אנולות

salingre

New member
אנולות

רציתי לדעת איזו לטאה זו אנולות... איך היא נראת מה שמה הלועזי? (אני יחפש תמונות בגוגל) מה מוצאם... אני פשוט שמעתי על הלטאה הזו והייתי רוצה מעת פרטים בתודה מראש לכל העונים אורי סלינגרה

omerzi

New member
אנולות

http://www.animalhouse.co.il/main_he.htmכמו שאתה רואה יש 2 סוגים של אנולות.

יש הרבה מיני אנולות

חלקן קטנות 15ס"מ וחלקן גדולות 35+ ס"מ. הן מגיעות מאמריקה (בעיקר מדרומה ומרכזה) ומאוד פופלריות כחיות מחמד בארה"ב. אין לי ניסיון בגידול אנולות לכן אני מפנה אותך ישר לאתר מעולה! על אנולות ירוקות וחומות שהן מהקטנות והנפוצות שבאנולות. כשביקרתי בפלורידה לפני כמה שנים יצא לי לראות הרבה אנולות ירוקות על קירות בתים בדיוק כמו חרדונים מצויים אצלנו. מכיוון שפלורידה היא מדינה בעלת מזג אוויר טרופי למדי ואנולות מגיעות ממזג אוויר טרופי, מינים רבים של אנולות מצאו את פלורידה קקרקע פוריה לריבוי וכרגע ניתן למצוא שם מגוון רחב של מינים. אם יש לך שאלות שלא תמצא עליהן תשובות באתר או במקורות אחרים אתה מוזמן לשאול ואנסה לענות עליהן מהספרות המקצועית שיש לי בנושא. בהצלחה.

1צחי

New member
אנולות

מאוד זולות (25 ש"ח בבית החיות) הכוונה היא לחומות הקטנות-לא האנולה הקובנית. לי היו בעבר הן אוכלות חרקים קטנים תולעי קמח וכד'. אני אישית גדלתי אותן בטרריום משולב 50% מים והשאר אדמת כבול וצמחייה,התוצאה הייתה יפה למדי. מחר אני אשתדל לסרוק תמונות ישנות שלהן. הסוף של האנולות היה שהעוזרת ניפצה לי את הטרריום והאנולות מצאו את דרכן לגינה. אנולה אחת התמקמה על שיח פיקוס והייתי רואה אותה כל בוקר מתחרדנת כך במשך שנה וחצי,ולאחר מכן תפסתי אותה (בקושי רב) והחזרתי אותה הבייתה עד הבריחה הבאה.

shshahar

New member
בדיחה, ממגזין REPTILES (אפריל)

הבדיחה מופיעה כתמונת קומיקס, אותה לא אפרסם מטעמי זכויות, אך אספר אותה. הכותרת היא "Anole Dream" (חלום של אנולה) ובציור, לטאת אנולה שוכבת על עלה וחולמת על עצמה שוכבת על אותו עלה, מאושרת בטרריום המציג אותה למכירה ב-250$. ברור שכשרואים את זה, זה הרבה יותר מצחיק. שחר

1צחי

New member
כמובטח

תמונה של האנולה שלי -אני מנסה אך יש תקלה הקטנתי את התמונה לגודל של 33.5KB ועדיין התמונה לא עולה לאתר.

למעלה