים ראשונה שנייה שלישית והכל בסדר ואז שלב ההכרעה ואנחנו לא מרגישים כלום בלב וגם לא שם למטה מתחת לחגורה ואנחנו נכנסים ללחץ כי מצד אחד היא מתאימה ומצד שני אין כלום בלב ואז,אז מגיעים היועצים בגרוש שזה כולל הורים[שמתלהבים מהייחוס ומהכבוד שייפול בחלקם]או רמי"ם למיניהם או מקק"ים שמשכנעים אותך "אהבה שמאהבה" הכל שטויות לומדים לאהוב!!!!!! תתחתנו והכל יהיה בסדר,חורץ החברותא את גורלך. ואז אתה מתחתן , ושנה ראשונה מזדיינים כמו שפנים מיוחמים אך ללא לב ורגש, ואז כשההורמונים נרגעים ,שוד ושבר אתה לא לומד לאהוב ולא מרגיש כלוםםםםםם,,, ואין חברותא ולא ר"ם לבוא בטענות ,,,ואז המצב הולך ומחמיר כשהילד השני ממשמש ובא,,והכלא הגדול והמוזהב הולך ונסגר עליך, ורוב הסיכויים שאת הרגש והצורך האנושי לאהוב תתחיל לנתב לכיוון אהבת הממון או הכבוד וזה כואב, כואב מאוד .... ולסיום שיר חדש ומדהים של קרן אן ושלומי שבן http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/081/116.html

אגס 10

New member
כל מילה פנינה

היטבת לתאר את המצב הכואב. רק שבדבר אחד לא ממש דייקת... "בשנה הראשונה מזדיינים כמו שפנים" אתה בטוח שאתה מדבר על הציבור החרדי??? אולי בחלק קטן,לא?

mik504

New member
ברור שעל הציבור החרדי,

נו, מה אתה מצפה מנער ונערה שכלאו את ההורמונים במשך שבע שנים ואז כשזה בא זה בא בעוצמה, כל אברך כמעט יספר לך איך כל צהריים לא התגבר על ההלכה ששוללת סקס בצהריים, ושיגל את נאוות ביתו בשקיקה. הא שכחתי שבמגזר הספודיקים זה אפילו לא חלום...

אגס 10

New member
הלכה?

לא נראה לי שההלכה אוסרת משהו כזה.לגביי מגזר הספודיקעס והחלומות,נראה לי שמה שכתבת זה בגדר חלום אצל חלקים נרחבים בציבור החרדי הרבה מעבר לחוגי הספודיקעס המצומצמים.

mister xy

New member
כן, כמו שפנים

מה שפן זה נזקק לבת זוגו בלי שום אהבה אלא רק למלא רצונו של מקום אף אברך זה נזקק לבת זוגו בלי שום אהבה אלא רק למלא רצונו של מקום (וגם להשביע את תאוותו
)

אלא שהשפן

לא מתנחם בעובדה שקודם יעשה 'אהבה' יעשה ילד ואחר כך גם בוא תבוא האהבה, שכן כך היא דרכה של תורה. אלא, קודם מתלהב משפנפנה נאה ואחר כך מרבה צאצאיה בעולם.

סוג ב

New member
מוכר כאן לרובנו אם לא לכולנו

וזה עצוב. כ"כ עצוב. איך החבדניקים אומרים? עד מתי??

אני רואה את המצב

שכן חווים משהו דומה לאהבה,למעשה אפשר לקרא לזה אהבה,רק שהיא לא מכוונת באמת כלפי האשה/הגבר הספציפיים ,אלא כלפי נציג/ה של המין השני.ואחרי שמכירים יותר לעומק,הרבה פעמים מבינים שהיו מעדיפים להכיר נציג/ה אחר/ת..

למזלי אמא שלו לא אהבה

אותי כי אני מודרנית(חצאית ארוכה מידי מבחינתה זה מודרני ואם היא גינס אז השידך מבוטל)והפריר הקשיב לאמא שכיסתה את זה בנימוקים כלכלים למינהם ו5 דקות לפני הורט זה היתבטל ומאז אני מאושרת!

למעלה