אנדרה 3000 שר לילדים

אנדרה 3000 שר לילדים

בעוד צעד שמוכיח כמה הוא באמת עושה מה שבראש שלו בלי לשאול אף אחד, אנדרה "הראפר הכי טוב בעולם נכון לרגע זה, תשאלו את אמא שלכם" 3000 מוציא פסקול לסדרת אנימציה לילדים. סביר להניח שאתם לא מכירים את Class of 3000 (עוד כמה פעמים אני אכתוב את המספר הזה?) - סדרת האנימציה שרצה בהצלחה יחסית ב"קרטון נטוורק" האמריקאי. הסדרה מספרת על מוסיקאי בשם סאני בריג'ס (המגולם על ידי אנדרה בעצמו) שמחליט לעזוב את עולם המוסיקה ולתת חזרה לקהילה, לכן הוא מקים בית ספר למוסיקה. האלבום מורכב משירים מתוך העונה הראשונה של התוכנית, לא ראיתי אף פרק שלה, אבל זה ממש לא מחייב כדי להינות מהפסקול הזה. אנדרה שר עם הילדים (אין לי מושג אם באמת מדובר בילדים או במבוגרים שעושים את הקולות) לאורך האלבום והתוצאה היא פ'אנקית וסטאנקונית בטירוף. בהחלט אפשר למצוא שם את הסאונד האהוב של אאוטקאסט, אם כי קצת יותר בכיוון של The Love Below . יש לחלק מהשירים אווירה טיפה ילדותית, אבל המוסיקה המגניבה בהחלט מפצה על זה ולמרבה ההפתעה אני שומע בעיקר את האלבום הזה בימים האחרונים. כשהמוסיקה מתחלפת באמצע הקטע הפותח מפ'אנק מאיים לג'אז קליל אחת הילדות אומרת לאנדרה "אבל האנשים ברדיו לא משמיעים מוסיקה כזאת בלי מילים" הוא עונה לה (מצטער, תרגום לעברית רק יהרוס): "yeah i know... but don't worry about that, as long as it's Jammin, all the cool people will play it" מוסיקאים יקרים, הרי לכם מנטרה לחיים... לפסקול קוראים Class of 3000 Music Volume 1 תבדקו את זה החוצה...

Smilep

New member
מה שמצחיק פה זה ש...

אם מישהו אחר היה עושה את זה הייתם יורדים עליו כל החיים.

לא מצחיק בכלל

ולא מפתיע. אנדרה בשנים האחרונות עושה דברים רחוקים מאוד מההיפ-הופ. יש לו מסרים בוגרים והוא מקורי ומחדש. כן, אם פיפטי סנט היה עושה משהו כזה, זה היה פשוט נראה מגוחך.

bitcho

New member
מצד אחד זה נשמע חביב

מצד שני אתה מזה צודק חחחח

the uprise

New member
..

אלבום חמוד מאוד.. ממש the love below רק בלי קונוטציות של מין.

extra g

New member
ידעתי שזה הוא!!!

אחי הקטן שיחק במשחק של הסדרה באתר של קרטון נטוורק לפני שבועיים-שלוש בערך. במשחק יש כמעט 10 ילדים, כל אחד מנגן על כלי אחר, המטרה היא כמובן ליצור משהו הרמוני... כהרגלי השתלטתי לו קצת על המשחק כי סיקרון אותי כל העניין הזה :) גם הופתעתי לגלות שבניגוד למבחר שיש במשחקים כאלה בד"כ, פה היה מבחר די גדול של לופים לכל כלי נגינה והאפשרויות היו די רחבות. שוב, יחסית. כשאחי הקטן התעשת והעיף אותי מהמשחק כדי לזכות בו בחזרה, הוא הגיע לתפריט ושם שמעתי את הקול של "המורה" של כל הילדים האלה. הוא ממש היה נשמע לי כמו אנדרה, אבל לא הייתי בטוח :) מעניין אם הוא הגה את הרעיון לסדרה בעצמו, או השתתף בכתיבה...? הרי קראו לה class of 3000.

Psycho BuZZ

New member
גם אני משחק עם אחי באתר של קרטון נטוורק!../images/Emo6.gif

רק שיחקתי איתו במשחק האחר, עם החייזרים. זה קשור לסדרה? אחי רואה את הערוץ די הרבה ואף פעם לא ראיתי שמשדרים את התכנית.

extra g

New member
לא יודע לגבי החייזרים,

המשחק שדיברתי עליו אמור להיות קשור לסדרה. אין לי מושג מתי משדרים אותה. אני רואה קרטון נטוורק תכלס רק בשביל בובספוג ודקסטר. (כמה שבובספוג יותר מצחיק, צריך לתת כבוד לדקסטר שהיה שם קודם להנעים את זמני בימי הקיץ הבטלניים בבית, אי שם באזרחות הקדומה :|) אה וג'וני בראבו, ככה, לפעמים. העניין עם החולצה השחורה תמיד מזכיר לי את יאיר לפיד |D-:|

Da Judge

New member
בערך כמו MTV

משדרים בארץ את הגירסה הבריטית של CN, הסדרה כנראה באמריאית.

ומהן התוכניות לעתיד של הבחור?

אלבום סולו? אלבום נוסף של אאוטקאסט? עונה נוספת ל class of 3000? קומדיה עם וויל פארל? כל התשובות כאן

hcsneB

New member
מעניין כמה כסף הוא מוציא על סמים

זה מזכיר לי את הצוללת הצהובה של הביטלס מהבחינה הזאת

למעלה