אנדו' וIVF

אנה 6

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo24.gifהמון חיזוק לולי!

הי לולי !זה נשמע שאת עוברת הרבה דברים בבת אחת..וזה כשלעצמו מאד מתיש. אני מקווה שתשארי חזקה, ואפילו תתני לעצמך רשות להיות עצובה. ואת לא חייבת לוותר על הרצון לילד,רק קודם לדאוג לעצמך! באיזה דרך שאת תבחרי. ושההחלטה אם להמשיך בטיפולים תגיע ממך.כי זה הגוף שלך-ואת יודעת במה תוכלי לעמוד ובמה לא. ואם את חושבת שלקבל תמיכה מקצועית יעזור,לכי על זה. במצב שלנו עם המחלה שלנו אנחנו צריכות כל תמיכה. קודם תדאגי לעצמך. תרגישי טוב :) לולי .

המרדף אחרי התינוק

ובכל מחיר בהחלט יכול לעלות ביוקר....... יקרתי אני מאוד מבינה את הרצון לתינוק ובהחלט את רצון בעלך להמשיך בטיפולים אבל ......הגעת למצב שדי המרדף והלחץ מצד בעלך לא עוזרים לבריאות שלך. אני ממשיכה בדעתי שעלייך לעשות הפסקה, תאמרי לבעלך והכי חשוב תביני בעצמך שכרגע הגוף והנפש שלך סובלים, קשה לך ועוד ניסיון כושל לא יעזור ובטח לא הלחץ שלו עלייך. פסיכולוג יכול בהחלט לעזור ואת לא חייבת לציין זאת בזמן האימוץ....למרות שכשאנחנו פנינו לאימוץ סיפרנו לעו"ס ששנינו בעברנו היינו בייעוץ..וזה לא השפיע עליה...וגם אחרי שהתפרצה אצלי המחלה ונזקקנו לעזרה... הלכנו לקבל אותה ...נכון זה עיקב את התהליך וקצת בדקו אותנו בציציות אבל מהר מאוד חזרנו למסלול.....אחרי שיחה של העו"ס עם המטפלת.....כך שזה לא ימנע ממך לגשת לפסיכולוג.... אני כאן

למעלה