אנדו והריון

shirshir22

New member
אנדו והריון

היי, המון זמן לא הייתי כאן, אני בת 32, אובחנתי לפני 5 שנים, אנדו קל - בינוני, עברתי 3 לפרס' והסרה של מוקדים מאיזור הדוגלס, אחרי 3 שנים של שקט יחסי, חזרו הכאבים, הדימומים ואותו מוקד באותו איזור.... אני רווקה ושוקלת להכנס להיריון מבנק הזרע, האם יש למישהיא כאן ניסיון בתחום? מרפאה שהיא ממליצה עליה? אשמח לשמוע תודה שירלי

שירלי

צר לי לשמוע על הכאבים
חלקנו אכן פנינו לבנק הזרע ואני ביניהן. ממליצה לך להיכנס לקומונה בדרך לאימהות יחידנית |לינק|http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=24943|סלינק| בהתחלה קיבלתי שם המון מידע וזאת קומונה חמה ואוהבת
חשוב שתתני מידע מאיזו קופה ובאיזה אזור במרכז כדי שיהיה יותר קל להמליץ לך כל אחת מניסיונה.

shirshir22

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif

ממש עודדת אותי
אני מלאה חששות מהתהליך וייעצו לי לא לנסות הזרעה אלא לבקש ישר הפרייה, ואני רואה שזה אפשרי!!! תודה רבה על התגובה והעידוד - וכמובן המון מזל טוב

shirshir22

New member
שאלה לגבי הזרעה

לגבי הסיכויים בהזרעה לחולות אנדו', האם כדאי לנסות הזרעות או לבקש ישר IVF?

זואילי

New member
תלוי...

האם בניתוח האחרון נעשה מעבר צבע והחצוצרות תקינות? והאם מאז הניתוח את על דיכוי? והשאלה כמובן מה דרגת החומרה (יענו מה התגלה בניתוח). היום, אחרי שראיתי הוכחות בשטח שאנדואיות אכן הרו בהזרעות, אז זה בהחלט משהו שניתן לשקול. אבל גם את זה צריך לעשות ב"משורה". ז'תומרת להשתדל "לבזבז" כמה שפחות ווסתות. לא מאמינה שאני אומרת שאני באופן אישי מעדיפה IVF על הזרעות אבל זו דרך שמאוד מקדמת את עניין ההריון. (כמובן בתקווה והדרך להריון קצרה וקלה עד כמה שניתן). בהנחה ואינך יודעת מה מצב החצוצרות, או אם לא היית על דיכוי קבוע - אז צילום רחם יכול בהחלט לעזור לך להחליט.

shirshir22

New member
קבעתי תור לזיידמן

ליום חמישי הבא , אני אתייעץ איתו ונמשיך משם, תודה על כל העזרה

למעלה