נכון, רעיון ישן של רודנברי, שאישתו- מאג'ל ברט (לוקסאנה טרוי הידועה) לקחה והפכה לסדרה שכולנו מכירים.
C CaptainOok New member 27/9/04 #12 נכון, רעיון ישן של רודנברי, שאישתו- מאג'ל ברט (לוקסאנה טרוי הידועה) לקחה והפכה לסדרה שכולנו מכירים.
ת תתש New member 28/9/04 #19 אנדרומדה לא סדרה גרועה רק העונה הרביעית ותחילת השלישית גרועים לפי דעתי העונה הראשונה היתה ממש טובה עם כל הקטע של התמוטטות הציוויליזציה שהיו צריכים להמשיך את זה גם בעונה השניה בכל מקרה הסדרה במגמה שלילית מאז עזיבתו של רוו-בם שלפי דעתי זו הדמות הכי מעניינת בסדרה.
אנדרומדה לא סדרה גרועה רק העונה הרביעית ותחילת השלישית גרועים לפי דעתי העונה הראשונה היתה ממש טובה עם כל הקטע של התמוטטות הציוויליזציה שהיו צריכים להמשיך את זה גם בעונה השניה בכל מקרה הסדרה במגמה שלילית מאז עזיבתו של רוו-בם שלפי דעתי זו הדמות הכי מעניינת בסדרה.
B Bufreak New member 29/9/04 #21 ששעאץ מפעאץ..קפעעץץץ. סליחה. אני מבין את כל הקטע הקלישאי של "על טעם ועל ריח", אבל ההשוואה הזאת עשתה לי רע בבטן אני מתנצל אם ההודעה נשפעה פוגענית. דוד.
ששעאץ מפעאץ..קפעעץץץ. סליחה. אני מבין את כל הקטע הקלישאי של "על טעם ועל ריח", אבל ההשוואה הזאת עשתה לי רע בבטן אני מתנצל אם ההודעה נשפעה פוגענית. דוד.