|אנדי

מיכלוש38

New member
|אנדי../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

אני מתגעגעת אלייך אני נהניתי אתמול בלילה בטח פסיפלורה חשבה שהלכת לישון
הרגע חזרתי מהעבודה שלי שבת שלום אנדי אל תשכח אותי הלילה יש לי הפתעות

טאKילה

New member
למה את מלשינה?../images/Emo3.gif

אז מה אם אנדי חגג איתך אתמול. תשתקי כך הוא יחגוג איתך גם היום ומחר ואחרי מחר כל ערב נו
אל תדאגי אני ארגיע לפסיפלורה תדובדבן של העצבים.
מכלוש את ממושקה

מיכלוש את גדולה....

אין...גדולה מהחיים (חחחחחחחחחחחחחחח) בואי... שבי... תנוחי .... את בטח מותשת מהעבודה.. להכין לך משו? כוס תה? .. מרק?..... מה שתרצי חמודה.....

שמים1

New member
בוינה מיכלוש....

אנדי היה עם ענניה אתמול... ניקו את הפורום לקראת שבת... וחוצמיזה ...אמא שלי תמיד אמרה לי שמי שצועק הרבה
.. דהיינו רוח וצלצולים....בעצם לא עושה כלום... לכי לישון ממוש. שבת שלום.

לא כרוז אחד....

שלושה (חחחחחחחחחחחחחחחח) תשמעי שמיים .... זה מעייף (חחחחחחחחחחחחחחחח) איייייי.... אנשים הורגים אותי לפעמים... ולא מעצבים בחיי (חחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
../images/Emo73.gif אנננננננ אנננננננ אננננננננ

פיפפפפפפפ פיפפפפפפפפ פסי תעלי לרכב נוסעים למיכלוש יש לה הפתעות בשבילי ,לפחות שיהיה קולה ומלאן ממתקיםםםםםם אחרת פסיייייי תיהיה לא רגועה ואני לא אחראי חחחחחחחחחחחחחחחחח

איך נוסעים הבנתי (חחחחחחחחחח)

לאן בדיוק זה לא הבנתי... מותשת האשה... הודיעה שחזרה מהעבודה... לא נעים... לבוא בלי להודיע? מה אתה אומר? ניקח צ'אנס (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
פסייייייייי תעלי מה איכפת לך

נדפוק את ההפתעות ונבריז מהחלון ואז שתוציא את הרמקולים גם של המסגד חחחחחחחחחחחחחחחחח

וואלה.... באה (חחחחחחחחחח)

נעשה לה הפתעה.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

שדכן חנוכה (חחחחחחחחחחחחחח)

רק כיפה על הראש ואתה מסודר (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

ערב טוב...

לוקחתית.... שימי מטפחת על הראש ומהר... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

בטח יש...

תראי איזה פורום מגוון יש לך כפרה... מעריצות עם כרוז... איש תחזוקה... אפילו ... אפילו שדכן יש לך! מה עוד אפשר לבקש תגידי.... יש רייטינג יותר טוב מזה?????????????????????? (חחחחחחחחחחחחחחחח)

למעלה