אנדו.....

אנדו.....

שאלה לבנות המזריקות דקא ארוך.... תופעת הגלי חום המוכרת מגיעים מפעם לפעם....אבל, בזמן של לחץ (למשל בעבודה) או מבוכה, פתאום שוב ישנם גלי החום המגיעים גם עם סומק בפנים... זה הגיוני, או שזה קשור לגל חום אחר ולא לדקא הארוך? ועוד שאלה, הזרקתי פעם אחרונה ב- 29 ספטמבר..(3 - מיולי) מרגישה שגלי החום הולכים ופוחתים, זה אומר שאוטוטו יפוג לו (מקווה שלא כל כך מהר). ועכשיו שאלה מעט מביכה....(הנה תופעת הגלי חום מתחילה לצוץ
) האם תופעות אנדו אחרות יכולות להשתנות? ואסביר את עצמי: מאז שאני נערה, סבלתי הרבה מעצירויות, בתקופת פתיחת הקומונה של אנדו הבנתי שכנראה יש קשר, אבל לאחרונה (לא יודעת בדיוק, אולי שנה אולי יותר...) אין יותר עצירויות, אבל לעומת זאת יש הרבה גזים (ואני עוד לא בת 70
) שגורמים גם לי לדאוג כל פעם מחדש, מבדיקת ה-U.S וההחזרות, שמה..
... (מזל שבשאיבות אני לא יודעת) וגם יותר יציאות... האם משהו השתנה בקשר לאנדו? יכול להיות שבכלל זה לא קשור?

../images/Emo32.gifועוד משהו לא קשור לזה...

ביום שישי, במוסף "ידיעות חיפה" ברכילויות "טיפול נמרץ" (קוראת שם לפעמים
) נכתב שאיזשהו רופא (לא זוכרת שמו) שהובא מבי"ח אחר (נראה לי מחו"ל) הולך לעשות ניתוח בבי"ח כרמל, בצעירה עם דלקות שיערך כשעתיים, לי נראה שזה אולי קשור להדבקויות...אם אצליח מחר אביא את הכתבה ואכתוב יותר מפורט, סתם פתאום נזכרתי בזה פתאום...

ר ו מ י ה

New member
דקא' ארוך ../images/Emo178.gif

הוא הד"ר ג'יקל ומיסטר הייד של הטיפולים- מצד אחד המזור לכאבים\ אך מצד שני הסיוט המאגד בתוכו את כל תופעות הלוואי האפשריות. גם אצלי חלק מגלי החום היו מופיעים עם הסמקה ועם מראה לא מלבב של "השור הזועם נא להיזהר"
אצלי גלי החום הלכו ופחתו לאורך הזמן וככל שתקדמו החודשים. במידה והיה לך טיפול במהלך התקופה ייתכן וישנה השפעה של שאר ההורמונים (אסטרוגן) על תופעות הלוואי. לגבי העצירויות- ייתכן וזוהי השפעה מבורכת של הדקאפפטיל שהשפיע על נגעים הנמצאים בסמוך למעיים אבל זוהי רק השערה.

liatsw1

New member
עצירויות../images/Emo5.gif

בס"ד אצלי התופעה היתה דוקא הפוכה. תמיד סבלתי מבעיות במערכת העיקול, שילשולים וכאבי בטן. כל מה שאכלתי מצא את עצמו די מהר החוצה. מאז הדקא היציאות הפכו נורמליות. אין שילשולים יותר ולא צריך להיות תמיד קרובה לשירותים
. כנראה שאצל כל אחת זה משפיע אחרת.

רציתי בהזדמנות לשאול.....

האם יש קשר בין דקא ארוך לסחרחורות? אם כן אני שוקלת להפסיק את הדקא. אשכרה כבר אין לי חיים מזה כמה חודשים טובים. יש לי כל הזמן סחרחורות אפילו בשינה. נמאס לי!!!!!
אוי גוף יקר שלי למה אתה בוגד בי???????????

לי גם היו סחרחורות נוראיות

עם הדקא. גם כאבי ראש. וגם התופעה הכי הזויה- לא יכולתי לשמוע רעש- הרעש הכי קטן כאב לי נורא באזניים

למעלה