אנה אפנה?...

yoka333

New member
אנה אפנה?...

רקע-אני סטודנט(מתחיל שנה שנייה) למדעי המחשב בבר אילן. באמתחתי-יש לי רעיון "לא רע בכלל" לתוכנה שכל חברה גדולה תשמח לאמץ. דגם בלתי אפשרי בגלל הקושי-אך פרזנטציה אפשרית(מה דם-שחלק מהטכנולוגיות טרם הומצאו). אשמח לקבל עצה מה אוכל לעשות ע"מ להתקדם(במייקרוסופט הפנו אותי לאיזו "תיבת הצעות" שתישלח-מה שלא כ"כ מקובל עליי,ובגוגל לא ענו...) הערה-אני משוכנע שיהיה ביקוש אדיר לתוכנה\סטארט אפ זה... תודה מראש.

vinney

Well-known member
אם הטכנולוגיות לא הומצאו

מה בדיוק יש באמתחתך? יש לי מלא רעיונות שאין טכנולוגיות ליישם אותם, המפתח להצלחה זה להמציא את הטכנולוגיות

johnny d

New member
כסף, מזל, וקבוטה הרבה עורכי דין

חברות גדולות לא יתלהבו לשלם כסף על משהו שלא רשום עליו פטנט. אם לרעיון שלך אין אפילו כיוון להתממש כל מה שתוכל להוציא זה זכויות שמורות מהסוג שניתן לעקוף בדרכים לא מסובכות. אם המטרה שלך היא להרוויח כסף, אז סביר להניח שתרוויח יותר כסף מלכתוב ספר על הרעיון שיש לך מאשר מלהתחבר עם חברה שתנסה לממש אותו. אם המטרה שלך היא לגרום לבדבר הזה להתממש, תפתח אתר אנטרנט, מי יודע, אם זה קשור לתוכנה\חומרה, אולי יצתרפו אליך אנשים ויעזרו לך לפתח את מה שאתה רוצה :)

Jonatan 44

New member
אין דבר כזה יש מאין

כלומר אתה חייב איזה השקעה התחלתית של סכום כסף בישביל לממש את הפרוייקט ,לפי דעתי כדאי לך ליפנות לפורום יזמות או משהוא בסיגנון ושמה יוכלו לענות לך יותר בהרחבה. יוני.

למעלה