אנוסים יקרים

עיתוניש

New member
אנוסים יקרים

זו כנראה ההודעה ההזוייה ביותר שתקראו כאן אבל: אם מישהו מכם (זכרים כנקבות) צריך איזושהי עזרה או תשובה בנוגע לעולם הנורמלי אשמח לעזור. הנושא החרדי זה הדבר שהכי מרתיח את דמי. בהצלחה וחג שמח ולא כשר

אני

בדחיפות. כסף והרבה. כזה שיסדר אותי ולא אצטרך לעבוד. או אוכל ללמוד מקצוע מכניס. החרדים דפקו לי את הרזומה!! במקום להיות עם תואר ביד או סטז'רית ברפואה לפחות שנה שנייה, אני כעת מטפלת בילדי - מתוק, מתוק - אבל צריכה גם עבודה וכסף. גם צבא לא עשיתי, איכשהו ניתן לסלוח על זה, אבל על הטיול של אחרי צבא - ממש לא!

nini132

New member
/tapuzforum/images/Emo18.gifאני רק תזכורת

לא למסור פרטים אישיים לניקים לא מוכרים/tapuzforum/images/Emo201.gif ולעיתוניש, אני צריך עזרה! התגייסתי ונפלתי בבירוקרטיה הצבאית. ישך משו נגד הסחבת הזאת? אגב, למה לא תתנדב בה.ל.ל?

mister xy

New member
אכן הודעה הזויה

אם כי לא ההזויה ביותר. אולי תספר לנו למה הנושא החרדי כל כך מרתיח אותך ?

mister xy

New member
חשבתי שיהיה יותר קל

כי בשבת יש נשמה יתרה, בסוף התאכזבתי.

צריכה תשובה

האם קיים משהו שניתן לקרוא לו "העולם הנורמלי"? ואם כן מדוע נראה לך שדווקא אתה יכול לעזור לגביו? הנה הפרדוקס אם אתה שייך אליו אז הוא לא נורמלי ואם הוא נורמלי אז אתה לא שם.

אני צריכה תשובה בבקשה

מה זו הקופסא הזאת באוטובוס של חילונים שיוצאים ממנה רעשים של שירי תועבה ודיבורים אסורים? למה בציבור החילוני נשים לובשות בגדים של גברים? ואיך בכלל אפשר לחיות בחברה החילונית הבלתי מוסרית שבה כולם גנבים, מחללי שבת, רוצחים, אוכלי טרפות, אנסים ובועלי נידות? לתשובתך אודה האנוסה (היקרה).

למעלה