אנודייז תוצרת בית. תוצאות על אחריותכם בלבד אתר דיון בפורום אופניים
מ מתלמדו של חיים הכט New member 10/12/04 #1 אנודייז תוצרת בית. תוצאות על אחריותכם בלבד אתר דיון בפורום אופניים
4 45degrees New member 12/12/04 #2 יש גם אתר עם הוראות ליציקות מתכת במקירוגל ביתי (לא זוכר אם מדובר על אלומיניום או פלדה)....
4 45degrees New member 13/12/04 #5 לא. אני מתכוון ברצינות - יש כזה אתר המיוחד הוא שהחברה האלה הצליחו לעשות מספיק ניסויים כדי להבין באיזה תנאים וצורה כן ניתן לבצע יציקות על ידי שימוש במיקרוגל ביתי. המממממ........ יכול להיות מעניין לייצר רגליות הילוכים של LC4 (307 ש"ח לפני מע"מ) בכמויות מסחריות........
לא. אני מתכוון ברצינות - יש כזה אתר המיוחד הוא שהחברה האלה הצליחו לעשות מספיק ניסויים כדי להבין באיזה תנאים וצורה כן ניתן לבצע יציקות על ידי שימוש במיקרוגל ביתי. המממממ........ יכול להיות מעניין לייצר רגליות הילוכים של LC4 (307 ש"ח לפני מע"מ) בכמויות מסחריות........
M mishmishoid New member 13/12/04 #7 ושאלה בנושא אחר.. fuel tank from carbon fiber.... יש סיבה למה לא?
R r929 New member 13/12/04 #10 זאת הסיבה שמיכל כזה הוא לא DOT, בגלל זה חלק מהאופנועים האקזוטים מגיעים לארה"ב עם שני סטים, אחד חוקי לכביש והשני רק למסלול. אם אני לא תועה benelli אחת מיצרניות האלה.
זאת הסיבה שמיכל כזה הוא לא DOT, בגלל זה חלק מהאופנועים האקזוטים מגיעים לארה"ב עם שני סטים, אחד חוקי לכביש והשני רק למסלול. אם אני לא תועה benelli אחת מיצרניות האלה.