אנה היקרה :)

שרוני68

New member
אנה היקרה :)

אמנם לקחתי חופש וירטואלי מכל העולם ואשתו אבל היום הרגשתי שאני חייבת לכתוב ולברך אותך על יום ההולדת המיוחד הזה שלך.
קצת מוזר להיקשר לאנשים שאת לא באמת מכירה, אלא רק דרך הכתיבה שלהם ואלייך נקשרתי, נדמה לי, כבר מהפוסט הראשון שלך לפני כמעט שנתיים.

המשיכי להיות מקסימה כמו שאת, עם רגישות כל כך גבוהה לזולת (אני, כמעט עשור מעלייך צריכה ללמוד ממך על אינטלגציה רגשית ויחס לאחר). יש לך ניסיון חיים כל כך עשיר יחסית לצעירה בגילך, ועם חכמת חיים כמו שלך אני בטוחה שאת בדרך הנכונה. מקווה שתשכילי לחשוב גם על עצמך ולא רק על האחר ובכלל, ועם כישרון כתיבה כמו שלך, המשיכי לכתוב ואולי לעשות עם זה משהו. אני כותבת מהאפליקציה המעצבנת בנייד אבל נזכרתי בקטע ענק מ"מרפי בראון" כשאחת העובדות הגיע לגיל ה"מפחיד" הזה. אז זהו, שזה לא באמת מפחיד. זהו גיל מקסים :) מזל טוב ענק. אוהבת המון. :)

* מרגישה שאני חייבת לתת הסבר: לקחתי לי חופש וירטואלי מכל העולם ואשתו. מבטיחה שכשאתחזק, אחזור לכתוב. מבקרת מדי פעם.

יחפה וכולם, בהצלחה. אוהבת אתכם :)

לאנושקה יש יומולדת!!

מצטרפת לברכותייך שרוני (תחזרי אלינו במהרה)
ומוסיפה שוב את כל הברכות שכבר בירכתי אותך אנושקה אהובה,מדהימה ויקרה.

בריאות, אושר ודודו טסה אחד משלך :)

בוקר טוב שרוני ויום הולדת שמח לאנושקה שלנו

אז מה נותר לי להגיד אחרי שאת שרוני אמרת את הכל?
אז קודם כל, אני שמחה לראות אותך ושמחה שניצלת את יום ההולדת של אנושקה כדי להגיד גם לנו שלום,
ואני שמחה ומאושרת לראות שאת רק לקחת פסק זמן מהווירטואליה, וזה בסדר ואף יותר מבסדר. אני מקנאה במי שמצליח לעשות את זה למשך יותר
מיומיים.
ולאנושקה היקרה, אני יכולה רק להמשיך ולאחל לה כל מה שאני מאחלת לה בכל הימים,
שתמשיך להיות מה שהיא. האישה הנהדרת שמזכירה לי את עצמי. שנותנת לי כוח להמשיך ולהאמין בבני אדם.
אנושקה יקרה,
אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.
את כל האושר ואת התקווה, את השלווה ואת האהבה שתהיה אצלך בתוכך ובתוך ביתך כל הימים.

ווירטואלי או לא ווריטואלי, מבחינתי מה שאני מרגישה זה אמיתי וזה מה שהכי מרגיש לי בעולם.
אוהבת אותכן המון

מוקהה22

New member
אנושקה היקרה ברכות ליום חגך

את אכן חכמה, נדיבה ומיוחדת

ו,הלאוי שיתגשמו כל משאלות לבך

אוהבת אותך

Aronsona

New member
יום הולדת שמח מאד אנוצ'קה.

שיתגשם כל מה שאת מייחלת לו ומהר

Anna begins cc

New member
יחפונת יקרה שלי,

אני מרוגשת מדי בכדי למצוא מילים, באמת.
יום ההולדת הזה וכל מה שהוא הביא עמו תפס אותי קצת לא מוכנה.
אני לא מצליחה להכיל את סערת הרגשות הזאת ואת האהבה הגדולה שיש לי אל כולם :)
תודה לך על כל מילה, את נפלאה וזו זכות להכיר אותך ולקבל מחומך.
אוהבת אותך באמת.
&nbsp

מוקהה22

New member
שרוניייייייייי
הרגשתי בחסרונך

ואפילו חשבתי עלייך הרבה לאחרונה

אני מקווה לראותך כאן יותר

purehoney

New member
יום הולדת חגיגה נחמדת...

אירועים כאלה פעם נחשבו בעיני למשהו שאין מצב להעביר ימים כאלה מבלי לעשות בהם איזה משהו כיפי או כמה דברים כאלה..כנ"ל גם הברכות המושקעות שאם להודות לפעמים מעייף או חסר טעם לפעמים לנסות ולהשקיע בכתיבת ברכה מקורית מרגשת משהו כי כולם רוצים היום את הכל מהר...אינסטנט כזה וזה חבל כי זה מאבד מזה נורא
אני חושבת שהעיקר בחיים שלנו זה להיות מאושרים עם מה שיש לנו גם אם זה לא תמיד הרבה אז זה מה שאני מאחלת לך עכשיו ולתמיד...מזל טוב ויומולדת שמח

Anna begins cc

New member
שרוני אהובה,

את לא מבינה כמה התרגשתי.
חסרונך כאן היה מורגש עד מאד,
לפני כמה ימים ברכתי את יושבי הפורום וכתבתי שאני מברכת גם את אלה שכבר לא כותבים יותר- התכוונתי בעיקר אליך.
אני לא יודעת איך זכרת את יום הולדתי, אבל אני כל כך שמחה שזכרת ושזה מה שגרם לך לשוב לכאן, אפילו לשניה.
&nbsp
לא תמיד יש לי את המילים כשאני מרגישה מבורכת ומוצפת,
וזה המצב.
תודה לך על כל מילה שלך,
דמעתי מול מסך המחשב.
את יקרה ואהובה כל כך.
תודה.

wish2

New member
מזל טוב לאנההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

יקרה שלי.
שתחייכי כל השנה.
זה הדבר הכי שווה שיש לי לאחל לך.
וישבתי קודם על הספה ולא היה לי כוח לזוז ואז נזכרתי ביום הולדת שלך וקמתי.
קמתי לכבודך!
כי את מהממת.
ואת כותבת ואישיות מדהימה.
ואת יותר סקסית ממני!!!!!!!!!!
תתביישי לך.
יש לך עוד שלש שעות לחגוג.
אז יאללה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
https://www.youtube.com/watch?v=tEgRbOniqzo
&nbsp
&nbsp

למעלה