אנומליה!!!!!

petel16

New member
אנומליה!!!!!

קודם כל- שירלי אני חולה עלייך!
עכשיו, הייתי בהופעה קטנה של אנומליה ביום שני וזה היה פשוט פצצה השירים שלהם אחלה והכל והסולן.....פייייי יאללה! ערן פשוט חתיך... ירדן, אם את קוראת את זה...זאת הדר שחגגה אז יום הולדת, וגם ראיתי אותך באותו היום בקפוארה תסדרי משהו בחייך..
ואני רוצה את הקישור לדף שירים שלכם...

Unblessed

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

קודם כל, תודה
בקשר לדף שירים, אין לי מושג, אלון בטח יודע... ומצטערת לאכזב אבל לערן יש חברה כבר שנה וחודש בערך, אז...:) נ.ב. ממש נחמד לשמוע דבריחם כאלה מדי פעם אז... תודה!:) ירדן

petel16

New member
ביאסת אותי קשות!

מז´את אומרת יש לו חברה כבר שנה וחודש?!!? בעעעעעעעעעעעעעע

מוצארט

New member
לא נורא,

יש עוד הרבה בנים חמודים וחתיכים, שתרים אחר נערה מלאת חן, יופי, חכמה, בעלת רגש גבוה לזולת, וכו´ וכו´... (ואני לא אחד מהם, אבל אם את רוצה, הגיטריסט של אנומליה בחיפושים...).

Mike A

New member
חחחחחחח

כולו דיבורים זה, כבר עברתי את השבוע שלו

Papito

New member
אפרת למה לא נורא??

יש משהו רע בערן? אני מכיר אותו כבר המון שנים והוא בנאדם יותר טוב מרוב האנשיםן שאני מכיר אז להבא כשאת מסיקה מסקנות על מישהו תכירי אותו לפני כן אה ופטל תודה רבה על המחמאה עשית לנו את היום

petel16

New member
עליי....

חוץ מהעובדה שיש לכם אחלה סולן
אז אני באמת חושבת שהשירים שלכם הם אחלה וזהו! אני מפסיקה בזאת עם המחמאות! God blass America love you

טאלנה

New member
אלון...

סתום ת´פה!!! אמרתי משהו רע על ערן?!? זה פשוט הפתיע אותי שהיא לא יודעת שיש לו חברה..! אויש! יא חתיכת אידיוט!!!!! (אני הכי מעוצבנת שבעולם בלי קשר אליך!!!)

wings of dark

New member
סתם שתדע

אתה מהזה הצחקת אותנו עם המשפט שלך במקיף ו ובזאת החלפת את הבדיחה על אנומליה במקום לצחוק על הסולן על מה שהוא אמר בברקה אנחנו צוחקים עליך לא משהו אישי את תיקח ללב. חוץ מזה למה אתה מברך את אלוהים אחרי שאתה אוכל פיצה?? אנחנו נגד אלימות אנחנו נגד אלימות אנחנו נגד אלימות וכל מי שעושה פוגו הוא ברברי. ביי ביי

למעלה