אנדי ופייסי

LillipooT

New member
אנדי ופייסי ../images/Emo7.gif

אנשים אני זקוקה לתמיכה נפשית !! ראיתי עכשיו את הפרק שבו אנדי עוזבת (בפעם הראשונה) אחרי כל ה"תקרית" שהייתה עם טים.. זה פרק 221 . אני לא זכרתי שהוא כל כך עצוב !!!! אני עוד רגע פורצת בבכי :( וזה גם הפרק שבו דוסון מגלה שאבא של ד´ואי לא השתנה באמת.. וואי זה נורא! אנשים.. תגיבו. תעזרו לי. זה נוראאאא .. מסכנה אנדי! פייסי פשוט הבנאדם הכי חמוד בעולם! אויש ..

LillipooT

New member
אויייייייייי

זה היה כזה עצוב .....
איך היא יכלה לבגוד בו ?!?! היא הבטיחה שהם יחזרו להיות ביחד! איך היא יכלה ?! זה לא אנושי לבגוד ככה בפייסי ! וואי פעם היא הייתה ממש מתוקה ..די הרסו אותה האמת..

היא עדיין מתוקה....../images/Emo105.gif

באמת איך אפשר לבגוד בו?! כאילו אין יותר טוב ממנו!!! אני רוצה שהיא תחזור.... איזה כיף לך שיש לך את הפרק הזה!!

LillipooT

New member
../images/Emo9.gif

אני רוצה לראות את הפרק לפני זה .. עם טים.. שהיא רואה אותו ואז יש את כל הקטע של השרותים שהיא סוגרת את עצמה שם.. ואז מראה מתנפצת ! זה היה פרק כל כך עצוב אבל כל כך טוב. היא שחקנית ממש טובה. ואי זה היה פרק עצוב..וגדול. שיוו הם כאלה מתוקים ביחד כבר שכחתי !

אני17

New member
נכון

אנדי ופיסי היו ממש חמודים ביחד!! היא הייתה כזאת חמודה!!!(אבל לפעמים היא ידעה איך לעצבן!) חבל שהיא לא חוזרת לשחק בדוסון...

מוגי13

New member
כן הפרק היה פרק מעולה

אבל בצפייה מחדש ביום שבת את אנדי. אני מצטערת לומר לכם. אבל היא קצת מעצבנת... היא דמות שאפשר להתעצבן אבל היא ממתיקה את זה.. בגלל זה פייסי אהב אותה. הוא אהב את התכונה הזו שלה.

LillipooT

New member
לדעתי..כמו שאמרתי מקודם.. ../images/Emo60.gif

היא התקלקלה ..
היא הייתה ה-ר-ב-ה יותר חמודה בעונה השנייה מאשר בשאר העונות. בעונה השלישית היא הייתה עוד איכשהו בסדר..אבל בעונה הרביעית היא הפכה מיותרת כזאת.. המתיקות שלה..זה כבר לא היה זה. ברגע שהפסיקו את הקשר שלה עם פייסי היא נהפכה ל..ממ..קרציה

למעלה