אנה וויסי

the greek

New member
אנה וויסי

מה CD המיוחד כל כך שלה בשם "תמונות" מוזרות, אכן אחת הזמרות הנעימות יותר שיש כיום ביוון לטעמי. זאת אחת הבלדות המיוחדות שב CD הזה, תהנו. Το τρένο - Άννα Βίσση Βρέθηκα μετά το χωρισμό στο σταθμό, στο βαγόνι μου Μια ζωή σε μια αποσκευή τα νεκρά όνειρά μου Ξάφνου κι είμαι στο συνωστισμό μια φωνή τόση γνώριμη Μια φωνή που γίνεται κραυγή καθώς λέει το όνομα μου Και το τρένο ξεκίνησε και εσύ... πάλι μακριά μου Κι ήθελα τόσα να σου πω πως σ' αγαπώ να σου φωνάξω Αχ να μπορούσα μια ζωή σε μια στιγμή να την αλλάξω Κι έγραψα το σ' αγαπώ στο τζάμι και μόλις είδα που δάκρυσες έτρεχε το δάκρυ μου ποτάμι γιατί καρδιά μου άργησες Τρέχουνε οι πόλεις και οι σταθμοί μα εσύ πάντα πλάι μου Βλέπω τη μορφή σου, μου μιλάς σα βροχή, σαν αέρας Θέλω να κατέβω στη στροφή μα η φωνή μου σκορπίζεται Θέλω να κατέβω στη στροφή δε μ' ακούει κανένας Και το τρένο πια χάνεται σαν το φως μιας ημέρας Κι ήθελα τόσα να σου πω... הרכבת – אנה וויסי נמצאתי לאחר הפרידה בתחנה, בקרון שלי החיים בתוך מטען החלומות הגווים שלי לפתע אני עם ההמון קול אחד כל כך מוכר קול אחד שהפך לזעקה כאשר מבטא את שמי והרכבת החלה ואתה .. שוב רחוק ממני ורציתי כל כך לאמר לך שאני אוהבת אותך לזעוק לך אח אם יכולתי את החיים ברגע אחד לשנות ורשמתי את "אני אוהבת אותך" בחלון ואיך שהבחנתי שאתה דומע כנהר זלגו דמעותיי למה "ליבי" (*אהובי) איחרת חולפות הערים והתחנות אך אתה תמיד לצידי רואה את דמותך, מדבר אליי כגשם, כרוח רוצה לרדת בעיקול אך קולי נמוג רוצה לרדת בעיקול אף אחד לא שומע אותי והרכבת כבר אובדת כאר היום ורציתי כל כך לאמר לך ... TO VOUNO BARETHIKA META TO XORISMO STO STATHMO , STO BAGONI MOU MIA ZOI SE MIA APOSKEBI TA NEKRA ONIRA MU XSAFNOU KE IME STO SINOSTISMO MIA FONI TOSI GNORIMI MIA FONI PU GINETE KRABGI KATHOS LEEI TO ONOMA MU KE TO TRENO XEKINISE KE ESI .. PALI MAKRIA MU KE ITHELA TOSA NA SU PO POS S' AGAPAO NA SU FONAXO AX NA MBORUSA MIA ZOI SE MIA STIGMI NA TIN ALAXO KE EGRAPSA TO S'AGAPO STO TZAMI KE MOLIS IDA PU DAKRISES ETREXE TO DAKRI MU POTAMI GIATI KARDIA MU ARGISES TREXUNE E POLIS KE E STATHMI MA ESI PANDA PLAI MU BLEPO TI MORFI SU, MU MILAS SA BROXI, SAN AERAS THELO NA KATEBO STI STROFI MA E FONI MU SKORPIZETE THELO NA KATEBO STI STROFI THE M' AKUE KANENAS KE TO TRENO PIA XANETE SAN TO FOS MIAS EMERAS KE ITHELA TOSA NA SU PO …

F a d i

New member
יאסו ד'ה גריק

תודה

למעלה