אנה ניקול סמית' מתה !

lital pel

New member
אנה ניקול סמית' מתה !

שפנפנת הפלייבוי והדוגמנית לשעבר אנה ניקול סמית', התמוטטה בחדר מלון בפלורידה ומתה. כך מסר הערב עורך דינה לסוכנויות הידיעות. סיבת מותה הפתאומי של סמית', בת 39 בלבד, אינה ברורה בשלב זה. במסיבת עיתונאים בבית החולים "הארד רוק סמינול" בפלורידה, אמר נציג המשטרה כי ב-13:45 (זמן ארה"ב) היא נמצאה על ידי מאבטח, שניסה לבצע בה החייאה אך ללא הצלחה. מפלייבוי לירושת המיליונים סמית' התפרסמה לאחר שהופיעה על שער פלייבוי ב-1992. שנה לאחר מכן הוכתרה כ"שפנפנת השנה של פלייבוי", והצליחה לפלס את דרכה לתפקידים במספר סרטים ולחוזי דוגמנות. ב-1994 היא נישאה למיליארדר הקשיש ג'יי הווארד מרשל, כש-63 שנים מבדילות ביניהם. לאחר מותו, ניהלה סמית' מאבק משפטי נגד משפחתו על חלקה בירושה וזכתה ב-88 מיליון דולר. מאז, הגיעה לה עיקר פרסומה בריאליטי בכיכובה, בו הופיעה בעיקר בסצינות מביכות למדי. רק לפני חצי שנה, חוותה סמית' טרגדיה. דניאל, בנה בן ה-20, מת. זאת, יומיים בלבד לאחר שאנה ניקול הביאה לעולם תינוקת חדשה, האנה, שנשארת כעת יתומה ולא תכיר את אימה.

יאאאאאאא שוטרת על עבקבים 1+2 שליייי

וואי איזה טרגדייה .... כחבעעעעעעעעעעעעע מקווה שהיא רשמה אותי בצוואה שלה ... ולא דמה בראשה ..... וואי ככבר מתה .... סעמאק כחבה לא יכלה למות יום ראשון ??? דוקא יום שישי ... חחחחחחחחחחחחחחח יהיה זיכרה ברוך ....

חח חראם

נראה לי הייתה באמצע אורגזמה חראםםםםםםםם עליק יניקול! יהיה זכרה ברוך

יהי זכריהם ברוך

היא, השד הימני והשד השמאלי חחחחחחחחחחחחחח לא תכלס עכשיו אובדן גדול לעולם הפורנו מעניין באמת אם זה רצח או סתם מנת ייתר

eXtreM1

New member
אני חושב שהסיבה למוות דיי שקופה

ס-מ-י-ם! מנת יתר בדוק. ואנלא מבין למה אתם חארות, בכל זאת בנאדם מת למה לעשות מזה בדיחה.. זה לא נסראללה או מישהו מהחבר'ה שלו שאפשר להסתלבט.

חייבים למות ממשהו.. ;)

סתם טפיייייי עליי!! יהי זכרה ברוך! (אפילו נר הדלקתי לכבודה)

למעלה