אנדו

אנדו

מצטערת על הבורות אשמח לקבל תגובות ועזרה לגבי מה כדאי לעבור כדי להכנס להריון אין לי בן זוג ומפוחדת נורא מהמצב בעניין המחלה כי הזמן קצר. הזרעה?או ivf כדי לקצר את הזמן שיש לי מה ההשלכות למחלה

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קצת קשה לייעץ לך כי לא כ"כ נתת אינפורמציה... בת כמה את? אובחנת באופן ודאי בניתוח? (ומה היה בניתוח). לא חסרות אנדואיות שמנסות את השלבים ה"רגילים" - נאטורלית ואח"כ הזרעות בלי הורמונים ואז עם הורמונים ואח"כ IVF. (לגבי יחידנית - אז הכי קרוב לנאטורלית זה ההזרעות). הכל תלוי במה מצבך היום. תספרי קצת על מה עברת עד כה.

שלום דן דין

גם אני כמוך ללא בן זוג והחלטתי להרות. יש אפשרות של תרומת זרע ויש אפשרות של הורות משותפת (עם גיי או סתם ידיד). אני בחרתי ללכת על תרומת זרע. אם את בוחרת בתרומת זרע תקבעי כבר תור לאחד הבנקים כי התורים ארוכים. הזרעה או IVF? תלוי במצב הבריאותי שלך. אם החצוצרות לא תקינות אז הולכים ישר ל-IVF, אם לא ידוע על בעיה בחצוצרות מנסים קודם הזרעות. ממליצה לך להיכנס לקומונה בדרך לאמהות יחידנית ולפורום אמהות יחידניות. את מוזמנת לשאול עוד שאלות כאן, בקומונה בפורום או במסר.

זואילי

New member
אין צורך להירשם

הפורום והקומונה פתוחים לכולן. אם תחליטי להיות פעילה אז פשוט היכנסי ותציגי את עצמך.

למעלה