לדעתי אנדראה דל בוקה היא שחקנית הטלנובלות הכי הכי הכי טובה!היא עושה בית ספר למורנה ולמילי!היא גם מאוד יפה והמשחק שלה משכנע אמין ולא מזויף!חבל שהיא נעלמה לטובת קריירה בסרטים(?). דרך אגב-מה דעתכם על הטלנובלה"הזכות לאהוב" ביי
אלק עושה בית ספר למורנה ומילי .... תיראי... אנדריאה דל בוקה שחקנית טובה בדרך שלה ... וכך גם לגבי נטליה וג´אנלה (אנערף איך קוראים לה) בכל אופן, את לא יכולה להשוות בינה לבין 2השחקניות האלה ... כל אחת מהן עשתה תפקיד שונה לגמרי! כל שחקן, הוא טוב בדרכים שלו ...! תפסיקו כבר לעשות השוואות, ותהנו מהטלנובלה... ובקשר ל-"זכות לאהוב" .... היא שודרה כבר בעבר לא?
אני גם חושבת שאנדריאה דל בוקה שחקנית מעולה!!!!! היא מאוד יפה ובהחלט מוכשרת!. אני חושבת שהזכות לאהוב היא טלנובלה מאוד יפה (לפחות ככה זה נראה לי) אני מאוד התרגשתי בפרקים הראשונים זה היה עצוב... אבל נראה לי שהזכות לאהוב היא טלנובלה יפה
לא יצא לי לראות הרבה טלנובלות עם אנדראה דל בוקה, אז אני לא ממש מכירה אותה, אבל אני כן יודעת שהיא בחורה מוכשרת.... ובקשר לזכות לאהוב, אחלה סדרה!!!! אני ראיתי אותה ולא התבאסתי שווה צפיה!.!.!
טוב קודם כל אני לא יודעת אם את בן או בת אבל אני אדבר אלייך בנקבה אם זה בן סליחה מראש . ברצוני להגיד לך כי את צודקת וכי אנדריאה דל בוקה שלי היא האחת והיחידה היא שחקנית מעולה והיא לא עזבה את הטלנובלות עכשיו היא פשוט מטפלת בבת שלה ועובדת בסידרה מוכר הסודה של חיי (בקרוב אצלינו) אז תמשיכי ככה . רק דבר קטן ואחרון גם למורנה לא חסר והיא טובה מאוד הגרועה היחידה היא נטליה אוריירו שנעלמה סוף סוף זה ממש בושה לטלנובלות. ממני סלסטה (סדרה של אנדריאה ).