אנוכי תוהה...

As I Am

New member
אנוכי תוהה... ../images/Emo103.gif

האם אני היחידה שלבד בסוכות השנה..? החרמתי את המשפחה, הם הולכים ואני נשארת לבד בבית. אמאמאמצתנוראית... רוצהאלאניס. בכלמקרה, יש מישהו שנשאר הערב בבית חסר-סוכה וחסר ארוחות משפחתיות, או שאני היחידה..? סתם, מתעניינת. (גם הסעה לשוהם אינלי
).

וונקי

New member
המממ

אני לא נשארת לבד בית אבל איו לי סוכה בית. והמפגש בשוהם יתבטל אבל יש מפגש מתי שהוא בשבוע הבאה. וחוץ מי זה להיות לבד בית זה כייף חבל שאמא שלי לא תשאיר אותי איזה יומים לבד בית

מלאכית16

New member
נמנממ..../images/Emo110.gif

אני לוידעת...אצלי כולם בנו סוכה (ואני לא יכולתי לעזור
) ואנחנו אוכלים הערב בסוכה... אבל אם זה יעודד אותך, כואב לי ואני לא יכולה לאכול (ואני כבר לא אוכלת ארבעה ימים
) וביטלו לי את המפגש בשוהם... מעודד

וונקי

New member
../images/Emo24.gif להילה ולין

אני לא יודעת מה יש בזמן אחרון אבל אני אוהבת לחבק

As I Am

New member
לא מעודד. ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

אני פשוט מדוכדכת מעט ומחפשת מפלט ושעשוע. או, במילים אחרות, שכלמי שעונה לדרישות: - אינלו משהו חשוב יותר לעשות. - נמצא איפשהו במקום עם מחשב ואינטרנט. ייכנס לערוצנו יקירנו במירק, לאסיפת דיירי פורום. תודה, שלום, וחג-שמח.

וונקי

New member
בכייף אבל מירק לא עובד לי

אם משהו מוכן להסביר לי איך עובדים אותו אז אני יכנס אליו בשמחה

Nagini Potter

New member
גם לנו אין סוכה ואין ארוחה ../images/Emo10.gif

אבל זה לא בגלל שההורים נסעו, זה בגלל שאבא עצלן לא בונה סוכה, ואצלנו לא עושים ארוחה חגיגית לשום חג חוץ מפסח, וגם זה בקושי... לי זה לא יקרה Nagini Potter
"We will burn Count Olaf at the stake right after breakfast." he continued, "All uptown residents should bring flaming torches, and all downtown residents should bring wood for kindling and some sort of healthy snack. See you tomorrow."​

Me 4eVer

New member
הלוואי עלי..:X

יש לנו ארוחה.. לא בבית.. ואין לי כוח אליה..

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ובכן...

* עקב העובדה שאני ערה משבע בבוקר כי כמה ילדים מטומטמים מהשוכנה החליטו להתחיל לבנות אתהסוכה מאז . אני יכולה להגיד שאני חסרת ארוחה משפחתית( לא שאני מצטורעת על זה דיי נמאס לי מהן) חסרת סוכה וחסרת אנשים להיות איתם כרגע כי לאנשים אחרים יש משפחות ארוחתיות( או משהוא..) נאמ נאמ

BlueBeIl

New member
אנשים עושים ארוחות משפחתיות../images/Emo142.gif

בסוכות?
זה לא כזה שמור לראש השנה ופסח? אני מטיילת לי בין הקבצים של המחשב הישן שלי... יש פה דברים מוזרים.
*מקשיבה לקלינט איסטווד*

HaMsTeR

New member
אצלנו עושים ארוחות משפחתיות ../images/Emo118.gif

בראש השנה, פסח וחנוכה. הפעם סתם נסענו לסבתא (וגלבץ הצטרפה
).

oO yUvAl Oo

New member
הממ...../images/Emo41.gif

עכשיו חזרתי מארוחה אצל דודים שלי בסוכה, ומחר אנחנו בונים
סוף סוף.... בשלוש שנים האחרונות פשוט תלינו שרשראות על שיח ענבים קצת מסריח וישבנו מתחתיו.

עכשיו רק תסדרי ש... ../images/Emo57.gif

זה יכתוב מה כל איבר עושה ובשיעור הבא אני מביאה את זה למורה לביולוגיה

היא גם ככה אוספת דברים באינטרנט...

אנחנו לומדים המון עם המחשב, כאילו, "עבודה עצמאית" או וואטאבר
. בכל אופן, לפני כמה שיעורים היא הראתה לנו איזה פלאש או משהו, שמראה לך את הפרופורציות מאטום עד כל היקום. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מגניב, אבל אין לי שמץ של מושג מה הכתובת...

למעלה