אנדראה דל בוקה

מיצב

New member
אנדראה דל בוקה

לדעתי אנדראה דל בוקה היא שחקנית הטלנובלות הכי הכי הכי טובה!היא עושה בית ספר למורנה ולמילי!היא גם מאוד יפה והמשחק שלה משכנע אמין ולא מזויף!חבל שהיא נעלמה לטובת קריירה בסרטים(?). דרך אגב-מה דעתכם על הטלנובלה"הזכות לאהוב" ביי

$ מעיין $

New member
פחחחח ...

אלק עושה בית ספר למורנה ומילי .... תיראי... אנדריאה דל בוקה שחקנית טובה בדרך שלה ... וכך גם לגבי נטליה וג´אנלה (אנערף איך קוראים לה) בכל אופן, את לא יכולה להשוות בינה לבין 2השחקניות האלה ... כל אחת מהן עשתה תפקיד שונה לגמרי! כל שחקן, הוא טוב בדרכים שלו ...! תפסיקו כבר לעשות השוואות, ותהנו מהטלנובלה... ובקשר ל-"זכות לאהוב" .... היא שודרה כבר בעבר לא?
בכל אופן, הטלנובלה הזאת ממש יפה ... אהבתי אותה!

Rotem Lisa

New member
מעיינה ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

גם אני אהבתי, אבל לא אהבתי ת´בחור.. איך קוראים לו? וכריסטינה עיצבנה אותי.

$ מעיין $

New member
רותמיתההה ../images/Emo13.gif

לבחור קוראים ויקטור מנואל ...
*מעיין שמתחמקת משיעור אנגלית*

i love facu

New member
הזגות לאהוב

אני גם חושבת שאנדריאה דל בוקה שחקנית מעולה!!!!! היא מאוד יפה ובהחלט מוכשרת!. אני חושבת שהזכות לאהוב היא טלנובלה מאוד יפה (לפחות ככה זה נראה לי) אני מאוד התרגשתי בפרקים הראשונים זה היה עצוב... אבל נראה לי שהזכות לאהוב היא טלנובלה יפה

בקשר לאנדראה דל בוקה

לא יצא לי לראות הרבה טלנובלות עם אנדראה דל בוקה, אז אני לא ממש מכירה אותה, אבל אני כן יודעת שהיא בחורה מוכשרת.... ובקשר לזכות לאהוב, אחלה סדרה!!!! אני ראיתי אותה ולא התבאסתי שווה צפיה!.!.!

celeste

New member
צודקת

טוב קודם כל אני לא יודעת אם את בן או בת אבל אני אדבר אלייך בנקבה אם זה בן סליחה מראש . ברצוני להגיד לך כי את צודקת וכי אנדריאה דל בוקה שלי היא האחת והיחידה היא שחקנית מעולה והיא לא עזבה את הטלנובלות עכשיו היא פשוט מטפלת בבת שלה ועובדת בסידרה מוכר הסודה של חיי (בקרוב אצלינו) אז תמשיכי ככה . רק דבר קטן ואחרון גם למורנה לא חסר והיא טובה מאוד הגרועה היחידה היא נטליה אוריירו שנעלמה סוף סוף זה ממש בושה לטלנובלות. ממני סלסטה (סדרה של אנדריאה ).

סלסטה מתה?

אני לא מאמינה, אם היא מתה אז זה לא שווה כלום, כי אז הם לא מתחתנים בסוף וזה לא טלנובלה!!!!! אוף!!!!!

אני קשורה!

סלסטה כתבה שני דברים בפורום והגבתי בטעות לזה בנושא של האחר!!! ואם יש לך בעיה, זאת בעיה שלך!!!

למעלה