שמחה על התמיכה
New member
אנדו.....
שאלה לבנות המזריקות דקא ארוך.... תופעת הגלי חום המוכרת מגיעים מפעם לפעם....אבל, בזמן של לחץ (למשל בעבודה) או מבוכה, פתאום שוב ישנם גלי החום המגיעים גם עם סומק בפנים... זה הגיוני, או שזה קשור לגל חום אחר ולא לדקא הארוך? ועוד שאלה, הזרקתי פעם אחרונה ב- 29 ספטמבר..(3 - מיולי) מרגישה שגלי החום הולכים ופוחתים, זה אומר שאוטוטו יפוג לו (מקווה שלא כל כך מהר). ועכשיו שאלה מעט מביכה....(הנה תופעת הגלי חום מתחילה לצוץ
) האם תופעות אנדו אחרות יכולות להשתנות? ואסביר את עצמי: מאז שאני נערה, סבלתי הרבה מעצירויות, בתקופת פתיחת הקומונה של אנדו הבנתי שכנראה יש קשר, אבל לאחרונה (לא יודעת בדיוק, אולי שנה אולי יותר...) אין יותר עצירויות, אבל לעומת זאת יש הרבה גזים (ואני עוד לא בת 70
) שגורמים גם לי לדאוג כל פעם מחדש, מבדיקת ה-U.S וההחזרות, שמה..
... (מזל שבשאיבות אני לא יודעת) וגם יותר יציאות... האם משהו השתנה בקשר לאנדו? יכול להיות שבכלל זה לא קשור?
שאלה לבנות המזריקות דקא ארוך.... תופעת הגלי חום המוכרת מגיעים מפעם לפעם....אבל, בזמן של לחץ (למשל בעבודה) או מבוכה, פתאום שוב ישנם גלי החום המגיעים גם עם סומק בפנים... זה הגיוני, או שזה קשור לגל חום אחר ולא לדקא הארוך? ועוד שאלה, הזרקתי פעם אחרונה ב- 29 ספטמבר..(3 - מיולי) מרגישה שגלי החום הולכים ופוחתים, זה אומר שאוטוטו יפוג לו (מקווה שלא כל כך מהר). ועכשיו שאלה מעט מביכה....(הנה תופעת הגלי חום מתחילה לצוץ