אנדרומדה

papal

New member
אנדרומדה

לפי נושא השירשור הבנתם על מה אני רוצה לדבר בעיני אחת מסדרות המד"ב הטובות ביותר שנעשו בתקופה האחרונה- אפילו יותר טוב מפיירפליי- שלמרות שב האין חייזרים- זה בערך הסידרה היחידה שאני באמת יכול להשוות אליה אז נכון אין קשר למס"ב אבל עצם העובדה שהסידרה מבוססת על רעיונותיו של רודנברי וכל משפחת רודנברי מעורבת בהכנת והפקת הסידרה בולטת מאוד גם בטקסטים וגם בהתנהלות של הדמויות- אי אפשר לפספס שזה שיש שם נגיעה של רודנברי. אני חושב שהסידרה הזו לא זוכה כאן בארץ לכבוד הראוי לה לדעתי היא גם זכתה להתעלמות לא קטנה בכנסים השונים=- מה שחבל מאוד- כי יותר אנשים שאין להם כבלים וAXN היו יכולים להכירה אני ראיתי מהסידרה משהוא כמו 60 פרקים ולמען האמת אני לא בדיוק יודע כמה פרקים יש ומה קורה איתה אבל יש אותה עדיין ב AXN ולדעתי צריך לתת לה את הכבוד הראוי לה אחלה סידרה מה דעתכם?

Chakotay

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אחת הסדרות הגרועות ביותר שנעשו בעשור האחרון! פשוט מגעיל! העונה הראשונה והשניה היו סבירות +, אבל עכשיו זה פשוט גרוע מדי, אי אפשר להסתכל על המסך בכלל, היו צריכים לסגור אותה בסוף עונה 2, ואני בכלל מצטער שיצאה עונה 5!

papal

New member
אם נניח היא גרועה

כמו שאתה אומר איך היא כל כך מצליחה בארה"ב? מעניין שכל הטרקים שאומרים שאנדרומדה גרועה זה בד"כ (בלי להכליל כי יש גם שונים) אלה שלא אוהבים את אנטרפרייז וכאחד שלא אהב את העונה הראשונה והשניה של אנטרפרייז ונדלק על העונה השלישית אני יכול להעיד שקרה לי בערך אותו תהליך עם אנדרומדה לדעתי לא רק שאתה טועה אלה שאנדרודמדה רק משתבחת בכל אופן אני ראיתי משהוא כמו 60 פרקים פחות או יותר ואני חושב שבאמת יש התעלמות לא מוצדקת מהסידרה הזאת בארץ והדוגמא הכי טובה היא שאין התייחסות אליה בכלל בשום כנס מד"ב בארץ ואתם יודעים שהיתה תקופה (אני לא יודע מה קורה עם זה היום את האמת- אבל לפני שנתים) שהסידרה הזאת היתה יותר פופלארית אפילו מס.ג1? מה שהכי מעניין שבניגוד לרוב סדרות המד"ב בארץ דווקא את אנדרומדה משדרים בארץ די בצמוד לארה"ב ויוצא שעכשיו מתחילים בארה"ב את עונה 5 (תקנו אותי אם אני טועה) כשבארץ יש כבר חוזרים של עונה 4 - אחרי שסיימו לשדר אותה כמעט במקביל לארה"ב- (לפחות ממה שאני יודע) ויש כוונה להביא את העונה הקרובה לארץ כמה שיותר מהר נחמד של AXN יש את הסידרה הזו בכלל לאחרונה שמתי לב שיש שם די הרבה מד"ב יש שם גם את פרוייקט X ועוד כל מיני כאלה דרך אגב- אם יש כאן מישהוא שמבין באנדרומדה יותר ממני ומצא כאן טעות שלי נא לתקן אותי אני לא מתיימר להיות מומחה רק חובב הסידרה

seti2

New member
2 דפרים שקשורים לנושא ובאופן כללי:

א.על טעם ועל ריחאין, ואני חוזר אין להתווכח!! ב.פופולריות היא לא סימן לכלום, להזכירכם היטלר נבחר בבחירות דמוקרטיות.....

Chakotay

New member
על ריח ועל טעם מתווכחים כל פעם

אם לא נתווכח, אז על מה נדבר?!

papal

New member
באמת מצאת יופי של דוגמא

ואתה כנראה צודק זה הכל ענייין של טעם

[TNT]

New member
אז שוב אני אגיד

אנדרומדה זה רעיון מעולה שבוצע לא טוב. אני מאוד אוהב את הרעיון הכללי של העולם של אנדרומדה, ואני ממש אוהב את הטכנולוגיה. ספליט סטרים למשל ויש שם עוד הרבה דברים שממש אהבתי.

Esmena

New member
אז הדבר הכי מופתי ששודר אי פעם

בטלוויזיה הוא ...משחקים של הNBA וגמר הפוטבול?:) אנחנו מדברים פה על ארה"ב-איפה שחלל עמוק הייתה סדרת הטרק עם הכי פחות רייטינג(ייתכן מאוד שהאנט' עברה אותה בינתיים,איני יודעת) ופיירפליי בוטלה אחרי 5 דקות.קצת קשה להסתמך על הרייטינג שלהם. אני אף פעם לא צפיתי בסדרה ,ודווקא שמעתי דברים נחמדים על הקונספטים שם,אבל בכללי,מהפרומואים היא נראתה טראשית ומיושנת למדיי- סדרת מד"ב של AXN,נו(זה היה לפני הש.חים של "תיקים",כמובן. לא שאני אוהדת תיקים או משהו-אבל מדובר כאן על רמה אחרת ),כתבו על אנדרומדה שהיא מה שגבר יראה ביום שישי אחה"צ ,כשכולו מוקף בתוכניות בישול ועיצוב. אז בטח גם בארה"ב יש כל מיני גברים שמחפשים איזה אקשן לחבר'ה, מד"ב כמו שאפשר לראות בקולנוע ובעיקר לקחת מסקשן הבי-מוביז בספרייה,בלי השטויות של כל תוכניות החנונים האלה,כמו "סטאר וורס". בקיצור-מאין סטאר טרק לייט,שהמסקנה ממנו היא לא לפתח סדרה שהוגה הרעיון שלה קשה להשגה באופן כה דרסטי,אלא אם הוא ביקש את זה עם הרבה "!!!!1" בצוואה(ואכן ליבי על מייג'ל שבעונייה ובצרתה נאלצה לעשות סדרה עם שם כ"כ פופולרי בקרידטים). אבל לא ראיתי אנדרומדה.אולי אני ועוד הרבה חובבי מד"ב ישראלים עושים טעות חמורה בגלל סטיגמה ואולי צפייה חפוזה,והיא ראוייה לשבחים והילולים ואפילו לשיבוץ בתוכניות כנסים-אחרי הכל,אפילו"מכושפות"הייתה שם.

[TNT]

New member
הרייטינג בארה"ב בהחלט לא מדד

לאיכות הסדרה. ובנוסף לדוגא שלך פיירפליי (אגב עדין יש לי איזה צביתה בלב, אתמול ראיתי את הפרק האחרון) יש גם את אודיסאה 5 וג'רמייה שהיו סדרות מעולות!! ויש את פאראסקייפ ששרדה קצת יותר. ועוד כמה סדרות שאולי לא היות סדרות מופת אבל בהחלט היו טובות יותר מסדרות מסוימות שצכו להצלחה. אגב בקשר לפיירפליי גורם נוסף ודיי מכריע למות הסדרה הוא הטימטום של FOX.

היי בשורות טובות למי שאוהב את

אנדרומדה. העונה הרביעית באה לארץ עוד שבוע ביום שישי ב21:20

טים ג

New member
דה ג'א ווּ

פעם התחלתי להוריד את אנדרומדה, ואז תוך כדי הורדה (פרק 1) עשיתי צפיה מקדימה (AVIPREVIEW) וראיתי שם את השחקן שעושה את הרקולס, מיד ביטלתי את ההורדה. הוא לא יכול לשחק בדברים נורמליים, ולכן הנחתי שהסדרה דפוקה.

DaHunter

New member
מה הקשר בין אנדרומדה לג'ין רודנברי?

כשנכנסתי לקרוא על רודנברי בIMDB היה כתוב שם שהוא היוצר של אנדרומדה? וו.ט.פ?

אנדרומדה

לפני שאני אתחיל לכתוב, אני מריך לציין שלא ראיתי מעולם את אנדרומדה. אבל, עד כמה שהבנתי, הסדרה מבוססת על רעיון ישן של רודנברי שנגנז.

Chakotay

New member
שוםקשר לרודנברי חוץ מהרעיון

שהתעוות אט אט. והסדרה כן גרועה מאוד,כמעט מכל פן.

למעלה