אנה אני שרופה עלךךך!

perachs

New member
אנה וחיים

לכל אוהבי הזוג אנה ארונוב וחיים רביבו אני בעד הזוג המדהים הזה....ואני חושבת שבאמת מגיע להם לזכות. אנה היא רקדנית מדהימה היא רוקדת מכל הלב והנשמה הכיאוגרפיה שלה נעשית בצורה הכי מקצועית שיכולה להיות הריקוד זה האהבה שלה ורואים את זה עליה שהיא רוקדת. בתוכנית הראשונה שהיא רקדה את הצ'ה צ'ה עם חיים ראו את המקצועיות שבה....ראו איזה רמה של ריקוד היא הצליחה להוציא מחיים וככה זה לאורך התוכנית כולה..... אני קוראת לכולכם להצביע עבורם אתם יודעים מה....תראו איזה ריקוד יצא מחיים ואנה היום תשפטו אך ורק עפ"י הריקוד ולא מעבר לזה. נ.ב......אוהדי מאשה וגיא נא להתעלם

shirel2006

New member
צר לי לטחון עוד פעם דברים שכבר

נכתבו בפורום הזה לאורך כל העונה,אבל נזכיר שוב שעם כל הכבוד לאנה,שאף אחד מעולם לא הטיל ספק ביכולות שלה ובמקצועיות שלה,התחרות האמיתית היא בין המפורסמים.חבל שהתכנית איבדה את המשמעות האמיתית שלה העונה. ולפי דעתי,היא לא הוציאה מחיים כלום,אלא התרכזה בעצמה. אין לי שום דבר אישי נגדה או נגד רביבו,אבל אלה הן העובדות.

צודק במאה אחוז

שכחו מי המתחרים האמיתיים שהם הכוכבים וגיא מביא מעצמו הרבה יותר מאשר חיים אבל כנראה שכמו בכל תכנית המשחק מכור וחבל מקווה שלא ושגיא ומאשה יזכו כי באמת מגיע להם. אנה הפכה למרכז התכנית וחבל.

אנה אני שרופה עלךךך!

מה שלא תגידו אנה עבדה הכי קשה בשתי העונות ומגיע לה לזכות על הכל-גם מוזיקה מדהימה, גם חוראוגרפיה מקסימה וגם ביצוע הכי מקצועי. ואני בטוחה שהיא מוציאה מחיים את המקסימום האפשרי-אבל בן אדם לא קליל ולא נהנה לרכוד-מה לעשות! זה לא אשמתה בכלל! היא לא בחרה בפרטנרים שלה. אנה בשבילי את- חתולה מלכותית! ועל תקחי קשה עם לא תהיה לך את הפרייס הדפוק-לחלק כסף לאחרים! את תצליחי בחיים ! כי יש לך את זה!ותיתעלמי מי כל המקנעים העלובים.

קרןן16

New member
אנה אכן מדהימה

רקדנית מעולה,מה גם שמגיע לה לזכות כי היא מתאמצת ונותנת מעצמה את הכל. לא הייתי אומרת שהפרס הדפוק הוא לחלק כסף לאחרים,כי אם היא תנצח בגמר,היא תזכה בהרבה יותר מתרומה לאחרים,וזה הפרס האמיתי של כל התוכנית הזו והמאמץ האינסופי הזה.

קרןן16

New member
ההתרכזות שלך היא רק על אנה.

ומה עם חיים ? הוא זה שצריך לרקוד בצורה טובה ומקצועית[לא ששללתי את זה] ברור שאנה תרקוד יפה,היא הרי רקדנית מקצועית שנים רבות ולכן הביאו אותה ללמד אחר לרקוד. חוץ מזה,גם גיא ומאשה זוג מדהים ביותר

למעלה