אנה תתני לי חכות

אנה תתני לי חכות

הֵן לְקוֹל רִמְזֵי שִׁירָתֵךְ פָּסַעְתִּי עָדַיִך מִינִי יָם הֵן לְקוֹל לָחַשׁ סוֹדוֹתַיִךְ בּוֹסָּסְתִי בְּשֶׁלֶג וּבְחוֹל בָּרֶגֶל יְחֵפָה. אַנָּה תִּתְּנִי לִי חָכּוֹת הֵן קְרֶבָה שְׁעַת חֲצוֹת הושיטי יָד צֲּעַדִי צַעַד קַל נִיפָּגֵּש בְּצֹמֶת הַדְּרָכִים רָבָּת התמורות בֵּינוֹת מִדְבָּר וְיַעַר אוֹ יָם וְחוֹף פִּקְחִי חִיּוּכֵךְ כְּאֶבֶן טוֹבָה וְהוּא, יִפְקַח עֵינַי מְעִוְרוֹנָּן אַנָּה תִּתְּנִי לִי חַכּוֹת הושיטי יָד פִּקְחִי חִיּוּכֵךְ

עלמה 3

New member
../images/Emo12.gif אפשר גז'וז'../images/Emo35.gif אנ'מתעלפת....

כתיבתך יפה יפה ומרגשת, עשה לי נעים בלב לב
תמתין בסבלנות, עם כתיבה שכזאת שווה לחכות ובודאי שהיא תבוא...אני הייתי רצה בדילוגים
וגם יפה לראותך איתנו כאן, לא לברוח !!!
הבא לנו עוד ועוד מכישרונך !

קטייטא, עד שחזרת מן הגלות.........

הארוכה ורוצה את להתעלף, טפו, טפו מלח מים, מלח מים, חוטא, חוטא. רואה אביב וסתיו מה גרמת לעלמה, נעלם לו לכמה שנים, פתאום בום טראכ', מופיע מפגיז אותנו במילים של ביאליק וטשרניחובסקי, ככה בלי הודעה מראש, ועוד, מעלף לנו אלקטייטא שלנו, סדי סמאללאה מעאק אה בנתי, אל נא תפחדי, אני אדבר עם אביב וגם עם הסתיו, שיודיע לנו מראש בפעם הבאה. יישר כוח מכובדי, כתיבתך אכן שווה גם קריאה וגם עיון, אגב, בלי שאף אחד ישמע, במיוחד לא עלמה, מי זו שאתה כל כך משתוקק לראות ומבקש ממנה יפה מאוד לחכות לך. פעם לפני הרבה זמן כתבתי שיר יפה יותר ( לא אגלה ) לעלמה באותו סגנון, ועד היום אנח מחכה, מה תרא באס אביב. לייהו.

הודפי

New member
הפתעה נעימה מאוד!

ארכה העדרותך ערגתי לכתיבתך אביב לא מזמן חלף סתיו לבואו ישאף השאר עמנו קיץ מתרדמתנו נקיץ נחדש ימינו כקדם כי לנו אתה מביא מילות קסם. הנה ברכתי לך. ברוך שובך.

הודפי

New member
תגובה זו לא שוגרה משום-מה. חידשתיה ואז...

עם השניה הופיעה גם הראשונה. אז...טובים השניים מן האחד.

הודפי

New member
אכן הפתעה נעימה מאוד!

ארכה העדרותך ערגתי לכתיבתך אביב לא מזמן חלף סתיו לבואו ישאף השאר עמנו קיץ מתרדמתנו נקיץ ויחד נצעד לימות חורף ועם שיריך אל על נרחף אז נחדשה ימינו כקדם כי מילותיך, לנו הן קסם. הנה בדרכי שלי ברכתי את שובך לכאן. אחר שלא ענגתנו בעטך הרבה זמן.

למעלה