אנה אני באה...

אז מי / מה השתנה לנו ?..

הם השתנו?.. אנחנו השתנינו?.. אולי העולם השתנה?.. מה שפעם היה עוטף, היום סוגר ? מתאר לעצמי שכל התשובות נכונות.. ובכל מקרה התוצאה עצובה.. משאיר טעם של עוד..

To Late

New member
כלכך נכון

שממש בא לבכות ... או לצחוק... תלוי באיזה צד אתה אני נמצא דווקא בצד הבוכה כי ככה פחות או יותר הגעתי לפה
נו מילא איך אומרים... סוף זה תמיד התחלה... עכשיו זה רק הזמן לברר מה בדיוק מתחיל

ד ו ל ה

New member
מחייכת..

זהו אתר לכתיבה יוצרת (בעצם לא רק כתיבה...) שבו כותבים ומפרסמים באופן שוטף קרוב ל- 30,000 יוצרים בתחומי יצירה שונים ובינהם גם תיאה (כותבת מוכשרת במיוחד
), שושן פרא (כותב מוכשר לא פחות) ועוד רבים וטובים אחרים... ובהחלט מצטרפת להמלצתך לבקר בעמוד היוצר של תיאה... היא נהדרת! בכל אופן למען הסר ספק, הספור הקצר המקושר (אנה אני באה...) אינו שייך לאף אחד אחר, הוא נכתב על ידי... דולה (
)

זה מה שרשום שם בנסיון כניסה לאתר

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) םינותנ דסמל תורבחתהב היעב .תוקד רפסמ דועב תינש וסנ כלומר יש לנסות עוד מספר דקות. עברומספר שעות זה מתחבר ממך????

ת י א ה

New member
מחייכת גם ../images/Emo13.gif

זה האתר של בועז רימר, אתר שמכיל כשלושים אלף יוצרים בתחומי המלל, הסאונד, הויז'ואל והקולנוע. דולה היא אחת היוצרות הוותיקות באתר...

מצוטטת

New member
לשתכן.....

איזו קשת של רגשות אין אין לי מילים מעבר לתודה כל כך נוגעות בך המילים כל כך המון צבע שאתן מצליחות להכניס לתחושות......... הלוואי עלי חצי מהיכולת הזו כל אחת מכן מרגשת לי, בדרכה

d a n i e l s 5

New member
מחייכת גם ....

גם הבת שלי מפרסמת שם שירים שהיא כותבת ומלחינה...... מדהימים כמובן (ואני אוביקטיבית כמובן). רק רציתי לחייך גם.

לפחות גרמתי לך ולאחרים לחייך קצת

היום. מי עוד כותבים שם ???? בין האנשים הנמצאים בפורם??.

d a n i e l s 5

New member
מנסה לעזור לך....

כותבים שם : דולה אשר מופיעה שם בשמה הספרותי כ-IrisGadot תיאה אשר מופיעה שם בשמה הספרותי כ-GThea שושן פרא אשר שמו הספרותי כמו כאן ShoshanPere הבת שלי , אבל היא לא מכאן כך ששמה לא רלוונטי :) תיכנס ל- www.stag.co.il תקליד את השמות, תקרא ותהנה ! מקווה שעזרתי.

למעלה